reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Cześć dziewczynki. My właśnie wróciliśmy z zakupków. Będziemy mieli taki spóźniony obiadek - filety z kurczaka w płatkach kukurydzianych, do tego zwykły sosik - mieszam majonez z keczupem i wszyscy są szczęśliwi :)

No to idę się zabrać za jedzonko bo pewnie niedługo przetrawią banany i jogurty i będą wołali o papu :)

Witam w sobotnie popołudnie.

U nas dziś piękna pogoda. Byliśmy na zakupach i długim spacerze. Moja przyjaciółka obchodzi w przyszłym tyg. urodziny więc kupiłam jej w prezencie książkę ale jak zaczęłam ją przeglądać to tak mnie wciągnęła, że już wiem że jej nie dam. Głupio tak dać komuś "zużytą" książkę na urodziny. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czytałam, że większość z Was miała ciężką noc. Ze mną też tak było, zasnęłam ok.2 o 4 pobudka no i definitywnie wstaliśmy o 8. :sorry:Za to w dzień zaliczyłam małe spanko, a Fifiś grzecznie leżakował obok mnie.:-)

Mój M. już do nas jedzie. No i chyba mamy imię dla bejbika ale jak już wróci to się ostatecznie zdecydujemy.

Dzisiaj piekę KOPIEC KRETA :-) pierwszy raz , chyba się uda.....
i jak wyszło? Na pewno :-). Ja robiłam je na swoje urodziny.

fogia napisałaś, że w twoim przypadku przy cc cięciu w grę wchodzi całkowita narkoza, czy to z uwagi na astmę? Pytam, bo mnie czeka cc z powodu tej samej choroby, ale lekarz nic mi nie wspominał o pełnej narkozie, a ja sama nie pytałam
gdynianka nie :no:. Przy Filipku astma praktycznie wogóle mi nie dokuczała, męczyła mnie w dzieciństwie no i po porodzie znowu się uaktywniła. CC miałam bo młody był ułożony pośladkowo, chciałam znieczulenie i próbowali mi je zrobić - wkuwali się 6 razy. W końcu zrezygnowali bo stwierdzili, że nie mogą trafić i że pewnie mam tam jakieś skrzywienie. No i pewnie coś w tym jest bo wcześniej zdarzały mi się problemy z krzyżem ale nie były na tyle poważne aby latać z tym po lekarzach. Gadałam o tym z giniem no i mówił, że przed cc trzeba będzie poinformować o tym anestezjologa ale raczej oczywiste jest, że konieczna będzie narkoza. :-(

Całe ciało smaruje jakimiś balsamami i kremami i tylko brzuch oliwką...Johnson&Johnson w żelu.
no i niestety jesteś kolejną osobą potwierdzającą wadliwość kosmetyków J&J. Swoją drogą to co oni tam dodają i dlaczego nie próbują jakoś wykluczyć tego co tak uczula?

Ewcia wrzuc przepis na te filety w płatkach kukurydzianych, bo brzmi bardzo zachęcająco. A co do tego ciasta Kopiec kreta to na opakowaniu wyglada rewelacyjnie i pewnie sie trudno robi, ale jak mówicie, że zawsze sie udaje to może i ja spróbuję.

a ja dzis zrobiłam z mama rybkę z ananasem, papryka i cebulka w czerwonym sosie:) właśnie się ją najadłam, mniam pycha:) a ciasto Śmietanowiec dochodzi w lodówce:)

reklama
Do góry