reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Gdynianka, niestety z każdym tygodniem będzie nam coraz gorzej się poruszać, ubierać się itp. Ale na koniec czeka nas wielka nagroda ... nasze dzieciątko :tak::-D:-D

reklama
Witam Dziewczyny,
Kolejny nowy dzień się zaczął. ja dziś byłam na chwilę w ciuchlandzie i w ascocie. W ciuchlandzie zero fajnych rzeczy,a w Ascocie (sklep z dziecięcymi rzeczami) chodziłam i oglądałam, a że byłam z moja koleżanką która w czerwcu została mamą to mi mówiła co się przyda,co nie itp. Ale na zakupy jeszcze poczekam:)

Ja wczoraj wieczorem poraz pierwszy czułam silne ruchy mojej dzidzi :) To niesamowite:)nawet mój mężuś już poczuł jak dzidzia się rusza:) Fajnie,ale oczywiście w nocy jakoś synek nie dawał mi spokoju i połowę nocy miałam z głowy.

olandia może warto żeby ktoś z Twojej rodziny skontaktował sie z lekarzem w Polsce i zapytał co oznaczają te wyniki i powiedział, że jesteś teraz za granicą i że nie wiesz co zrobić.

hej dziewczynki

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i usg :-)

ostatnio mam straszny zakręt ....

dzisiaj byłam na badaniach

krzywa cukrowa ok
niestety morfologia do bani ...
hematokryt spadł mi do 30% norma od 38%
erytrocyty też poniżej normy
mam zwiększone leukocyty 11,90tys norma do 10tys

gdynianka1 jakie masz wskazanie do CC??

hej dziewczynki

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i usg :-)

ostatnio mam straszny zakręt ....

dzisiaj byłam na badaniach

krzywa cukrowa ok
niestety morfologia do bani ...
hematokryt spadł mi do 30% norma od 38%
erytrocyty też poniżej normy
mam zwiększone leukocyty 11,90tys norma do 10tys

gdynianka1 jakie masz wskazanie do CC??

Ribi gratuluję silnych kopniaczków :-)

witam Kobietki:),
niby jestem na L-4 a zupełnie nie mam czasu zeby spokojnie usiąść i poczytać i popisać.jak nie pranie to sprzątanie ..bleee...
widzę że nie jestem osamotniona w nieprzespanych nocach,przewracanie się z boku na bok,a rano pobudka .w ciagu dnia natomiast nie umiem spać,i tak w kółko..
jutro też mnie czeka całodzienny wypad do warszawy .badania ( pobieranie krwi z piciem glukozy bleee)i w sumie nie wiem jak wytrzymam ta godzinę bo rano zawsze wymiotuję i muszę szybko cos zjeśc,a tu czeka mnie bez jedzonka tyle czasu.....

Ostatnia edycja:
Ja jakoś weny nie mam na pisanie. Wyjście z Piotrkiem na spacer i zakupy to jest niezły wyczyn. Wróciłam tak zmęczona, spocona i z drzącym się dzieckiem na rekach i zakupami pod pachą. Dobrze, że to 2 pietro to jakos poszło. Na obiadek były leniwe, pomidorówka i ziemniaczana do wyboru. Ugotowaam więcej to pomroże w słoiczkach małemu, bo gotowe słoiczki zaczynaja mu niesmakować. Moze to i lepiej to troche kasy zaoszczedze, bo taki słoik to ponad 5 zł kosztuje.
Malutka kopie jak trzeba a ja na razie nie mam problemów ze spaniem tylko z obracaniem się na boki. Oczywiście spię jeszcze w dzień godzinkę z Piotrusiem, ale chodzę spać wtedy o 24.
W Biedronce od dzisiaj jest promocja na szlafroki za 29,99zł bardzo mięciutkie i ładne. ja kupiłam sobie żółty i będzie do szpitala jak znalazł.

Zielona a jak Piotruś ?? ma okres buntu ?? mi Gabi ostatnio strasznie wariuje ... w dzień nie chce spać ...
idą jej wszystkie 4 i 3 na raz ...

niech mnie ktoś dobije ... wzięłam już 2 apapy a dalej mam dzwony w głowie... ledwo na oczy widzę ....

reklama
Do góry