reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

moja kuzynka ma taki biust że sama mówi "jak mąż chce mnie popieścić to musi otworzyć okno żeby znaleźć sutki :)" rzeczywiście prawie deska z niej jest a dała radę wykarmić 2 dzieci do roku czasu ,a mało tego dzieci tak rosły na jej cycu że śmialiśmy się że sterydy ma w cyckach bo giganty były :D

Az sie popłakałam ze smiechu :-D:-D:-D:-D

Fogia nono jutro masz mega zawrót głowy,tyle mieszkan do obejrzenia - ladnie:happy2:
Oj trzymam kciuki za pozytywne poszukiwania własnego lokum :)

No i ja sie dołacze do atrapy ..... oj usmialam sie , choc mam nadzieje ze moje
piersi nie stana sie tylko atrapa;-)

Biala....no to spokojnej nocki zycze

reklama
Tysia - fogia ma rację. Wielkość piersi nie ma wpływu na karmienie a wielkość brzucha nie ma nic wspólnego z wielkością dziecka. Ja mam brzuch ogromny a dzidzia będzie nieduża.

Popieram to, mówi się że z mniejszych piersi często leci więcej mleka niż z tych dużych - na to teorii nie ma , tak samo z brzuszkiem :-)

Ja spędzam wieczorek z mężulkiem swoim i oglądamy seriale - uwielbiam to

Życzę miłego wieczorku - odezwę się potem

Gabriela! ale wypasiony brzusio!! też taki chcę :) bo mój taki mikry..:/ i dziecko małe..też bym chciała karmić piersią, ale mam nieduże piersi, i nie wiem czy wydolą.P
Ty masz nieduże?
ja nieduże to mam w ciązy
bez ciązy to nie mam nic!
takiej dechy to Ty nawet w stolarni chyba nie widziałaś :)

kiedys Wam pokażę swoje łopatki!
są trzy razy większe od biustu!!!

Lekarz może wystawić zwolnienie kilka dni wcześniej, ja miałam wystawiane nawet 4 dni wczesniej wpisał date wystawienia, a dopiero wypisał od kiedy do kiedy:-)
nie bardzo
z tego co wiem dzień do przodu i 3 dni w tył
reszta to już kombinacja i chęć lekarza niestety
a na NFZ u nas "nikt" Ci na rękę nie pójdzie!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. zdjęcia były z marca 2009
ogólnie 9 miesiąc ciąży
"normalnie to w większości czasu" brzuś był okrągły
ale Kaja potrafiła się tak ułożyć i tak wygiąć, że był czasem trójkątny-kwadratowy-półkowaty itd. itd.

teraz jestem w 6 z kawałkiem miesiącu a brzuś już wielkością nie odbiega wiele od tamtego z fotek

Ostatnia edycja:
Za płaszczyk dałam 179 zł. Jestem zadowolona fotki zrobie i wstawie jutro ok??

Kurcze już nie wiem co miałam komu odpisać. Dosłownie w ciąży to sklerozę mam :(

WITAM DZIEWCZYNKI:)
oj u Mnie fatalnie,miśkowi cały czas skacze gorączka w górę 39,5 to norma,robimy okłady na czoło,.....w nocy przespaliśmy może z 1 godzinę.Och najgorzej jak dziecko chore.
Zadzwonilam dziś aby go zapisać do laryngologa na wizytę......okazało się ze wolne terminy dopiero w listopadzie,(ach ta nasza polska służba zdrowia).Powiedziałam ze dziecko 3 letnie i gorączkę duża ma,jutro lekarz przyjmuje mamy przyjechać i zapytać się lekarza czy nas przyjmie jak się zgodzi to jutro będę spokojniejsza.Bo pierwszy kontakt mnie nastraszył ze może mu się jakiś ropień w uchu zrobił.

Ztymi brodawkami to rzeczywiście hardcore!!!Ja byłam zielona niczym nie smarowałam,ale bylo ok-nic mi nie popekało,krew ani razu nie poleciala......................tak ze ulgowo poszlo,ale teraz moze zacznę smarować.

gabriella-cudny brzusio:)

Padam normalnie....rozmowy w toku byly niezłe....ale co w piatek będzie -widziałyście urywki o tych imprezowych pannicach?Mi siię normalnie oczy jak 5 zł zrobiły jak jedna szczyciła się co zrobiła w samochodzie...........tak jak by co najmniej chwaliła si,ę mgr albo czyms...........porażka.

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki:)
Właśnie wróciłam....byłam u ginekologa po L-4 a później pojechałam do Leyroya po karnisze. Teraz mąż z sąsiadem wieszają...

martusia29 oby jutro lekarz was przyjal i szybko synek wyzdrowial!

fogia to pojechalas z ta atrapa :), wszystkie mialysmy ubaw :-D

biala to chyba czesto sie zdarza , ze kobiety w ciazy bardziej roztrzepane sa ;)

Dobrej nocki zycze wszystkim :)

reklama
Ribi - a, ja się nie mogę doprosić o zawieszenie jednego małego karnisza w łazience... wrrr...

idę zaraz spać. trochę mnie zmęczył dzis psychicznie mój synek... nie chciał się wieczorem wyjątkowo słuchać. miał jakiego bunta...

gabriella - nasze dzieci to chyba prawie w tym samym wieku. mój z 11 marca :-)

dobrej nocki

Do góry