reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Dzień Dobry :)

Ja dzisiaj od rana też pracowity dzień. rano jeszcze zakupy bo jutro imprezka urodzinkowa Wiki. Odebraliśmy tort obowiązkowo z księżniczką :) Sprzątanie itd. Teraz Rafał zabrał Wiki na spacer a ja gotuję obiadek. I zabieram się za przygotowania :)

reklama
cześć pszczółeczki

mała zajęła się zabawą z kasztankami więc mam chwilkę by siąść i poczytać co u Was bo ja zabiegana strasznie ...

z brzusiem wszystko ok mały sobie kopie :-D

joasiab udanych księżniczkowych urodzin :tak:

zielona2909 udanego weselicha :-D

biala brawa dla synka :-)

marta70 szacun ja w życiu nie skubałam kaczki czy kury :sorry2:

claudia4you daj znać jak wypad na miasto :-)

ja wróciłam ze spaceru z małą piękna pogoda :-D:-D:-D nareszcie
jutro idziemy z koleżankami na Interaktywny Plac Zabaw mamy taką wystawę dla dzieciaków w Lublinie

Gabi dzisiaj zaczepiała każdego na drodze mówiąc "heju" a póżniej się odwracała i mówiła "paaaaa" machając rączką ;-) cała ulica miała ubaw :-D:-D

jutro mamy imieniny mojej babci idziemy na obiadek, kupiłam jej taki szalik ozdobny do płaszcza, bardzo fajny gdyby były takie dwa to sama bym sobie kupiła ;-)

miłego weekendu

ja w poniedziałek jadę do teściów i przez tydzień mnie znów nie będzie :baffled::baffled::baffled::baffled:

Dzien dobry!
my dzisiaj na wesele tez idziemy wiec juz paznokcie pomalowane i sie biore za prasowanie zaraz. Jakas mala kawke wypije co by troche wytrzymac na tym weselu ;) Ladna pogoda za oknem chociaz podobno chlodno ale sloneczko swieci wiec od razu i humor dobry:) Milego weekendu dla wszystkich!

Wróciłam z miasta.
Byłam na poczcie, w aptece, w 4 obuwniczych i na ciuchach.
kupiłam sobie kilka rzeczy. To potem wkleję do modnych i zadbanych

Jestem zmęczona bo niezły spacer był i dużo obeszłam.

Odpocznę i biorę sie za ogarnianie domku, potem pewnie przyjdzie właściciel po czynsz.

U nas przy ulewach też minimalnie się panele podnoszą. Ale nam jedna ściana przecieka, o czyw właściciel wie, bo jeszcze w tym miejscu tapeta odchodzi, koszmarnie to wygląda.

a nie myślałyście o pochłaniaczu wilgoci??

Witam!
\Oj ja niestety też wiem coś na ten temat:(
Moje drewniane parapety mają 3 lata,a też leci z okien,i wyglądają niezaciekawie,widać pęknięcia,odbarwienia od wody,kosztowały sporo ,a moglam kupic inne tansze plastikowe i po problemie,no ale mi się zachcialo drewnianych w złotym dębie.Wilgoć wychodzi na ścianie....ech juz nie moge doczekac się kiedy wybudujemy nasz domek.

Własnie czytałam o pochłaniaczach i odwilżaczach no i odwilżacze lepsze. A jak dzidzia przyjdzie to nie chcę mieć wilgoci w mieszkaniu. No dziś już lepiej wietrze mieszkanie od rana i wilgotność na poziomie 60% czyli max dopuszczalna.
aha ja się aż tak nie znam, u nas nie ma wilgoci, tyle że przy tych ulewach ta ściana przecieka:-(
To troszkę wkurzające jest

reklama
dziekuje dziewczyny ... ale ja sama jestem w szoku bo jak misio widzi pediatre to odrazu krzyczy ze juz... strasznie nielubi osłuchiwana... i ogolnie jak lekarz go dotyka...

my własnie mamy okna plastiki.. u nas tez przy drzwiach balkonowych panele podnosiło :) koszt spory tego osuszacza ... ale powietrze w domku lepsze.. eh plusów mozna wypmieniac i wymieniac:)
ja własnie posprzatałam chatke... zostawiłam tylko odkurzanie i mycie podłog .. jak M wróci z pracy to sie tym zajmie.. liste zakupów mam na całą kartke.. hihi pracowite popołudnie sie zapowiada:) misio przyjedzie dopiero wieczorkiem mam nadziej ze do tego czasu to juz sie ze wszystkim ograniemy :)

Do góry