ariska
Fanka BB :)
Gratulacje ariska Pewnie nieźle byś zabalowała, a tak tylko szampan bezalkoholowy Ci pozostał
)
Za szampana będzie rekompensata w postaci wielkiego ciacha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje ariska Pewnie nieźle byś zabalowała, a tak tylko szampan bezalkoholowy Ci pozostał
)
Mnie tam nikt w kasie nie przepuszcza - w moim osiedlowym sklepie zazwyczaj jest pusta kasa, albo jedna osoba stoi Jak już raz na tydzień jedziemy do lidla na większe zakupy - to raczej my przepuszczamy takich pojedyńczych - bo zanim zawalimy kasę to trochę czasu mija. Aż przypomniało mi się że mam makaron ze szpinakiem w zamrażalce.
Byłam dziś odwiedzić dziewczyny w pracy i zmęczyłam się tak że chyba się teraz położę. Kupiłam sobie w Tychach dwie koszule nocne. Co prawda cieniutkie - ale myślę że w szpitalu nie zamarznę, powinni grzać, nie?
Moje dzieciaki są już duże więc na wieść o dzidziusiu się ucieszyły. Zwłaszcza Tymonek który zawsze mi wypominał że urodziłam tylko jedno dziecko, a powinnam urodzić dwa
Najbardziej to się cieszę ja - zawsze marzyłam o trójce i nie wierzyłam że to marzenie się może ziścić ))