Damqelle haha TO SAMO u mnie jest jeszcze tak, że mi co chwilkę wysyła linki z samochodami, a taki i taki i taki. Normalnie pewnego razu zawaliłam go linkami z allegro ze stanikami i się pytam który wybrać bo już nie wytrzymałam. Mówię mu aby zaczął wózka szukać i sie dowiadywać co i jak bo wczoraj weszłam do sklepu i pierwszy raz pchałam wózek od momentu jak 5 lat miała i siostra była mała.
reklama
Cześć dziewczyny!!
Ja już małą kawkę pije, też jakoś dzisiaj źle spałam i teraz się wzmacniam
Moniaa - jak dla mnie super te porady - jeśli tylko Ci się będzie chciało - pisz więcej
zajęcia mam 2 razy w tygodniu - będę starała się zawsze coś tam skrobnąć z ciekawostek :-)
Cześć Dziewczynki ja już po spacerku z pieskiem....teraz czekam na panów od szafy dziś tylko drzwi montują i będzie gotowe. Wieczorem spodziewamy się gości na noc więc już myślę co przygotować do jedzenia.
W nocy nie mogłam spać....mam te bóle brzucha i trochę mnie to niepokoi. Rano wstałam i póki co jest dobrze,ale w nocy jakaś masakra. Wiecie do tej pory był spokój a teraz jakieś dziwne rzeczy się zaczęły. Ale to pewnie chwilowe
fogia wiesz co do mojej skromności to niestety nieraz sama muszę sobie prawić komplementy bo mój mąż nie ma czasu co do przedłużania rzęs to wszystko fajnie,ale trzeba je dopełniać tak jak tipsy i cała impreza trochę dużo kosztuje. Ale dla samego efektu warto. Z drugiej strony mam koleanki, które raz przedłużyły i powiedziały że już tego nie zrobią....bo te długie rzęsy drażnily im oczy...
W nocy nie mogłam spać....mam te bóle brzucha i trochę mnie to niepokoi. Rano wstałam i póki co jest dobrze,ale w nocy jakaś masakra. Wiecie do tej pory był spokój a teraz jakieś dziwne rzeczy się zaczęły. Ale to pewnie chwilowe
fogia wiesz co do mojej skromności to niestety nieraz sama muszę sobie prawić komplementy bo mój mąż nie ma czasu co do przedłużania rzęs to wszystko fajnie,ale trzeba je dopełniać tak jak tipsy i cała impreza trochę dużo kosztuje. Ale dla samego efektu warto. Z drugiej strony mam koleanki, które raz przedłużyły i powiedziały że już tego nie zrobią....bo te długie rzęsy drażnily im oczy...
Ribcia o ktorej ty wychodzisz z Dżagą? wieczorem i rano? kurcze zawsze wydaje misie ze poznym rankiem wychodzisz a moja pozno wieczorem i wczesnie rano;/Cześć Dziewczynki ja już po spacerku z pieskiem....teraz czekam na panów od szafy dziś tylko drzwi montują i będzie gotowe. Wieczorem spodziewamy się gości na noc więc już myślę co przygotować do jedzenia.
moja kolezanka przedluza caly czas rzesy ale probowala u roznych babeczek, bo klej jej podraznial oczy albo zbyt grube rzesy. teraz ma najciensze i rewelacyjnie wyglada oraz oczy nie bola!
weronika87
Fanka BB :)
Dziewczynki a kiedy zaczynacie kupowac takie rzeczy jak mebelki dla dziecka ja co prawda robie kacik w sypialni dla dziecka bo mieszkamy w domku z tesciami:/ no i musze wygospodarowac swoja sypialnie dla malej w przyszlym msc kupujemy wozek a z meblami nie wiem kiedy ruszyc...ciuszki zaczne kupowac w grudniu juz kupilam ale na chlopca bo niby mial byc facet a tu dupa...wiec nie potrzebnie kupowalam co prawda przydadza sie bo nie wszystkie sa az tak chlopiece a zreszta bedzie myslec o drugim dziecku od razu wiec moze trafi sie na chlopca)
klaudoos Kochana ja wychodzę ok 9-10 rano a wieczorem ok. 20 chyba, że mój mąż jeszcze pójdzie się później przejść. Powiem Ci, żę nasz beagel należy do śpiochów i np. w sobotę to i o 13 możemy z nią wyjść i to trzeba ją zrywać z łóżka.... U Ciebie już się skończyła cieczka? U mnie trwa,ale całe szczęście od wczoraj nie ma już pielgrzymki psów pod domem...
martusia29
Fanka BB :)
sic-mój też tak mahe he często siedzi na oto moto czy czymś innym i patrzy na oferty,zastanawialiśmy się czy moze nie kupić w kombi młodszego,a naszego wypchnać-mamy sedana.
Jak mu powiem ze siedzi w autach to on odbija piłkę a ty na bb i jest remis
klaudoos-No właśnie o jakość mi chodzi!!!! Ja ostatnio kupiłam w sklepie proszek i k****ę tylko bo co pranie to zostaje mi z 1/3 skawalona,skamieniała w przegródce i cięzko to wogóle usunąć palcem.Musi się dobrze namoczyć.Dobrze ze małe opakowanie kupiłam.
Tak ,tak to jest z tą naszą jakością...znajoma mi mówiła ze jak kupuję pieprz to oby nie kamisu mielony.....jesli już to tylko ziarka,i najlepiej w domu sobie zmielić,z kawą i herbatą czasem też tak trafię....ostatnio nie chciała mi się kawa zaparzyć i jakieś farfocle pływały....wióry czy coś.
Jak mu powiem ze siedzi w autach to on odbija piłkę a ty na bb i jest remis
klaudoos-No właśnie o jakość mi chodzi!!!! Ja ostatnio kupiłam w sklepie proszek i k****ę tylko bo co pranie to zostaje mi z 1/3 skawalona,skamieniała w przegródce i cięzko to wogóle usunąć palcem.Musi się dobrze namoczyć.Dobrze ze małe opakowanie kupiłam.
Tak ,tak to jest z tą naszą jakością...znajoma mi mówiła ze jak kupuję pieprz to oby nie kamisu mielony.....jesli już to tylko ziarka,i najlepiej w domu sobie zmielić,z kawą i herbatą czasem też tak trafię....ostatnio nie chciała mi się kawa zaparzyć i jakieś farfocle pływały....wióry czy coś.
reklama
Monciaa, jestem za tym byś pisała to co się dowiesz ze szkoły. Ja sama nie wiem czy będę chodzić, a przy twoich postach może dowiem się czegoś czego nie wiedziałam, lub sobie odświeżę pamięć
My braliśmy w tym roku kredyt mieszkaniowy ale w euro. Obecnie kredyty we frankach są zdecydowanie droższe. A poza tym frank jest mniej stabilny niż euro.
Musze jednak przyznać rację, że ci ci brali kredyty we frankach jakieś 3-4 lata temu zdecydowanie mają tańsze kredyty i jeszcze nie muszą płacić tak kolosalnych pieniędzy, mimo, że raty trochę poszły w górę.
A kredyt złotówkowy z reguły wyjdzie droższy niż walutowy. Chyba, że kwota kredytu nie jest wcale taka wysoka. Im większa kwota zadłużenia tym różnica w ratach jest coraz większa. My przy tym kredycie w euro płacimy miesięcznie ok 1200 zł raty, a przy kredycie złotówkowym płacilibyśmy ok 2400 zł. Różnica jest i to ogromna
My braliśmy w tym roku kredyt mieszkaniowy ale w euro. Obecnie kredyty we frankach są zdecydowanie droższe. A poza tym frank jest mniej stabilny niż euro.
Musze jednak przyznać rację, że ci ci brali kredyty we frankach jakieś 3-4 lata temu zdecydowanie mają tańsze kredyty i jeszcze nie muszą płacić tak kolosalnych pieniędzy, mimo, że raty trochę poszły w górę.
A kredyt złotówkowy z reguły wyjdzie droższy niż walutowy. Chyba, że kwota kredytu nie jest wcale taka wysoka. Im większa kwota zadłużenia tym różnica w ratach jest coraz większa. My przy tym kredycie w euro płacimy miesięcznie ok 1200 zł raty, a przy kredycie złotówkowym płacilibyśmy ok 2400 zł. Różnica jest i to ogromna
Podziel się: