reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

moja kuzynka ma taki biust że sama mówi "jak mąż chce mnie popieścić to musi otworzyć okno żeby znaleźć sutki :)" rzeczywiście prawie deska z niej jest a dała radę wykarmić 2 dzieci do roku czasu ,a mało tego dzieci tak rosły na jej cycu że śmialiśmy się że sterydy ma w cyckach bo giganty były :D

Az sie popłakałam ze smiechu :-D:-D:-D:-D

Fogia nono jutro masz mega zawrót głowy,tyle mieszkan do obejrzenia - ladnie:happy2:
Oj trzymam kciuki za pozytywne poszukiwania własnego lokum :)

No i ja sie dołacze do atrapy ..... oj usmialam sie , choc mam nadzieje ze moje
piersi nie stana sie tylko atrapa;-)

Biala....no to spokojnej nocki zycze

reklama
Tysia - fogia ma rację. Wielkość piersi nie ma wpływu na karmienie a wielkość brzucha nie ma nic wspólnego z wielkością dziecka. Ja mam brzuch ogromny a dzidzia będzie nieduża.

Popieram to, mówi się że z mniejszych piersi często leci więcej mleka niż z tych dużych - na to teorii nie ma , tak samo z brzuszkiem :-)

Ja spędzam wieczorek z mężulkiem swoim i oglądamy seriale - uwielbiam to

Życzę miłego wieczorku - odezwę się potem

Gabriela! ale wypasiony brzusio!! też taki chcę :) bo mój taki mikry..:/ i dziecko małe..też bym chciała karmić piersią, ale mam nieduże piersi, i nie wiem czy wydolą.P
Ty masz nieduże?
ja nieduże to mam w ciązy
bez ciązy to nie mam nic!
takiej dechy to Ty nawet w stolarni chyba nie widziałaś :)

kiedys Wam pokażę swoje łopatki!
są trzy razy większe od biustu!!!

Lekarz może wystawić zwolnienie kilka dni wcześniej, ja miałam wystawiane nawet 4 dni wczesniej wpisał date wystawienia, a dopiero wypisał od kiedy do kiedy:-)
nie bardzo
z tego co wiem dzień do przodu i 3 dni w tył
reszta to już kombinacja i chęć lekarza niestety
a na NFZ u nas "nikt" Ci na rękę nie pójdzie!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. zdjęcia były z marca 2009
ogólnie 9 miesiąc ciąży
"normalnie to w większości czasu" brzuś był okrągły
ale Kaja potrafiła się tak ułożyć i tak wygiąć, że był czasem trójkątny-kwadratowy-półkowaty itd. itd.

teraz jestem w 6 z kawałkiem miesiącu a brzuś już wielkością nie odbiega wiele od tamtego z fotek

Ostatnia edycja:
Za płaszczyk dałam 179 zł. Jestem zadowolona fotki zrobie i wstawie jutro ok??

Kurcze już nie wiem co miałam komu odpisać. Dosłownie w ciąży to sklerozę mam :(

WITAM DZIEWCZYNKI:)
oj u Mnie fatalnie,miśkowi cały czas skacze gorączka w górę 39,5 to norma,robimy okłady na czoło,.....w nocy przespaliśmy może z 1 godzinę.Och najgorzej jak dziecko chore.
Zadzwonilam dziś aby go zapisać do laryngologa na wizytę......okazało się ze wolne terminy dopiero w listopadzie,(ach ta nasza polska służba zdrowia).Powiedziałam ze dziecko 3 letnie i gorączkę duża ma,jutro lekarz przyjmuje mamy przyjechać i zapytać się lekarza czy nas przyjmie jak się zgodzi to jutro będę spokojniejsza.Bo pierwszy kontakt mnie nastraszył ze może mu się jakiś ropień w uchu zrobił.

Ztymi brodawkami to rzeczywiście hardcore!!!Ja byłam zielona niczym nie smarowałam,ale bylo ok-nic mi nie popekało,krew ani razu nie poleciala......................tak ze ulgowo poszlo,ale teraz moze zacznę smarować.

gabriella-cudny brzusio:)

Padam normalnie....rozmowy w toku byly niezłe....ale co w piatek będzie -widziałyście urywki o tych imprezowych pannicach?Mi siię normalnie oczy jak 5 zł zrobiły jak jedna szczyciła się co zrobiła w samochodzie...........tak jak by co najmniej chwaliła si,ę mgr albo czyms...........porażka.

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki:)
Właśnie wróciłam....byłam u ginekologa po L-4 a później pojechałam do Leyroya po karnisze. Teraz mąż z sąsiadem wieszają...

martusia29 oby jutro lekarz was przyjal i szybko synek wyzdrowial!

fogia to pojechalas z ta atrapa :), wszystkie mialysmy ubaw :-D

biala to chyba czesto sie zdarza , ze kobiety w ciazy bardziej roztrzepane sa ;)

Dobrej nocki zycze wszystkim :)

reklama
Ribi - a, ja się nie mogę doprosić o zawieszenie jednego małego karnisza w łazience... wrrr...

idę zaraz spać. trochę mnie zmęczył dzis psychicznie mój synek... nie chciał się wieczorem wyjątkowo słuchać. miał jakiego bunta...

gabriella - nasze dzieci to chyba prawie w tym samym wieku. mój z 11 marca :-)

dobrej nocki

Do góry