reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

cześć dziewczynki! o dziwo ja już nie śpię:) ale tylko dlatego , że mieliśmy gościa na noc, kolega m przyjechał z wielkopolski, służbowo, a że miał blisko do nas to postanowił odwiedzić, także wczoraj gotowałam, sprzątałam itp. trzeba było go jakoś przyjąć, jeszcze obiad tylko ok 13 dzisiaj i mam looz :)ale i tak jestem niewyspana, bo spałam tylko ok 5h , za to mała, cwaniak już od 23 smacznie i wcale jej nie przeszkadzały rozmowy, to jej pora i już :) za to o 8 dopominała się już śniadanka :) klaudoos! dzięki za przepis :)ale zrobię bez kukurydzy bo dzidzia moja nie lubi, nie wiem czemu..zazdroszczę wam tego pieczenia, ja niestety nie mam jak wypiekać, na nowym mieszkaniu nie mam miksera, o blenderze nie wspominając, jak u teściowej mieszkaliśmy to ona miała, także nie inwestowałam, teraz by się przydał, ale na razie to nie mam głowy do tego, wolę oglądać ciuszki itp. rzeczy dla dziecka :) choć m już nie długo zacznie się pewnie dopominać o zupki przecierowe, bo bardzo polubił, to wtedy niech zakupi potrzebny sprzęt:) hihi

reklama
Ja jak zwykle wycieczka na miasto dzisiaj:-)

a właśnie odzywały się dziewuszki z tego spotkania w czwartek??
chciałabym wiedzieć co u nich i jak było

hej dziewczyny a ja juz po sniadanki :) i porannej lekturze BB:) na podwórku ziomb 5 stopni Tomus dzis był na pobieraniu krwi z babcią... okazało sie ze nawet łezki nie uronił ( nareszcie znalazłam odpowiednie laboratorum z podejsciem do dzieci takich małych ) w nagrode dostał swoje ukochane misie..(żeli ). oczywisc jak dzis moge sie wyspac to wcale mi sie niechce :( liste zakupów zrobiłam ( bardziej spozywcze i chemia do domku )... no i po południu ruszamy z miskiem na rajd po sklepach:)
sic u nas był ten sam problem z wilgotnoscią ponad( 80%) ubrania schły po 2 dni jak nie wiecej przy dzinsach, jak przychodziła zima to z okien nam sie woda lała ( tak płakały) na parapetach musiałam recznik kłasc.. wkoncu w tamtym roku kupilismy osuszacz powietrza taki duzy stojacy ... i problemy sie skonczyły a jak zrobie pranie włacze w pokoju osuszacz to juz wieczorem mam suche.. narazie po zimie nie zauwarzylismy wiekszego wzrostu za prąd.. hałas jak jest właczony w nocy tez nie jest taki duzy... troche szumi

Witam Kochaniutkie bardzo, bardzo słonecznie:-)

Jak fajnie że dzisiaj sobota, moi chłopcy w domku i zaraz po śniadaniu szykujemy sie na naszą nowa działeczkę:-)

Jeszcze przed zimą jest kupa roboty, trzeba uporzadkować zielsko i chaszcze, których mnóstwo po poprzednim właścicielu, powyrywać a potem spryskać to wszystko dziadostwo żeby na wiosnę byla ziemia czysta i tak sie nie zachwaszczała.

Miłego dnia. U mnie będzie on bardzo pracowity ale mam nadzieje że również bardzo przyjemny i udany;-):-)

malta- napewno bedzie przyjemny :) bo robota na swoim :) my jak na działce budowlanej sadzilismy drzewka mimo chłodu cieszylismy sie strasznie i wcale ciezko nam ni ebyło... niestety z drzewek nic nie wyszło bo głodne sarenki nam wszystko wyjadły :)

cześć dziewczęta:-)
ariska czy ja również mogę poprosić o tę książkę?
adasylka@o2.pl

wiecie jakie miałam fajne zajęcie wczoraj wieczorem? 2 h skubałam kaczkę!!! poprosiłam M o kaczkę ,bo na niedziele miałam zrobić dobry obiadek.to mi przyniósł jeszcze ciepłą i nie osubaną...ech...
dziś czeka mnie duuzo pracy w kuchni..:no:
miłego słonecznego dzionka Wam zycze:)

Martuś na gardełko dobry jest Hascosept w atomizerze, to jest to samo co tantum Verde a tańsze o połowę, na katar dobrze psikać sobie wodą morską, bo oczyszcza i nawilża śluzówkę nosa i dużo pic herbatki z miodem i cytrynką. Napewno pomoże.
Mimblusia ja mam z mężem podobnie tyle, że mój nawet mi nie mówi że mi będzie pomagał tylko zawsze nasze poważne rozmowy kończą się tak samo, moim płaczem i jego niezrozumieniem, więc wolę się nie stresować i powaznych rozmów nie poruszać, choć to bardzo ważne w związku.
dziewczyny odezwę sie jutro bo szykuje się na wesele. pap papa

I ja sie witam,
a ja mam leniwy dzien dzisiaj, nic mi sie nie chce;-)U nas sloneczny dzien, ale chyba jeszcze dzisiaj nie powinnam wychodzic z synem na dwor.

biala dzielny jest Twoj synus :tak:Moj strasznie boi sie lekarzy, ale to sie ostatnio zmienilo i w sumie nie wiem dlaczego. Wczesniej bez problemu wchodzilam z nim do gabinetu, a teraz jet placz i krzyk bez powodu. Tzn przypuszczam ze to przez wkladanie patyka do buzi...
marta70 podziawiam ze potrafisz skubac kaczke :-D. Ja sie dotknac boje takie pierza hehehe a na wsi sie wychowalam...;-)

Milego dnia wszystkim zycze!

zielona udanej zabawy na weselu :)

Ostatnia edycja:
reklama
sic u nas był ten sam problem z wilgotnoscią ponad( 80%) ubrania schły po 2 dni jak nie wiecej przy dzinsach, jak przychodziła zima to z okien nam sie woda lała ( tak płakały) na parapetach musiałam recznik kłasc.. wkoncu w tamtym roku kupilismy osuszacz powietrza taki duzy stojacy ... i problemy sie skonczyły a jak zrobie pranie włacze w pokoju osuszacz to juz wieczorem mam suche.. narazie po zimie nie zauwarzylismy wiekszego wzrostu za prąd.. hałas jak jest właczony w nocy tez nie jest taki duzy... troche szumi

U nas było dokładnie to samo. Też kupiliśmy pochłaniacz i jest ok:)

POCHŁANIACZ WILGOCI KONDENS. MASTER DH720 - 20L/D (1247560195) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko my kupowaliśmy go z 10 miesięcy temu i wtedy był o jakieś 200 zł tańszy.

A tak w ogóle, to już mnie wypuścili z uczelni:-D Wczoraj wieczorem zmienili nam plan, o czym dowiedziałam się dziś rano, jak weszłam do sali. Wykładowca o zmianie dowiedział się dopiero wczoraj no i zamiast 12h wykładu (w ogóle co za debil tak układa plan, że jest 12 godzin wykładu jednego dnia?) streścił się w dwie;-)

Ostatnia edycja:
Do góry