reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

fogia;
brzusia się doczekasz, a małe piersi mogą się okazać bardziej mlekodajne niż duże. Ja na przykład mam duży biust (normalnie czyt. bez ciąży miseczka D) i jak przyszło do karmienia to okazało się, że to tylko atrapa. ;-);-):-):-)

atrapa - ale się uśmiałam :-D

reklama
Tysia - fogia ma rację. Wielkość piersi nie ma wpływu na karmienie a wielkość brzucha nie ma nic wspólnego z wielkością dziecka. Ja mam brzuch ogromny a dzidzia będzie nieduża.

z tą atrapą to dobre :-) :-D:rofl2:

niusia87 - to dobrze, że wszystko się wyjasniło, jednak te pieniądze powinnaś dostać we wrzesniu, więc wyjasnij sobie czemu miesiąc dłuzej czekałas... listonosze jeszcze noszą kasę? Serio nie wiedziałam...;-):confused:

Ostatnia edycja:
Cieszę się, że moja atrapa Wam się spodobała :-D:-D:-D:-D do problemu zawsze lepiej podchodzić z uśmiechem. :-D:-D:-D

ja już zmykam, jadę na dworzec po mojego męża. :-D:-D Jutro raczej nie będę miała kiedy do Was zajrzeć więc bardzo Was proszę kochane, trzymajcie kciuki za owocne poszukiwania własnego mieszkania!

miłego wieczoru i spokojnej nocy babeczki!! :-)

moja kuzynka ma taki biust że sama mówi "jak mąż chce mnie popieścić to musi otworzyć okno żeby znaleźć sutki :)" rzeczywiście prawie deska z niej jest a dała radę wykarmić 2 dzieci do roku czasu ,a mało tego dzieci tak rosły na jej cycu że śmialiśmy się że sterydy ma w cyckach bo giganty były :D

Witam Was popoludniowo:-)

Mam chwilke czasu wiec do Was zerkam, zebyscie o mnie nie zapomniały
Widze ze nie które z Was to ranne ptaszki,ja o 8 rano obracałam sie chyba na drugi boczek;-)
Oj dawno tutaj do was niezagladałam, wiec troszke ciezko było mi sie znów odnalezc ale jakos sobie poradziłam...

Widze ze dzis i wogole ostatnio były ciezkie tematy poruszane... O tych brodawkach jak czytałam - to az mnie ciary po plecach przeszły... mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie
No i przede wszystkim był poruszany temat karmienia, powiedzcie mi czy dobrze zrozumiałam ze aby miec mleko trzeba sie odpowiednio przygotowac psychicznie, czy moze to ze sie ma mleko jest zwiazane z produktami jakie jemy?
Pytam sie bo jeszcze do szkoly rodzenia nie chodze ale wiem jedno ze chce karmic piersia...

Poza tym widze te nasze suwaczki i az w szoku jestem, ze ten czas tak szybko leci jeszcze troszeczke i bedziemy nasze malenswta tulic ehh...

Joasiab piekne zdjecia, sliczna ta Twoja córeczka powiedz ile miała wzrostu jak sie urodziła bo wydaje sie taka duza:-)
Pochwal sie teraz płaszczykiem....

Biala zdrówka zycze ,hehe usmialam sie troszke jak czytałam liste zakupów
jaka zrobiłas ;-) Same słodkosci:-)

Modlicha zdrówka zycze :-)

Jumabe wyczytalem ze i ty remoncik mieszkania masz, remontujesz cale mieszkanko?

Fogia,Klauudos oj cos wiem o nocnym strachu, bedac samej w mieszkaniu...Mój mąż jak ma nocki to tez mało co spie,a kazdy szmer budzi mnie...Ale tak to jest jak sie mieszka na parterze :baffled:

Marta70 jak tam puzzle , juz ułozone?

Ribi ale narobilas mi smaka z ta szarlotka ....pychotka

Gabriella ale mialas mega brzuszek :-)!!!!

Damqelle ja tez miewam skurcze łydek ale pok co Asparin mi jakos dodaje ulgi

Pozdrawiam i zycze milego popoludnia :happy2::happy2::happy2:

o rany dopiero ramkę ułozłam:szok: :-) piekielnie ciężkie,ale lubię takie wyzwania.teraz czas na lekcje z synem..

reklama
eh.. oczywisce michałków w sklepie nie było... ale wsunałem batonika :) humor mi sie zepsół bo prawie przez godizne szukałam kluczyków od samochodu.. bo jak zwykle nie były tam gdzie je zostawiłam ( a raczje gdzie ich nie zostawiłam... po godzinie znalazłam je w kieszeni w szlafroku... dobrze ze mi sie przypomniało ze jeszcze to na sobie miałam w niedziele i w poniedziałek z rana.. masakra jakas.. ciagle cos gdzies zostawiam i pózniej szukam...
tez sie usmiałam na tej atrapie... ja to ide do wanny... a pozniej do łózka tomek pojechał do tesciów z misiem.. pewnie wróca koło 20... a mi sie tak spac chce.. ze nawet nie bede czekac na Na wsppólniej i M jak miłosc.. dobranoc i kolorowych snów dziewczynki

Do góry