reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

:szok:Witam Dziewczynki:-)

Jaka mgła dzisiaj u nas, normalnie szok, świata nie widać!

Dzisiaj mój M ma wolne więc jedziemy do Szczecina na zakupki:-) Mam nadzieje że kupimy coś fajnego dla bobaska no i dla mnie, co bym miała w czym zimą chodzić...:-)

Miłego dnia:-)

reklama
cześć dziewczynki:-)
mój małżon rano skrobał szyby w aucie -:szok:
ale ogólnie zapowiada się słonecznie.

a ja własnie jem śniadanko i czekam na sąsiadkę - ma przyjść na kawencję:-)

miłego dnia!

U nas rano jak szłam zaprowadzić Wiki do przedszkola było -2 :( Mgła okropna :( Ja na 10 idę do kolezanki, która 5 tygodni temu urodziła córeczkę :)

Ribi mi się śniło z soboty na niedzielę całą noc, że robili mi cesarkę. Leżałam w szpitalu, dziwny był ten sen :(

U nas rano jak szłam zaprowadzić Wiki do przedszkola było -2 :( Mgła okropna :( Ja na 10 idę do kolezanki, która 5 tygodni temu urodziła córeczkę :)

Ribi mi się śniło z soboty na niedzielę całą noc, że robili mi cesarkę. Leżałam w szpitalu, dziwny był ten sen :(

co do dziwnych snów, to ja też takie miewam. Już raz rodziłam - naturalnie (we śnie oczywiście):-), juz nawet kołysałam w moim brzuchu dziecko w niebieskim rozku (pytanie jak ja tam włożyłam ręce, żeby go pokołysać w macicy:-) ), kilka razy jakieś koszmary mnie męczyły itd.
ciąża chyba wpływa na wyobraźnie :-D

cześć:) od czasu jak siedzę w domu i wypoczywam przez to moje łożysko;) będę was tu częściej odwiedzać. Też dzisiaj miałam sen o dziecku, tylko że urodziłam chłopca a nie dziewczynkę i zamiast się nim zajmować pojechałam na jakiś koncert Dody:0 mój mąż do mnie dzwonił że ominęła mnie pierwsza kąpiel!
monciaa: i ciekawe jak do macicy wsadziłaś ten rożek;)

Hej dziewczynki
u nas też szaro buro i ponuro.

mój Filipciuch jednak nie poszedł dziś do przedszkola. Całą noc kaszlał, obudził się zasmarkany, niech posiedzi trochę w domu. Obłożnie chory nie jest więc na razie do lekarza nie pójdziemy bo pewnie przywleklibyśmy coś gorszego. Zastosuję na nim domowe sposoby, a jutro pójdę do homeopaty.

Fogia - gratuluję piateczki :-) to się nazywa zdolny student :-) Mam tak jak Ty z tym piciem, cały czas herbatki, soczki a potem w nocy pobudki :p
dziękuję :-) trudno nie było. A co do tego picia to ja wcześniej tak nie miałam, dopiero od kilku dni żłopię jak smok.

fogia gratuluję zdania egzaminu....czy teraz ju luz?
mam nadzieję, że NARESZCIE LUZ. A co do snów, to ja w obu ciążach mam koszmar, że dziecko wystawia mi przez brzuch a to rączkę, a to nóżkę. Masakryczny widok. :dry:

ja też miałam dziś iść do kumpeli w odwiedziny, jej synio urodził się 10.09., tylko że znowu musiałam przełożyć wizytę, przecież nie zabiorę ze sobą zasmarkanego przedszkolaka.

dziewczynki chce dziś zrobić na obiad zupę pomidorową z kluskami lanymi :) i pytanie ? ja się robi kluski lane? tzn to że jajko i mąka to wiem ale jak je później wrzucać do tej zupy?

Fogia gratuluję piateczki, zdolna bestia. U nas od rana była mgła, ale ładnie sie juz przejaśnia, więc na spacerek wyjdę chociaż na 1 h, bo mnie kaszel i katar meczy jeszcze.

reklama
Widzę że wszystkie ostatnio mamy jakieś dziwne sny o dzieciach, mi się dzisiaj śniło że przywieźliśmy małego ze szpitala a ja nie wiedziałam jak się nim zająć ani rozebrać go nie umiałam ani nakarmić, ogólnie obudziłam się zestresowana jak ja sobie poradzę jak już mały pojawi się na świecie. W nocy miałam jeszcze jeden sen że potrąciłam faceta na przejściu dla pieszych. Masakra jakaś w ogóle się nie wyspałam.

Do góry