reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
hej dziewczyny matko niema szans, zebym was nadrobila no moze wierczorem mi sie uda pare stron.
u nas wszystko ok dzidzia zdrowa :) co mnie bardzo cieszy, okazalo sie ze przeczucie mnie nie mylilo i raczej bedzie coreczka tatusia :p bo siusiaka brak. czeka mnie obciazenie glukoza 75 i 2 godz czekania masakra juz mam dosc na sama mysl.

zielona z bratem wszystko wpozadku tylko 26 lat temu to było zupełnie inne jedzonko a moja mama mieszkała na wsi to miała 100 procent ekologiczne :)
ja tez uwielbiam grzybki:) a jajecznica to poprostu miodzio w gębie.... ale przewaznie te grzybko zbiera moja mama albo ja ... ja to tylko prawdziwki i podgrzybki no i jeszcze kurki jak sie pojawią .. zgadzam sie z dziewcyznami zeby blaszkowców niezbierac... najlepiej jak sie niejest pewnym grzyba to go nie brac jeden nikogo niezbawi :) Ribi jak jesz sos a grzybów niee to przecierz ten cały smak grzybów jest w sosie i jak by był jakis trefny to i tak bys sie rozchorowała no tak mi sie wydaje
malutka gratulacje córci.... chyba jak juz siusiaka niewidac to nie urosnie :)

Ostatnia edycja:
biala fakt to co ja jem to wywar z grzybów ale jkoś świadomość tego, że nie jem samego grzyba mi pomaga. Ja tam mam sprawdzonego grzybiarza w domu. Mój mąż w dzieciństwie nauczył się całego atlasu grzybów na pamięć (podoobno z nudów ;) ) . Małż jest zagorzałym grzybiarzem i jak zawsze zbieramy grzybki to on robi przegląd moich.

Faktycznie dziewczynki uważajcie na kleszcze bo dziady są wszędzie...a lepiej nie brać antybiotyków

Malutka - gratuluję córeczki:) Juz nie będziesz należeć do niespodzianek:)

O matko, jak mnie wzięła ochota na chleb ze smalcem....mhm..A w domu smalcu brak....

Ja od początku ciąży stosuję kremy zapobiegające rozstępom Mustela. Dodatkowo na noc mój ginek polecił mi Fissan (tłusty jak nie wiem co, ale podobno skuteczny). Nie wyobrażam sobie aby nas coś takiego spotkało. Mam nadzieję, że nas taaaakie 2,5 cm rozstępy ominą :-)

reklama
Ja od początku ciąży stosuję kremy zapobiegające rozstępom Mustela. Dodatkowo na noc mój ginek polecił mi Fissan (tłusty jak nie wiem co, ale podobno skuteczny). Nie wyobrażam sobie aby nas coś takiego spotkało. Mam nadzieję, że nas taaaakie 2,5 cm rozstępy ominą :-)

ja również nam tego życze!!

Do góry