reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hejka ponownie, no wlasnie najwazniejsze ze synek zdrowy!

gratuluje corci- malutkiej? bpo nie pamietam ktora z was pisała;)
dziewczyny jak wizyty????? pisac no tu!
moj M na l4- bo on bardziej jelitowka niz zolądówka;) i spalismy sonbie troche, nawet sil gadac nie mamy! nie pamietam kiedy sie byczylismy w lozku caly dzien bez tv i to nawet 2 dni juz;) a jestesmy ze soba 10 lat i chyba nie bylo takiego dnia jeszcze..

reklama
Dziewczyny jeżeli któraś ma predyspozycje do rozstępów to i tak będzie je miała....nawet jak się będzie smarowała....ja mam koleżanke, tóra mimo tego że się smarowała w dzień i w nocy ma takie rozstępy jak te panie....czyli mega masakryczne...a smarowała i dbała. Miejmy nadzieję, że nas to nie spotka.

Dziewczyny jeżeli któraś ma predyspozycje do rozstępów to i tak będzie je miała....nawet jak się będzie smarowała....ja mam koleżanke, tóra mimo tego że się smarowała w dzień i w nocy ma takie rozstępy jak te panie....czyli mega masakryczne...a smarowała i dbała. Miejmy nadzieję, że nas to nie spotka.
no ja naleze do grona tych pan tylko ze mam rozstepy szerokosci normalnej, ale caly brzuch boki, troche uda, piersi, i ramiona ale od wewnetrnej strrony kolo pach! wstydze sie tycjh rozstepow jak nie wiem co, ale co zrobic jak mi powychodzily w wieku dojrzewania a nie tylam wtedy? mama uwazala za rzecz normalna i nie kupowala kremow zreszta kilkanascie lat temu nie bylo za bardzo wyboru;)

Mi po okresie dorastania zostały rozstępy na biodrach - na szczescie malo widoczne. Poza tym moja mama po 2 ciążach ma mega rozstępy na brzuchu i jeżeli jest to genetycznie unormowane to mnie też to zapewne czeka, pomimo smarowania się tymi wszystkimi specyfikami.
Poza tym, zanim się przyzwyczaiłam do myśli, że po tak długim staraniu wreszcie będziemy mieć bobaska, to moje piersi zmieniły się o 1 rozmiar i nawet nie zdążyłam zacząć się smarować, jak pojawiły mi się delikatne rozstępy na piersiach. Są prawie niewidoczne, ale są. Mam tylko nadzieję, że nie będzie ich więcej - nigdzie :-)

Też oglądałam rozmowy w toku, niestety są dziewczyny, którym wychodzą bardzo, innym mniej, uwierzcie, ża nasze smarowanie nie wiele pomoże, jak mamy dziedziczne rozstepy :-( Trzymam kciuki aby Nas ominęły, a te dziewczyny co juz mają, żeby im więcej nie wyskoczyło!

Dobra Kochane teraz to juz zmykam powoli na wizytkę bo mam o 17:40 :-) trzymajcie kciuki :-)

klaudoos ja też mam rozstępy po wewnętrznej stronie ud i za kolanami...wynik szybkiego rośnięcia... taka nasza uroda. latego teraz w ciąży staram się smarowac ale czy nie wyjdą kolejne nie wiem....
niestety to co pani kosmetyczka tam mówiła to pic na wodę fotomontarz, bo na rozstępy nie ma sposobu. Można im zapobiegać ale nie leczyć...można je spłycić ale nie znikną. Jedynym sposobem na zniknięcie rozstępów jest operacja plastyczna(bardziej chodzi o usunięcie tej zwisającej sóry) albo kwasy ale stężenie bardzo wysokie, tym zajmują sie tylko lekarze, bo kosmetyczka nie ma takich uprawnień. Później skóra schodzi i ciało to jedna wielka rana ale podobno warto. A te wszyystkie kosmetyki na rozstępy to wyciąganie kasy i tyle:)

Zal mi tych kobiet, ale w sumie tu chodziło o to bardziej, że one sobie z tym nie radzą i nie akceptują tego...A tak jest, jak piszecie jak ktoś ma predyspozycje, to nic sie z tym nie zrobi:( A koncerny kosmetyczne tylko na tym zarabiają:((( Oby nas to ominęło....

Damqelle, ja tez staram się czytać, bo jak nie teraz to kiedy? Od stycznia już raczej nie będzie na to czasu. Choć niestety nie mogę ostatnio znależć dla siebie czegoś, co naprawdę by mnie porwało. Teraz czytam sagę Zmierzch. I niby fajne te książki, lekko i szybko się czyta. Ale po usłyszeniu tylu opinii osób, które są nimi zachwycone, zawiodłam się lekko. Czekam aż w końcu przyślą mi z Allegro moje ukochane fantasy - 13 książek zamówiłam i czekam na nie już od piątku 10.09;(
Co zamówiłaś, co? Ja zmierzchu nie czytałam - bo choć lubię fantastykę to raczej o wampirach mnie nie ciągnie. Teraz skończyłam 2 część Malowanego człowieka i jak tylko wpadną pieniądze zamawiam "Pustynna włócznia" Już się cieszę bo to też dwa tomiska - będzie co czytać :)
Wczoraj czytałam, dziś cały dzień malowanie :) Skończyłam jeden z obrazów dla teściowej :) mąż się nerwuje że zagraciłam mieszkanie - a to nie moja wina że nie mam osobnego pokoju na pracownię;)

reklama
Do góry