reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Hej dziewczyny
Fifcio w przedszkolu, ja po śniadanku. Zaraz się zbieram na ploty do psiapsióły.

Mnie wczorajszy dzień wykończył, nie nadaję już się na kierowcę na dłuższych trasach. :no: Wróciłam wymęczona, w sumie nie ma się co dziwić wyszłam z domu po 8 wróciłam o 19. Brzuch miałam jak kamień (skąd to znacie prawda?) i potworny ból głowy. Zapakowaliśmy się szybko z Fifim do łóżka i popadaliśmy oboje migiem. Moje dziecko mnie wczoraj zaskoczyło bo mimo, że lubi być u swoich pradziadków to wczoraj ewidentnie miał już dosyć. Nie odstępował mnie na krok, w nocy spał na mojej poduszce, pod moją kołdrą, wtulony we mnie kurczowo. A przecież zawsze z niego taki chojrak. Szkoda mi go bo widać, że tęsknił, nie dość że taty nie widział od 2 tygodni to jeszcze i mama zginęła mu na cały dzień.

A co do tego twardnienia to lekarz kazał oprócz nospy pić jeszcze magnez.

Dzień dobry
best46_%28www.e-gify.pl%29.gif

Witam Was milutko i Cieplutko, pomimo że mi zimno.....

Witajcie:)a ja dzis po 5 dniach kurowania wracam do pracy,i powiem ze jak po pierwszym dniu mnie tam ciagneło tak teraz sie przyzwyczaiłam do lekkiego byczenia sie i nie chce tam isc,no i jeszcze przed praca musze zupke ugotowac i powrót o 19:(

Ja też mam wizytę kontrolną dzisiaj.

Trzymam kciuki za dziewczyny , które również idą dziś na wizytę i za te które chcą poznać płeć
Sorki, że tak mało piszę i nic szczególnego, ale dopiero dochodzę do siebie po rocznicy...

He tak na prawdę miałam dziwne sny i muszę je jakoś pozapominać....

Ja czasami nospę sobie wezmę aby spokojnie spać. Z Magdą prawie całą ciążę byłam na nospie bo twardy brzuch miałam stale... Teraz biorę tylko jak mnie boli i się napina, wieczorem albo jak mam jakiś cięzki dzień :)

miałam identycznie z Tomaszkiem byłam prawie całą ciąze na nospie i to forte do samego konca brzuch miałam ciagle jak kamien wiec nawet niewiedziałam zabardzo ze moze byc inacze.. teraz juz widze róznice... mam nadzieje ze bedzie dobrze do samego konca:)

Jak tylko bedziesz wiedziała co sie tam u Ciebie ukrywa to odrazu wskakuj i pisz:)
3 mam kciuki za wszytskie dzisiejsze wizyty uciekam z forum bo juniorek chce sie "Babić"

No ja się boję tej wizyty troszkę...
Nie wiem jaka moja waga będzie.
To chyba najstraszniejsze dla mnie.
I co powie na moją anemię....ale tego się nie boję bo u mnie to norma

reklama
Do góry