tygryskowa
Fanka BB :)
Jejku jak ja marzę o kąpieli w wannie Niestety u mnie w mieszkaniu tylko prysznic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam urodzinki a mąż imieninkiZielona a cóz to za okazja ze takie słodkosci porobiłas??
Ja mam koło domu sklep Piotr i Paweł i tam w dziale mięsnym jest karteczka wywieszona, że osoby niepełnosprawne i kobiety w ciąży są obsługiwane poza kolejnością. Zawsze jest tak, że jak stoje w kolejce to ekspedientka mówi żebym podeszła do przodu to mnie obsłuży.Ja przedwczoraj robiłam małe zakupy w zwykłym osiedlowym sklepie, przy okazji wizyty u mojej mamy, stanęłam grzecznie w kolejce do kasy - nie była strasznie długa, kilka osób, a mnie się nie spieszyło - i zostałam poproszona przez kasjerkę o podejście bez kolejki. Wszyscy się odsunęli i nikt na nic nie narzekał. Zapomniałam zapytać mojej mamy o to, czy tam zawsze tak jest, bo bardzo rzadko tam kupuję - a sklep jest innego właściciela niż jak tam jeszcze mieszkałam i zupełnie mnie to nie interesowało :-)
Możliwe, że są po prostu już do tego przyzwyczajeni, chyba inaczej na takim osiedlu, gdzie większość się zna przynajmniej z widzenia...
Można sobie ta książkę ściągnąć w PDF i ma się za darmo.Bardzo fajnie się czyta Tą Ciężarówką przez 9-mcy
super naprawdęJa Wam mogę polecić książkę pt<<JEzyk niemowląt>>
Język niemowląt - Melinda Blau, Tracy Hogg - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
Fajna książeczka.
ja kupiłam sobie do szpitala 2 koszule rozpinane do wysokości piersi. Wszedzie takie maja więc nie powinno być problemu z ich kupnem.A jakie to koszulki?? do karmienia już? bo ja własnie też szukam i nie umiałam znaleśc i nie wiem czy na allegro kupować czy szukać jeszcze gdzieś