Madlen80
Fanka BB :)
No różnie bywa czasem są ludzie niemili, albo stałam na poczcie i myślisz że mnie ktoś puścił... nie, ale jak już nie będę w stanie wystać to będę się upominać !!!
Claudia mi sie nie zdarzylo zeby ktos przepuscil mnie w ciazy, ani teraz /chociaz teraz jak jestem w szerokiej kurtce to moze nie zawsze widza ze jestem w ciazy ;-)/ ani w ciazy z synkiem . Fakt, ze doswiadczenia z pierwszej ciazy mam z Anglii , a nie z Polski, ale mimo wszystko. Brzuch mialam ogromy pod koniec ciazy, bylo lato, wiec nic ukryc sie nie dalo , a nikt nigdy nie ustapil mi miejsca, w koljece nie przepuscil ;-). Ciaza nie jest traktowana jak choroba /chociaz wiemy, ze nie jest lekko i czasem ciezko jest wystac/ i wszyscy uwazaja /przynajmniej tam/ , ze ja moge sobie stac tak samo jak inni, starsi ludzie tez stoja w kolejkach.
Byla nie raz taka sytuacja, ze stalam w kolejce, przede mna z 10 osob, ja stoje z koszykiem i w rekach jeszcze mialam reklamowki , no i stoje i stoje /szczerze to myslalam ze tam padne ;-)/... i uwaga ludzie w kolejce sie do mnie usmiechaja i zagaduja , a to ze mam juz taki duzy brzuszek , a na kiedy termin, a czy znam plec Nie odwracali glowy , udajac ze mnie nie widza, zeby mnie nie przepuscic, tylko wlasnie zagadywali i usmiechali sie . Po rpostu uwazali ze to normalne , ze ja stoje jak wszyscy ;-)
Ja osobiscie, jesli widze ciezarna z brzuchem to zawsze ustepuje, przepuszczam, albo przynajmniej proponuje. Ale mysle tez, ze ludzie nie musza tego robic, jesli nie chca, a ja nigdy nie prosilam o przepuszczenie i raczej nie bede tego robila. Troche sie wstydze prosic, ale tez wole postac, niz potem ktos mialby na mnie krzywo patrzec;-)
Ale sie rozpisalam!
Carri synus czuje sie lepiej, chociaz ma podwyzszona temerature ok 37-38 stopni. Na razie obserwuje i jesli goraczka wzrosnie to do lekarza pojdziemy. Tak sie zastanawiam tez czy moze to byc "trzydniowka", ale jakos mi sie kojarzy, ze zwykle wtedy goraczka jest wyzsza.
marta70 zycze jak najmniej stresu w sadzie
sic1982 masz racje, ze walczysz o swoje!
ariska super ze udalo Ci sie wygrac