reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

:szok:Witam Dziewczynki:-)

Jaka mgła dzisiaj u nas, normalnie szok, świata nie widać!

Dzisiaj mój M ma wolne więc jedziemy do Szczecina na zakupki:-) Mam nadzieje że kupimy coś fajnego dla bobaska no i dla mnie, co bym miała w czym zimą chodzić...:-)

Miłego dnia:-)

reklama
cześć dziewczynki:-)
mój małżon rano skrobał szyby w aucie -:szok:
ale ogólnie zapowiada się słonecznie.

a ja własnie jem śniadanko i czekam na sąsiadkę - ma przyjść na kawencję:-)

miłego dnia!

U nas rano jak szłam zaprowadzić Wiki do przedszkola było -2 :( Mgła okropna :( Ja na 10 idę do kolezanki, która 5 tygodni temu urodziła córeczkę :)

Ribi mi się śniło z soboty na niedzielę całą noc, że robili mi cesarkę. Leżałam w szpitalu, dziwny był ten sen :(

U nas rano jak szłam zaprowadzić Wiki do przedszkola było -2 :( Mgła okropna :( Ja na 10 idę do kolezanki, która 5 tygodni temu urodziła córeczkę :)

Ribi mi się śniło z soboty na niedzielę całą noc, że robili mi cesarkę. Leżałam w szpitalu, dziwny był ten sen :(

co do dziwnych snów, to ja też takie miewam. Już raz rodziłam - naturalnie (we śnie oczywiście):-), juz nawet kołysałam w moim brzuchu dziecko w niebieskim rozku (pytanie jak ja tam włożyłam ręce, żeby go pokołysać w macicy:-) ), kilka razy jakieś koszmary mnie męczyły itd.
ciąża chyba wpływa na wyobraźnie :-D

cześć:) od czasu jak siedzę w domu i wypoczywam przez to moje łożysko;) będę was tu częściej odwiedzać. Też dzisiaj miałam sen o dziecku, tylko że urodziłam chłopca a nie dziewczynkę i zamiast się nim zajmować pojechałam na jakiś koncert Dody:0 mój mąż do mnie dzwonił że ominęła mnie pierwsza kąpiel!
monciaa: i ciekawe jak do macicy wsadziłaś ten rożek;)

Hej dziewczynki
u nas też szaro buro i ponuro.

mój Filipciuch jednak nie poszedł dziś do przedszkola. Całą noc kaszlał, obudził się zasmarkany, niech posiedzi trochę w domu. Obłożnie chory nie jest więc na razie do lekarza nie pójdziemy bo pewnie przywleklibyśmy coś gorszego. Zastosuję na nim domowe sposoby, a jutro pójdę do homeopaty.

Fogia - gratuluję piateczki :-) to się nazywa zdolny student :-) Mam tak jak Ty z tym piciem, cały czas herbatki, soczki a potem w nocy pobudki :p
dziękuję :-) trudno nie było. A co do tego picia to ja wcześniej tak nie miałam, dopiero od kilku dni żłopię jak smok.

fogia gratuluję zdania egzaminu....czy teraz ju luz?
mam nadzieję, że NARESZCIE LUZ. A co do snów, to ja w obu ciążach mam koszmar, że dziecko wystawia mi przez brzuch a to rączkę, a to nóżkę. Masakryczny widok. :dry:

ja też miałam dziś iść do kumpeli w odwiedziny, jej synio urodził się 10.09., tylko że znowu musiałam przełożyć wizytę, przecież nie zabiorę ze sobą zasmarkanego przedszkolaka.

dziewczynki chce dziś zrobić na obiad zupę pomidorową z kluskami lanymi :) i pytanie ? ja się robi kluski lane? tzn to że jajko i mąka to wiem ale jak je później wrzucać do tej zupy?

Fogia gratuluję piateczki, zdolna bestia. U nas od rana była mgła, ale ładnie sie juz przejaśnia, więc na spacerek wyjdę chociaż na 1 h, bo mnie kaszel i katar meczy jeszcze.

reklama
Widzę że wszystkie ostatnio mamy jakieś dziwne sny o dzieciach, mi się dzisiaj śniło że przywieźliśmy małego ze szpitala a ja nie wiedziałam jak się nim zająć ani rozebrać go nie umiałam ani nakarmić, ogólnie obudziłam się zestresowana jak ja sobie poradzę jak już mały pojawi się na świecie. W nocy miałam jeszcze jeden sen że potrąciłam faceta na przejściu dla pieszych. Masakra jakaś w ogóle się nie wyspałam.

Do góry