reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

fogia;
brzusia się doczekasz, a małe piersi mogą się okazać bardziej mlekodajne niż duże. Ja na przykład mam duży biust (normalnie czyt. bez ciąży miseczka D) i jak przyszło do karmienia to okazało się, że to tylko atrapa. ;-);-):-):-)

atrapa - ale się uśmiałam :-D

reklama
Tysia - fogia ma rację. Wielkość piersi nie ma wpływu na karmienie a wielkość brzucha nie ma nic wspólnego z wielkością dziecka. Ja mam brzuch ogromny a dzidzia będzie nieduża.

z tą atrapą to dobre :-) :-D:rofl2:

niusia87 - to dobrze, że wszystko się wyjasniło, jednak te pieniądze powinnaś dostać we wrzesniu, więc wyjasnij sobie czemu miesiąc dłuzej czekałas... listonosze jeszcze noszą kasę? Serio nie wiedziałam...;-):confused:

Ostatnia edycja:
Cieszę się, że moja atrapa Wam się spodobała :-D:-D:-D:-D do problemu zawsze lepiej podchodzić z uśmiechem. :-D:-D:-D

ja już zmykam, jadę na dworzec po mojego męża. :-D:-D Jutro raczej nie będę miała kiedy do Was zajrzeć więc bardzo Was proszę kochane, trzymajcie kciuki za owocne poszukiwania własnego mieszkania!

miłego wieczoru i spokojnej nocy babeczki!! :-)

moja kuzynka ma taki biust że sama mówi "jak mąż chce mnie popieścić to musi otworzyć okno żeby znaleźć sutki :)" rzeczywiście prawie deska z niej jest a dała radę wykarmić 2 dzieci do roku czasu ,a mało tego dzieci tak rosły na jej cycu że śmialiśmy się że sterydy ma w cyckach bo giganty były :D

Witam Was popoludniowo:-)

Mam chwilke czasu wiec do Was zerkam, zebyscie o mnie nie zapomniały
Widze ze nie które z Was to ranne ptaszki,ja o 8 rano obracałam sie chyba na drugi boczek;-)
Oj dawno tutaj do was niezagladałam, wiec troszke ciezko było mi sie znów odnalezc ale jakos sobie poradziłam...

Widze ze dzis i wogole ostatnio były ciezkie tematy poruszane... O tych brodawkach jak czytałam - to az mnie ciary po plecach przeszły... mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie
No i przede wszystkim był poruszany temat karmienia, powiedzcie mi czy dobrze zrozumiałam ze aby miec mleko trzeba sie odpowiednio przygotowac psychicznie, czy moze to ze sie ma mleko jest zwiazane z produktami jakie jemy?
Pytam sie bo jeszcze do szkoly rodzenia nie chodze ale wiem jedno ze chce karmic piersia...

Poza tym widze te nasze suwaczki i az w szoku jestem, ze ten czas tak szybko leci jeszcze troszeczke i bedziemy nasze malenswta tulic ehh...

Joasiab piekne zdjecia, sliczna ta Twoja córeczka powiedz ile miała wzrostu jak sie urodziła bo wydaje sie taka duza:-)
Pochwal sie teraz płaszczykiem....

Biala zdrówka zycze ,hehe usmialam sie troszke jak czytałam liste zakupów
jaka zrobiłas ;-) Same słodkosci:-)

Modlicha zdrówka zycze :-)

Jumabe wyczytalem ze i ty remoncik mieszkania masz, remontujesz cale mieszkanko?

Fogia,Klauudos oj cos wiem o nocnym strachu, bedac samej w mieszkaniu...Mój mąż jak ma nocki to tez mało co spie,a kazdy szmer budzi mnie...Ale tak to jest jak sie mieszka na parterze :baffled:

Marta70 jak tam puzzle , juz ułozone?

Ribi ale narobilas mi smaka z ta szarlotka ....pychotka

Gabriella ale mialas mega brzuszek :-)!!!!

Damqelle ja tez miewam skurcze łydek ale pok co Asparin mi jakos dodaje ulgi

Pozdrawiam i zycze milego popoludnia :happy2::happy2::happy2:

o rany dopiero ramkę ułozłam:szok: :-) piekielnie ciężkie,ale lubię takie wyzwania.teraz czas na lekcje z synem..

reklama
eh.. oczywisce michałków w sklepie nie było... ale wsunałem batonika :) humor mi sie zepsół bo prawie przez godizne szukałam kluczyków od samochodu.. bo jak zwykle nie były tam gdzie je zostawiłam ( a raczje gdzie ich nie zostawiłam... po godzinie znalazłam je w kieszeni w szlafroku... dobrze ze mi sie przypomniało ze jeszcze to na sobie miałam w niedziele i w poniedziałek z rana.. masakra jakas.. ciagle cos gdzies zostawiam i pózniej szukam...
tez sie usmiałam na tej atrapie... ja to ide do wanny... a pozniej do łózka tomek pojechał do tesciów z misiem.. pewnie wróca koło 20... a mi sie tak spac chce.. ze nawet nie bede czekac na Na wsppólniej i M jak miłosc.. dobranoc i kolorowych snów dziewczynki

Do góry