reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
uuu... ale chyba nie wyjeżdża na długo?!
ja nie lubię jak mój małżon wyjeżdża na różnego rodzaju szkolenia i inne pierdy... wtedy siedzę i ryczę z nudów, tęsknoty i zamartwiania się. Mam nadzieję, że do porodu już mój m. nigdzie nie wyjedzie. :-)
we wtorek po 23 odbieram go, wiec nie jest zle. tez nie lubie jak jezdzi, ale co zrobic..

fogia- zaraz Ci wysle PRV

No i minęła niedziela. U nas nic wielkiego się nie działo. Praktycznie non stop siedziałam w domu tylko poszłam z psem i później na herbatkę do sąsiadki.
Jadłam to ciasto "krówka" sąsiadka robiła z gotowca i powiem szczerze, że bardzo dobre. Nie takie słodkie jak myślalam....polecam

No witam, ja już jestem w domu
tęskniłam za Wami :-)

Jestem zmęczona i z mężem planujemy odpocząć...
Mam nadzieję , ze u Was wszystko grało przez weekend ..

DZiewczynki, mam pytanie do was, czy wy bierzecie jakiś zestaw witamin w ciąży?? ja biorę prenatal codzień 1 x na wieczór od początku ciąży, ale kończy mi się i nie wiem czy kupować następne opakowanie...i czy brać już do końca ciąży?? każdy mi mówi, że po tych witaminach to dziecko się rodzi duże..

ja biorę Tardyferon przed śniadaniem, Falvit mama, no i teraz slow mag - na napięty brzuch..

a ja właśnie zamówiłam sobie mikser i gofrownicę za punkty z programu payback:) w ońcu będę miała porządny mikser i gofrownice i to za darmo:) :) :)
Jak synuś się pojawi gofrownica będzie ja znalazł:)
Ja kochanie uciekam się kąpać i poczytać książeczkę. Życzę miłego wieczoru.Dobranoc

Witam,
niedziela juz sie konczy, ale byl to calkiem udany dzien ;)
Niedlugo ide sie polozyc, tez poczytam jakas ksiazke.

Tysia25 ja biore Feminatal 400 oraz Aspargin /magnez z potasem/, bo mnie skurcze w lydki lapaly w nocy :-D

Ribi ja tez zbieram punkty w payback :-) Chcialam jakas zabawke dla synka zamowic, ale nic ciekawego nie ma. Moze cos sie jeszcze pojawi w ofercie.

reklama
Witam się z Wami;-)
My dziś z mężem od rana na zakupki:-)
Najpierw giełda, kupiłam szlafrok i piżamkę (piżamka ma dwie części chciałam zapytać czy to nie będzie dla mnie mało wygodne, spodnie luźne oczywiście, ale nie wiem czy po porodzie nie będzie trudno założyć)
Kupiłam sobie kozaczki na płaskim podbiciu i bluzeczkę z długim rękawem, także się obkupiłam:-)
Odwiedziłam aptekę: kupiłam Prenatal Complex za 28zł - 60 kapsułek (bo dziś mi się skończyły) a Wy ile płacicie za te wit.? Tysia - ja biorę jw napisane Prenatal Complex
Potem bierdonka zakupki do lodówki:-)

... znalazł się czas na szybki obiadek (kotlecik z pieczarkami i serem + ziemniaczki + ogórki kiszone)
Po biadku odwiedziliśmy babcie męża, po odwiedzinach był czas na kościółek:-)
Po kościele jeszcze intermarche bo jakies urodziny ma sklep to losy sobie wrzuciłam moze coś wygramy :-)
Teraz pieczemy kopiec kreta z malinami, bo nam posmakowało:-)
........... ogólnie nóg nie czuję, dół brzucha tez pobolewa, tak zabieganego dnia dawno nie miałam :-)

Dziewczynom, które dziś wcześniej się kładą słodkich snów życzę :-),
a ja potem jeszcze zajrzę :-)

Ostatnia edycja:
Do góry