reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
No dzisiaj jadę dopiero.
Jak będę w domu to podczytam

I zacznę znowu regularnie pisać :tak:
A tak to ciężko będzie mi to wszystko nadrobić... więc nie gniewajcie się oki? :zawstydzona/y:

Życzę Wam udanej niedzieli

hej dziewczynki ja nie spie juz od 7 bo moj mezulek szedl do szkoly na 9 wiec musialam mu sniadanko zrobic....wczoraj sie narobilismy przemeblowalismy pokoj nasz tak zeby wszystko sie zmiescilo no i zeby te 23m2 jakos wygladaly na pokoj dla dziecka i nasz pokoj:) tez bym sobie pojechala na zakupy jakies ale niestety sama nie pojade bo od ciazy mam problemy z rwa kulszawa i ceizko mi do miasta sie samej wybrac tym bardziej ze kawalek mam a m dopiero wroci o 18 i juz mu sie nie bedzie chcialo bo jutro do pracy na 6.00 wiec obserwuje na allegro :) a pogoda przepiekna:)

DZiewczynki, mam pytanie do was, czy wy bierzecie jakiś zestaw witamin w ciąży?? ja biorę prenatal codzień 1 x na wieczór od początku ciąży, ale kończy mi się i nie wiem czy kupować następne opakowanie...i czy brać już do końca ciąży?? każdy mi mówi, że po tych witaminach to dziecko się rodzi duże..

DZiewczynki, mam pytanie do was, czy wy bierzecie jakiś zestaw witamin w ciąży?? ja biorę prenatal codzień 1 x na wieczór od początku ciąży, ale kończy mi się i nie wiem czy kupować następne opakowanie...i czy brać już do końca ciąży?? każdy mi mówi, że po tych witaminach to dziecko się rodzi duże..

Ja biorę Matruelle (z Pharmatona) bo zawiera kwasy Omega-3.

ja biore elevit, ale co 2gi dzien od 25tyg chyba. wyniki mam bdb staram sie jesc warzywa ryby owoce jaja wiec witaminy mam.
wrocilam z zakupow. kupilam magne b6;) i masc bepanthen 100g za 16,60 bo jakas farmaceutka nakleila zla cene;) tzn cena byla za 30g. a ok 37zl kosztuje 100g, wiec uchichrana jestem, ponadto bylam w rossmannie i kupilam ich pieluchy r 2 3-6kg uwaga! za 5,99 za 42 szt;) bo opakowanie bylo przecenione (otwarte i brakowalo 2 pieluch) hihi..

ja biore elevit, ale co 2gi dzien od 25tyg chyba. wyniki mam bdb staram sie jesc warzywa ryby owoce jaja wiec witaminy mam.
wrocilam z zakupow. kupilam magne b6;) i masc bepanthen 100g za 16,60 bo jakas farmaceutka nakleila zla cene;) tzn cena byla za 30g. a ok 37zl kosztuje 100g, wiec uchichrana jestem, ponadto bylam w rossmannie i kupilam ich pieluchy r 2 3-6kg uwaga! za 5,99 za 42 szt;) bo opakowanie bylo przecenione (otwarte i brakowalo 2 pieluch) hihi..

no to zakupy ci sie udały :-)
Moi teściowie dzisiaj kupili we Wrocku kombinezonik na zimę dla malca... teraz tylko ciepła czapusia i będzie komplet :-)

reklama
no zakupy udane, potem lody w mc donald i spacerek po plazy;)
dzis kladzziemy sie o 20 bo po 3 pobudka:( maz jedzie do warszawy i musze go na pkp zawiezc:(

uuu... ale chyba nie wyjeżdża na długo?!
ja nie lubię jak mój małżon wyjeżdża na różnego rodzaju szkolenia i inne pierdy... wtedy siedzę i ryczę z nudów, tęsknoty i zamartwiania się. Mam nadzieję, że do porodu już mój m. nigdzie nie wyjedzie. :-)

Do góry