reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Mnie tam nikt w kasie nie przepuszcza - w moim osiedlowym sklepie zazwyczaj jest pusta kasa, albo jedna osoba stoi :) Jak już raz na tydzień jedziemy do lidla na większe zakupy - to raczej my przepuszczamy takich pojedyńczych - bo zanim zawalimy kasę ;) to trochę czasu mija. Aż przypomniało mi się że mam makaron ze szpinakiem w zamrażalce.
Byłam dziś odwiedzić dziewczyny w pracy i zmęczyłam się tak że chyba się teraz położę. Kupiłam sobie w Tychach dwie koszule nocne. Co prawda cieniutkie - ale myślę że w szpitalu nie zamarznę, powinni grzać, nie?
Moje dzieciaki są już duże więc na wieść o dzidziusiu się ucieszyły. Zwłaszcza Tymonek który zawsze mi wypominał że urodziłam tylko jedno dziecko, a powinnam urodzić dwa :)
Najbardziej to się cieszę ja - zawsze marzyłam o trójce i nie wierzyłam że to marzenie się może ziścić :)))

Gosiula-ja tą książeczkę dostałam od koleżanki jak urodziłam misia-bardzo trafiony prezent,super jest i bardzo wciąga..... Miłej lekturki zyczę:)
ariska- mogę już ciacho:) super.....dziś pozwoliłam sobie na mojego ulubionego pączusia...mniam
.na reszcie ze smutkiem nie czytam o pysznościach,powiem wam ze ta glukoza dziś nieźle mnie zasłodzila.....az mnie zemdlilo.a cytryny sierota zapomnialam.

Mnie tam nikt w kasie nie przepuszcza - w moim osiedlowym sklepie zazwyczaj jest pusta kasa, albo jedna osoba stoi :) Jak już raz na tydzień jedziemy do lidla na większe zakupy - to raczej my przepuszczamy takich pojedyńczych - bo zanim zawalimy kasę ;) to trochę czasu mija. Aż przypomniało mi się że mam makaron ze szpinakiem w zamrażalce.
Byłam dziś odwiedzić dziewczyny w pracy i zmęczyłam się tak że chyba się teraz położę. Kupiłam sobie w Tychach dwie koszule nocne. Co prawda cieniutkie - ale myślę że w szpitalu nie zamarznę, powinni grzać, nie?
Moje dzieciaki są już duże więc na wieść o dzidziusiu się ucieszyły. Zwłaszcza Tymonek który zawsze mi wypominał że urodziłam tylko jedno dziecko, a powinnam urodzić dwa :)
Najbardziej to się cieszę ja - zawsze marzyłam o trójce i nie wierzyłam że to marzenie się może ziścić :)))

A jakie to koszulki?? do karmienia już? bo ja własnie też szukam i nie umiałam znaleśc i nie wiem czy na allegro kupować czy szukać jeszcze gdzieś

Cześć dziewczynki.
Właśnie nadrabiam zaległości bo wczoraj nie miałam głowy i nie zaglądałam już po południu. Idę Was poczytać :)

joasiab - trzymam bardzo mocno kciuki za bratową :) Oby donosiła ciążę i mogła się cieszyć macierzyństwem :)

Jejku, tyle napisałyście...

Dzisiaj na obiad mieliśmy placuszki z jabłkami, u znajomych spadają jabłka dosyć kwaśne i świetnie się nadają do tych placuszków, Misiek wziął 16 placuszków do pracy zamiast kanapek, tak mu przypasiły.
Dziewczynki oglądają właśnie Kungfu pandę, zrobiłyśmy drzewo genealogiczne do szkoły i mam wolny wieczór. Zaraz idę sobie odgrzać bigosik bo mam straszną ochotę a czeka w słoiku :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja już po fryzjerze :) Zadowolona jestem :)

Ale naskrobałyście, że jeszcze nie poczytałam.

Jutro mój m ma wolne aż do wtorku :) SUPER :) W weekend mamy imprezkę urodzinkową Wiki więc musimy trochę przygotować :) A jutro jadę do Krakowa do babci do szpitala bo we wtorek miała operację wstawienia endoprotezy.

Ja już mówie DOBRANOC

Do góry