reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

No Gabriela niezły brzusio. Mój mały tez nieraz sie tak wybrzuszał nhehehe.

U nas na obiadek bigosik był, ale taki mieszany z kiszonej i młodej mniam, rozgrzałam się po 2 godzinnym spacerku. no i po obiadku ptasie mleczko heheh, w Realu jest promocja i wzieliśmy az 3 opakowania, rodzynki w czekoladzie, a wieczorkiem zrobie sobie jeszcze budyń czekoladowy :)

Co do karmienia piersią to przez 1-1,5m-ca czułam przy każdym karmieniu jakby mi ktoś brodawki żyletkami ciął, i drętwiało mi całe ciało, ale zaciskałam zęby i karmiłam Piotrusia do roku. jak miał pół roczku to dopieo wprowadzałam nowe produkty i wcinał wszystko. Teraz trochę gorzej z jedzeniem, bo wogole sie nie dopomina no chyba, że o jakies chrupki, paluszki czy rodzynki w czekoladzie hehe.

reklama
a ze mnie misiek to ma dzis ubaw.. wysłałam mu liste zakupów... : kup jakas wędlinke, 3 kiti katy dla mnie, poł kilo michałków, czekolade milke łaciatą... i to koniec listy :p juz nie moge sie doczekac kiedy to wszytsko schrupie :p
i ty to chudzino wszytko zjesz?????? W sumie w czekoladzie jest magnez, choć ja łykam ten magnez jak potłuczona a na skurcze nie pomaga :(

hej dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy tylko nam sie to zadrzylo i czy to normalne. wczoraj jak z moim m sie przytlalismy piescil moj biust to poczul plyn o slonym smaku czy mzoliwe ze juz mam siare w piersiach?? tylko najlepsze jest to ze jak scisne to nic nie leci ale jak maz sie przyssie to leci??:))

Gabriela! ale wypasiony brzusio!! też taki chcę :) bo mój taki mikry..:/ i dziecko małe..też bym chciała karmić piersią, ale mam nieduże piersi, i nie wiem czy wydolą...jeśli mała będzie miała apetyt po tatusiu..a ja się drzemłam, ale muszę się ogarnąc i z psem wyskoczyć, bo już mnie trąca:p

weronika mozliwe ze to siara ;) Duzo dziewczn juz pisalo ze ma siare , ja tez juz mam ;)

Tysia taki wypasiony brzusio to juz na sam koniec moze byc ;) jeszcze masz troche czasu :)
A i nie kazda kobieta musi miec taki duzy brzuszek, roznie bywa.
aha - rozmiar biustu nie ma wplywu na ilosc mleka :)

Ostatnia edycja:
Gabriela! ale wypasiony brzusio!! też taki chcę :) bo mój taki mikry..:/ i dziecko małe..też bym chciała karmić piersią, ale mam nieduże piersi, i nie wiem czy wydolą...jeśli mała będzie miała apetyt po tatusiu..a ja się drzemłam, ale muszę się ogarnąc i z psem wyskoczyć, bo już mnie trąca:p
juz sobie wyobrazam jak trąca;) moja robi identycznie.. hihi..

a mi się michałki skończyły wczoraj :-(
i tak chyba będzie trzeba iść do sklepu, zobaczę idę coś zrobić z mięsem co mi się rozmroziło

Już jestem :)
Kupiłam w H&M taki płaszczyk pikowany. SUPER :) Mogłam od razu jechać a nie denerwować się z tym płaszczem na allegro. Masakra jakaś. A jakie cudne rzeczy w H&M dla dzieciaków. Dosłownie zachorowałam. Musze mojego m wyciągnąć na zakupy w weekend :)

Gabriela jestem w szoku jak zobaczyłam twój brzusio :) Jaki duży :) Ale piękny :)

reklama
Do góry