reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam:-)
duzo tematów dziś poruszałyście widzę :-)
Pojechałam dziś do rodziców autobusem, bo sliczna pogoda była, mąż po mnie wprzyjechał po pracy po 14tej odwiedzilismy tesciów jeszcze, potem małe zakupy żywnościowe w biedronce, a ja leniu****e od 17tej a mąż odkurza i myje podłogi super, bo tak mi się nie chce :-)
czas na kolacyjkę:-)

My mieszkamy w starym budownictwie, ale ocieplali blok w zeszłym roku jak się wprowadzaliśmy i powiem wam że w salonie pod oknem mamy felerną ścianę jak pada kilka dni to nam farba odchodzi i banki z wodą pojawiaja się i pływaja na dół i wypływa na podłogę, dziwne bo steropian nie powinien przepuszczać wody, chyba że kijowo zrobione ...

Nadrobiłam Was a teraz znikam oglądać MAM TALENT:-) claudia4you dzięki za przypomnienie!

Ostatnia edycja:
reklama
A mój dzionek nie był pracowity. Małżon posprzątał, poodkurzał i pomył podłogi - nawet ugotował obiadek. (kochany jest :-) )
A ja leżałam. Wybrałam się dzisiaj nawet na malutki spacerek i poszliśmy na zakupki - w sklepie niestety zemdlałam (dobrze, że mój P. był w pobliżu bo upadłabym na podłogę) . Więc kolejny dzień leniuchowania i nic nie robienia. Jedyne co to zabrałam się za pranie ciuszków dla Szymonka (ale to już zrobiła za mnie pralka) :-)

Pochwalę się wam, że dzisiaj mój P. złożył szafkę na ciuszki i kosmetyki dla bobaska i już mam gdzie trzymać te wszystkie skarby dla dzidzi.

Mi się strasznie podobają oceny Wojewódzkiego - the best :-) ale ogólnie talenty słabe racja, a jak już to wiekszość śpiewa powinni w idolu startować jak był, ale wiadomo każdy ma swoje zdanie:-)

Witam :-)
ciekawe czy ktoś mnie jeszcze pamięta :-)
nie było mnie chyba ponad 3 tygodnie!
i jeszcze pewnie przez najbliższe półtora mnie nie będzie, bo w pracy masa spraw, teraz byłam cały tydzień na szkoleniu...
we wtorek wróciłam o 23, w środę koło 21, w czwartek o 20... w piątek o 18.. masakra... ledwie żyję po całym tygodniu, a dziś oczywiście od rana sprzątanie po całym tygodniu.

czy któraś z Was miała wyniki obciążenia glukozą 50gr po godzinie ---> 49 ??
norma dol na jest chyba 70, więc mam dużo poniżej...
czy miałyście podobnie?

lecę spać
dobrej nocki.

reklama
Hej girls
my mieliśmy dziś pobudkę o 7 ponieważ nasze dwie sąsiadki kłóciły się o za głośno grający telewizor. Tak się darły i waliły w drzwi, że cały blok miał przymusową pobudkę. :sorry:

Ale za to u nas dziś przepiękne słońce i bezchmurne niebo. Aż żyć się chce. Mamy dziś w planach wyjazd na działeczkę moich dziadków, cała familia będzie zrywać jabłka, a później piec kiełbaskę i ziemniaki w ognisku. Już się nie mogę doczekać, szczególnie tych ziemniaków. :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

joasiab ucałuj córcię i przekaż życzenia:
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje Urodzinki!
https://www.babyboom.pl/forum/Niech... swej wesołej minki, dziś są Twoje Urodzinki!

Miłego dnia dziewczynki!

Do góry