reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

jumabe to ja już się urządzicie wrzuć jakieś fotki. Co do sprzątania to na tłuste plamy mogę polecić CIF actifizz (taki w zielonej butelce ze spryskiwaczem). Pryskasz chwilę czekasz i ścierasz szmatką albo szorujesz w miarę potrzeby. Ja go urzywam i uważam, że jest SUPER!!!!

Idę z psiurem na spacer a później ugotuję zupkę albo gulasz....zobaczymy co dostane w sklepie:)

reklama
witam i ja:)
u nas pogoda ładna świeci słoneczko fajnie:) aż się chce wyjść:) humorek mi dopisuje bo po raz pierwszy od nie wiem jak dawna całą noc przespałam jak suseł:p siku dopiero wstałam jak mąż do pracy wstawał po 6. w ogole to dziś zaczęłam 7 miesiąc ciąży z moim synusiem:) jeeej już tak coraz blizej:) czas leci:) jak sie zacznie 30 tydz to już z górki:) a propo słyszałyście o takim czymś ze torbę do szpitala powinno się soakowac w 30 tyg ciąży bo to przynosi szczęscie?? ja szczerze mówiąc różnie słyszałam, że w 7 miesiacu powinna byc naszykowana albo na miesiąc przed terminem. co myslicie?

Cześć Dziewczynki:) witam z rana przesylam fotkę moich nowych firanek i proszę o opinie czy się podobają i ewentualne porady dot. zaslon:) Kochana firanki super, ale zaslon nie wieszaj!!!! optycznia zweza Ci pokój i moim zdaniem zeszpeca okno!

Uploaded with ImageShack.us

Klaudoos no prosze ale masz duze piersi:tak:Maz zapewne ma na czym oko zawiesic ;-)

Mój maz tez zadowolony jest z moich piersi, teraz jednak czasem "sie boi bym go w nocy nimi nie przydusiła" - taki z niego zartownis :laugh2:
ja czasem lubie pospac nago tzn bez stanika i koszulki, ale teraz w ciazy jak o=urosly i mój przez sen uwali sie na mnie, to jest posprzatane! normalnie je przygniata;) zwlaszcza jak leze na boku;D

Ribi - bardzo mi sie podobają Twoje firanki :) Masz taki fajny styl, nowoczesny, ja do tego jeszcze bardzo lubię minimalizm. Staram się jak najmniej mebli mieć w mieszkaniu, żadnych pierdółek na komodzie... Chciałabym jeszcze bardziej unowocześnić mieszkanko, ale finanse na razie mi nie pozwalają :)

Co do zasłon to ja mam w pokoju dziennym takie podwieszone na ukos do ściany, jakoś tak przytulniej się zrobiło jak je założyliśmy, ale najpierw to bez żadnych zasłon ani nawet firan mieszkaliśmy i jakoś tak zimno było...

ariska - trzymam kciuki :)

cześć mamusie :)
u nas zimno, samochód dalej u mechanika nie mogą części znaleźć
nie wiem czy nie sprzedamy tego i kupimy cos nowszego :)

Ribi fajne firaneczki:)

My narazie mieszkamy z mama mam nadzieję że kiedys się wyprowadzimy na swoje, ale narazie nie mamy takiej możliwości.

Ribi - łaknie masz urządzone mieszkanko i firanka wg mnie fajnie pasuje, a zasłony? sama nie wiem jakie by pasowały...
Ariska - trzymamy kciuki, żeby maleństwo współpracowało no i ładnie pokazało co tam kryje:-D

Witam Was :-)
Śniadanko zjedzone, niestety za onem szaro buro, a zapowiadali słoneczny dzień :-(
Zaraz biorę się za obiadek:-)

Ribi - sliczne firaneczki, pewnie drogie:-) ja bym już zasłon nie dodawała, tak jest ładnie:-)
My narazie mamy tylko rolety, może kiedys na firaneczki bedzie Nas stac, tylko w jednym pokoju mam zaslonki takie przeźroczyste złapane po obu stronach:-) mieszkamy na 8 piętrze więc ewentualnie bez firanek możemy sie obejść:-)

Ariska - trzymam kciuki :-) oby dzidziuś pokażał ładnie swoje krocze :p

Ja mam wizytę na 16:10 już nie mogę się doczekać :-) ciekawe czy u synusia wszystko dobrze i jak tam waga moja :p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki:)
Padnięta jestem po nocy....nic zbieram sie do laryngologa bo przyjmuje od 9 dowiem sie czy nas przyjmie.Chyba się wepchnę bo nie chcialabym z malym sterczeć do 12..do później ...miłego dzionka:-D

Martusia- trzymam kciuki za krótka wizyte u lekarza.

cześć mamuśki:-)
u nas piękne słonko i chyba będę myć okna.
wczoraj przy smarzeniu kotlecików poparzyłam sobie rękę,cholera tłuszcz strzelił mi na palce.mam nadzieję ze mała nie bedzie miała sladów na rączce? jak myślicie? moja córcia ma małe znamię ale wtedy przestarszyłam się ognia i złapałm się za ręke,nie wiem natomiast jak jest przy poparzeniu..
a apropos biustu moj z 75 b na d podskoczył

Marta- pierwsze słyszę o czyms takim, że dziecku może jakis ślad zostać...Ja Ci nie doradzę, nie znam się.

Ariska -a trzymam kciuki za niespodziankę:) Oby się dzidziuś ujawnił:)

Fogia- powodzenia w szukaniu mieszkania!!!!

Ribi - firanki ładnę są, ale zasłon juz bym nie dawała.

A ja wczoraj byłam na ćwiczenia w szkole rodzenia i troche się porozciągałam. Co ciekawe pani pokazała nam jakie ćwiczenia wykonywać, kiedy jeszcze dziecko nie jest obrócone główka w dół. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana, moge napisąc na odpowiednim wątku. Nie wiem na ile to pomaga, ale byc może ćwiczenia maja jakiś wpływ na obrócenie.

Jutro mam wizyte u gina, zobaczymy co powie na moje wyniki. Dziś chyba zapowiada sie dzień spokojnie i leniwie:)

Ostatnia edycja:
Do góry