reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja już po fryzjerze :) Zadowolona jestem :)

Ale naskrobałyście, że jeszcze nie poczytałam.

Jutro mój m ma wolne aż do wtorku :) SUPER :) W weekend mamy imprezkę urodzinkową Wiki więc musimy trochę przygotować :) A jutro jadę do Krakowa do babci do szpitala bo we wtorek miała operację wstawienia endoprotezy.

Ja już mówie DOBRANOC

To wklej foteczkę z nowymi włoskami

reklama
witam wieczorkiem ... u mnie spokojnie.. bubus własnie polozył sie spac... misiek poleciał na basen... a ja sobie siedze klikam i zerkam na " na wspólnej" mysle o kąpieli... długiej... z bąbelkami...

My dla myszaczka mówilismy od samego poczatku ze jest w brzusiu dzidzius... teraz to czasami "popierdzi" mi w brzuch i sie smieje ze sie "babi " z "Bubusiem" a jak ktos go zapyta co mama ma w brzuchu to mówi ze bubus i ze robi aaa... mysle ze sie cieszy bo czesto w Tv pokazuje palcem jak zaobczy jakies małe niemowle i krzyczy ze to dzidzius :) a wyjdzie pewnie w praniu

Wyjdzie, wyjdzie. Moja starsza o siedem lat siostra też czekała na mnie, jak się urodziłam. A jak już mama przyjechała ze mną ze szpitala, to zajrzała do wózka, powiedziała zawiedziona: "Taka mała?" i pobiegła do koleżanek... ;-)

Witam:-) Mnie ostatnio ciągnie strasznie do słodkiego:-p Na wadze już +6kg i waga ciągle rośnie:cool2: Jeśli chodzi o ruch, to ja z chęcią bym już odpoczęła:sorry2: Będę pracować do końca grudnia, a już mam bóle pleców i wszystko robię wolniej:-p Co do przepuszczania/ustępowania miejsc, to póki co tego nie doświadczyłam.
joasiab, gratulacje dla bratowej i brata:-) trzymam mocno kciuki za ich dzidzię:tak: ile oni musieli przejść przez te 7 lat starań, dzidzia się im należy!!!

witam wieczorkiem ... u mnie spokojnie.. bubus własnie polozył sie spac... misiek poleciał na basen... a ja sobie siedze klikam i zerkam na " na wspólnej" mysle o kąpieli... długiej... z bąbelkami...
O tak... też marzę o takiej kąpieli. Bo już tak mam dość - kręgosłup mnie boli a dzieci doprowadzają do pasji. Latają, wrzeszczą, zachlapali całą łazienkę... Potrzebuję odpoczynku....

dziewczyny to raz dwa do kąpieli:) jeszcze jakieś olejki eteryczne i oliwkę (nie trzeba sie później smarować) i relax:)
Ja właśnie wrócilam z tańca brzucha....ale było super. Powiem Wam, że mimo że brzusio juz trochę urósł to nieźle mi idzie wymiatanie nim:)
Dobranoc i do jutra:)

witam wieczorowa pora, kurde poczytalam was i zapomnialam co ktorej mialam napisac eh ta ciaza :p

u nas dzis pogoda do bani ale bylysmy u mojego brata i miska poszalala z michalkiem no i pozniej przyszla znajoma z dzoeckiem wiec juz w 3 szaleli, pozniej krotki spacer i nie bylo porblemu z zasnieciem. ostatnio moje kochane dziecie zapytalo mnie czy mam siusiaka?? zreszta nie mam sie co dziwic jak ona za tata leci do wc i tez chce sikac na stojaco, jednym slowem coreczka tatusia a tatus no coz po pantoflem corki hehe wystarczy ze zrobni slodka mine i tatus jej.

Ribi-Synuś też miał pewnie sporo radości jak tak się pokolysal;)

Ja też już zmykam:)Lecę się wykąpać,dziecię spi więc chwila relaxu się przyda.
Nagadałam się dziś z mamą i babcią przez tel 2 godziny:) az Mi ręka zdrętwiala i o malo ucho nie odpadlo:)I jeszcze później z koleżanką-ona też ma problem z przedszkolanką.....moja to przy tej pikuś....Na razie będzie uderzać do dyrektora,a jak nic się nie poprawi to skończy się na kuratorium.(jak posłuchałam co się tam dzieje to włos mi się zjeżył)
Joasiab-moja babcia też ma endoprotezę stawu biodrowego-już 4lata.
Dobranoc Dziewczyny i Do jutra-pewnie koło obiadu zajrzę do Was.

Witam!!
dziewczyny ale się rozpisałyście :-)... Pogoda się chyba do tego przyczyniła...

Martusia29, Gosiula85 - ja kupiłam książkę tej samej autorki "Zaklinaczka dzieci", jestem w połowie - też jest super!!

Ariska - gratulacje i oby tak dalej!!

Joasiab - trzymam kciuki za bratową!!

Życzę wszystkim mamusiom spokojnej nocki!!!:-D

reklama
Do góry