reklama
F
fogia
Gość
Hej dziewczyny
Fifcio w przedszkolu, ja po śniadanku. Zaraz się zbieram na ploty do psiapsióły.
Mnie wczorajszy dzień wykończył, nie nadaję już się na kierowcę na dłuższych trasach. Wróciłam wymęczona, w sumie nie ma się co dziwić wyszłam z domu po 8 wróciłam o 19. Brzuch miałam jak kamień (skąd to znacie prawda?) i potworny ból głowy. Zapakowaliśmy się szybko z Fifim do łóżka i popadaliśmy oboje migiem. Moje dziecko mnie wczoraj zaskoczyło bo mimo, że lubi być u swoich pradziadków to wczoraj ewidentnie miał już dosyć. Nie odstępował mnie na krok, w nocy spał na mojej poduszce, pod moją kołdrą, wtulony we mnie kurczowo. A przecież zawsze z niego taki chojrak. Szkoda mi go bo widać, że tęsknił, nie dość że taty nie widział od 2 tygodni to jeszcze i mama zginęła mu na cały dzień.
A co do tego twardnienia to lekarz kazał oprócz nospy pić jeszcze magnez.
Fifcio w przedszkolu, ja po śniadanku. Zaraz się zbieram na ploty do psiapsióły.
Mnie wczorajszy dzień wykończył, nie nadaję już się na kierowcę na dłuższych trasach. Wróciłam wymęczona, w sumie nie ma się co dziwić wyszłam z domu po 8 wróciłam o 19. Brzuch miałam jak kamień (skąd to znacie prawda?) i potworny ból głowy. Zapakowaliśmy się szybko z Fifim do łóżka i popadaliśmy oboje migiem. Moje dziecko mnie wczoraj zaskoczyło bo mimo, że lubi być u swoich pradziadków to wczoraj ewidentnie miał już dosyć. Nie odstępował mnie na krok, w nocy spał na mojej poduszce, pod moją kołdrą, wtulony we mnie kurczowo. A przecież zawsze z niego taki chojrak. Szkoda mi go bo widać, że tęsknił, nie dość że taty nie widział od 2 tygodni to jeszcze i mama zginęła mu na cały dzień.
A co do tego twardnienia to lekarz kazał oprócz nospy pić jeszcze magnez.
C
claudia4you
Gość
Dzień dobry
Witam Was milutko i Cieplutko, pomimo że mi zimno.....
Witam Was milutko i Cieplutko, pomimo że mi zimno.....
Witajciea ja dzis po 5 dniach kurowania wracam do pracy,i powiem ze jak po pierwszym dniu mnie tam ciagneło tak teraz sie przyzwyczaiłam do lekkiego byczenia sie i nie chce tam isc,no i jeszcze przed praca musze zupke ugotowac i powrót o 19
C
claudia4you
Gość
Ja też mam wizytę kontrolną dzisiaj.
Trzymam kciuki za dziewczyny , które również idą dziś na wizytę i za te które chcą poznać płeć
Sorki, że tak mało piszę i nic szczególnego, ale dopiero dochodzę do siebie po rocznicy...
He tak na prawdę miałam dziwne sny i muszę je jakoś pozapominać....
Trzymam kciuki za dziewczyny , które również idą dziś na wizytę i za te które chcą poznać płeć
Sorki, że tak mało piszę i nic szczególnego, ale dopiero dochodzę do siebie po rocznicy...
He tak na prawdę miałam dziwne sny i muszę je jakoś pozapominać....
b_iala
Fanka BB :)
Ja czasami nospę sobie wezmę aby spokojnie spać. Z Magdą prawie całą ciążę byłam na nospie bo twardy brzuch miałam stale... Teraz biorę tylko jak mnie boli i się napina, wieczorem albo jak mam jakiś cięzki dzień
miałam identycznie z Tomaszkiem byłam prawie całą ciąze na nospie i to forte do samego konca brzuch miałam ciagle jak kamien wiec nawet niewiedziałam zabardzo ze moze byc inacze.. teraz juz widze róznice... mam nadzieje ze bedzie dobrze do samego konca
Jak tylko bedziesz wiedziała co sie tam u Ciebie ukrywa to odrazu wskakuj i pisz
3 mam kciuki za wszytskie dzisiejsze wizyty uciekam z forum bo juniorek chce sie "Babić"
C
claudia4you
Gość
No ja się boję tej wizyty troszkę...
Nie wiem jaka moja waga będzie.
To chyba najstraszniejsze dla mnie.
I co powie na moją anemię....ale tego się nie boję bo u mnie to norma
Nie wiem jaka moja waga będzie.
To chyba najstraszniejsze dla mnie.
I co powie na moją anemię....ale tego się nie boję bo u mnie to norma
reklama
C
claudia4you
Gość
Mam stracha no i tyle.....Claudia - chudzielcze co ty się wagi boisz? To normalne że w ciąży się przybiera 10-20 kg. A tobie to nie zaszkodzi w najmniejszym stopniu
Jakoś tak. Nie chcę być potem gruba......
Zobaczymy jak to będzie, może nie aż tak źle
Podziel się: