carri to dobrze, że z dzidzią wszystko gra - powiem Ci, ze ja tez słabo czuje ruchy dziecka i się troszkę stresuję
czasem kopnie z dwa razy na odczepnego i tyle... spytam ginka jak będę u niego.
klaudoos ja dzisiaj jeszcze idę do tego samego sklepu po bluzę jaką tam wczoraj wypatrzyłam
oby był ten rozmiar XXXL na mojego koszykarza,ja swojego tanio ubieram w miarę. Jemu tez to pasuje, że zawsze znajdę fajny ciuch a za tak niską cenę
sama też się ubieram albo w tanich sklepach albo na ciuchach....Wolę mieć więcej rzeczy do wyboru w szafie niż kilka droższych i chodzić w tym samym;-)
Ewcia witaj, miłego dzionka życzę i mniej nerwów
batonik ja jeszcze glukozy nie miałam, ale będzie wszystko dobrze - zobaczysz
sic to niezły strojniś z Twojego
jumabe mój ma 193 cm wzrostu i stopę 46-48 czasem mnie szlag trafia jak szukamy butów, rączki też długasy straszne
i teraz zawsze jak mu coś kupuję to od razu się pytam czy mogę wymienić w razie czego, mój nie zawsze ma czas chodzić po sklepach. A sam zawsze wszystkiego ma dość i więcej nie trzeba,a ciuchy się niszczą z czasem....
Jest nauczony, że jak coś to ja mu kupię
Ribi tobie również wszystkiego dobrego, znam to uczucie kiedy się ma dziure budżetową , nic przyjemnego. Oby wypłata szybko doszła
Kate mój przez to, że tyle na allegro zamawiam to chciał mi internet odciąć :-(
też musiałam się ograniczyć, a to wciąga.
Zobaczysz , przywykniesz do siedzenia w domku, ja na początku to meble przesuwałam z nudów a teraz to jakos daję radę i szukam zajęć, jak nie ma co robić to na bb siedzę.
i wychodzę w każdą pogodę - mi tam ulewy nie straszne czy wiatr....
idę w końcu śniadanko zrobić