reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Cześć!!:-)
Nadrobiłam wczorajsze zaległości, a za chwilę wybiorę się z moim na basen - dawno nie byliśmy...

Któraś mamusia pisała, że miała wczoraj na obiad gyros z frytkami - ja jeszcze nigdy sama gyrosu nie robiłam, a lubię - proszę o przepis:-D:-D:-D

Życzę udanej niedzieli!!

reklama
I ja mówie Dzień Dobry :)

My już po śniadaniu :) Wika wstała o 6:20 ale mąż pozwolił mi dospac do 8:30 a oni razem oglądali shreka :) Kochani są :)

Ja wczoraj mamusię poprosiłam o ubranka :) Kupi mi w Londynie bo tam super w super cenach :) Potem kasiurkę jej oddam :)

Idę poleniuchować trochę:)

Witam Brzuchatki:-)

U nas dzisiaj znów słonecznie i mój M pojechał na opieńki:-) Ma takie miejsca że bierze 3 wiadra, jedzie , ścina jak kosą i wraca z pełnymi:-)

Ja cos nie bardzo miałam ochotę i siły:-(..wczoraj po ulepieniu prawie 100 pierogów:szok: pojechalismy jeszcze na 3 godziny na dzialeczkę i trochę się zmachałam, więc dzisiaj muszę odpocząć:-)

Wiecie, moje dwie kumpele mają/ miały termin na dzisiaj, na 10 października:-)
Jedna urodziła wczesniej- bo już 28 wrzesnia a druga na razie nic, cisza...więc może własnie dzisiaj? Zobaczymy:-)

Miłej i słonecznej niedzieli Dziewczynki:-)

Witajcie niedzielnie. Ja dziś odpoczywam po ostatnich remontowych przeżyciach. Sufity już pomalowane, jutro ruszą ściany a potem trzeba będzie jeszcze wszystko posprzątać. Siostra ma przyjść trochę mi pomóc (przynajmniej okna pomyć). Już nie mogę się doczekać kiedy tam zamieszkamy.
Pozdrowionka dla wszystkich

Witam w niedzielę,
Ja już zjadłam śniadanko....coś dłużej dziś pospałam, mąż jeszcze śpi suczysiem.... Mojej suńce skończyła się cieczka więc mega się cieszę.
Plany na niedzielę? Hmmm chciałam kupić karnisze do salonu i pokoju dziecięcego i może uda sie kupić też firanki? :)
Kochaniutkie życzę miłej niedzieli i pięknej pogody:)

hej dziewuszki ja od 9 nie spie. w sumie pospalam w nocy ale, dretwialo mi calo cialo!!!!! raz jedna reka potem 2, potem nawet nogi. brzuch pobolewal i znowu kamien byl. chyba junior jakos niefortunnie jest ulozony bo boli mnie 1 strona macicy? wczoraj znowu dawal mi w szyjke i pecherz, co chwile siedzialam na kibelku;)
zjedlismy sniadanko, teraz odpoczywam po nim, moze pozniej jakis spacerek z mezuchem i psiur, bo w nocy 0 3 musze go zawiesc do Gdyni na pkp;/ wrrr...

klaudoos a bierzesz magnez?Mi wczoraj lekarz powiedział żebym brała magnez 3 x dziennie to wszystkie twardnienia, skurcze brzucha i drętwienia się skończą. Swoją drogą odkąd biorę magnez już nie mam takiego problemu z drętwieniem...

reklama
Do góry