reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

No Gabriela niezły brzusio. Mój mały tez nieraz sie tak wybrzuszał nhehehe.

U nas na obiadek bigosik był, ale taki mieszany z kiszonej i młodej mniam, rozgrzałam się po 2 godzinnym spacerku. no i po obiadku ptasie mleczko heheh, w Realu jest promocja i wzieliśmy az 3 opakowania, rodzynki w czekoladzie, a wieczorkiem zrobie sobie jeszcze budyń czekoladowy :)

Co do karmienia piersią to przez 1-1,5m-ca czułam przy każdym karmieniu jakby mi ktoś brodawki żyletkami ciął, i drętwiało mi całe ciało, ale zaciskałam zęby i karmiłam Piotrusia do roku. jak miał pół roczku to dopieo wprowadzałam nowe produkty i wcinał wszystko. Teraz trochę gorzej z jedzeniem, bo wogole sie nie dopomina no chyba, że o jakies chrupki, paluszki czy rodzynki w czekoladzie hehe.

reklama
a ze mnie misiek to ma dzis ubaw.. wysłałam mu liste zakupów... : kup jakas wędlinke, 3 kiti katy dla mnie, poł kilo michałków, czekolade milke łaciatą... i to koniec listy :p juz nie moge sie doczekac kiedy to wszytsko schrupie :p
i ty to chudzino wszytko zjesz?????? W sumie w czekoladzie jest magnez, choć ja łykam ten magnez jak potłuczona a na skurcze nie pomaga :(

hej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy tylko nam sie to zadrzylo i czy to normalne. wczoraj jak z moim m sie przytlalismy piescil moj biust to poczul plyn o slonym smaku czy mzoliwe ze juz mam siare w piersiach?? tylko najlepsze jest to ze jak scisne to nic nie leci ale jak maz sie przyssie to leci??:))

Gabriela! ale wypasiony brzusio!! też taki chcę :) bo mój taki mikry..:/ i dziecko małe..też bym chciała karmić piersią, ale mam nieduże piersi, i nie wiem czy wydolą...jeśli mała będzie miała apetyt po tatusiu..a ja się drzemłam, ale muszę się ogarnąc i z psem wyskoczyć, bo już mnie trąca:p

weronika mozliwe ze to siara ;) Duzo dziewczn juz pisalo ze ma siare , ja tez juz mam ;)

Tysia taki wypasiony brzusio to juz na sam koniec moze byc ;) jeszcze masz troche czasu :)
A i nie kazda kobieta musi miec taki duzy brzuszek, roznie bywa.
aha - rozmiar biustu nie ma wplywu na ilosc mleka :)

Ostatnia edycja:
Gabriela! ale wypasiony brzusio!! też taki chcę :) bo mój taki mikry..:/ i dziecko małe..też bym chciała karmić piersią, ale mam nieduże piersi, i nie wiem czy wydolą...jeśli mała będzie miała apetyt po tatusiu..a ja się drzemłam, ale muszę się ogarnąc i z psem wyskoczyć, bo już mnie trąca:p
juz sobie wyobrazam jak trąca;) moja robi identycznie.. hihi..

a mi się michałki skończyły wczoraj :-(
i tak chyba będzie trzeba iść do sklepu, zobaczę idę coś zrobić z mięsem co mi się rozmroziło

Już jestem :)
Kupiłam w H&M taki płaszczyk pikowany. SUPER :) Mogłam od razu jechać a nie denerwować się z tym płaszczem na allegro. Masakra jakaś. A jakie cudne rzeczy w H&M dla dzieciaków. Dosłownie zachorowałam. Musze mojego m wyciągnąć na zakupy w weekend :)

Gabriela jestem w szoku jak zobaczyłam twój brzusio :) Jaki duży :) Ale piękny :)

reklama
Do góry