reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam :-) u rodziców miło spędzilam dzień, nawet dziadków odwiedziłam bo niedaleko rodziców mieszkają:-) też Mam talent nie zobaczyłam, bo się zagadałysmy z mamą, ale jutro powtórka w obiad to obejrzę:-)
Jestem bardzo zmęczona więc zmykam spać :-) Dobranoc :-) slodkich snów:-) Może tej nocy uda Nam się wyspać, bo też słabo mi się spało poprzedniej nocy:p

hej Dziewczyny!
wyspalyscie sie? bo ja niestety znowu nie moglam spac.. pozno sie polozylam bo bylismy na urodzinach u znajomych wiec pozno wrocilismy no i juz na nogach jestem.. herbatke sobie z miodem zrobilam i ide pod kolderke przynajmniej troche poleze. A moj M. oczywiscie spi sobie w najlepsze ;) Ladna pogoda za oknem ale jakos na spacer nie mam ochoty, to chyba taka przelezana niedziela bedzie ;)

hej Dziewczyny!
wyspalyscie sie? bo ja niestety znowu nie moglam spac.. pozno sie polozylam bo bylismy na urodzinach u znajomych wiec pozno wrocilismy no i juz na nogach jestem.. herbatke sobie z miodem zrobilam i ide pod kolderke przynajmniej troche poleze. A moj M. oczywiscie spi sobie w najlepsze ;) Ladna pogoda za oknem ale jakos na spacer nie mam ochoty, to chyba taka przelezana niedziela bedzie ;)

ja sie w ogole nie wyspalam...:( cala nocka do DUPY:(

Cześć Dziewczyny,
Wczoraj dalej się kurowałam ale jestem trochę zaniepokojona, bo wieczorem miałam takie bóle brzucha jakby skurcze. Zastanawiam się czy mój kaszel jakoś wplywa na moje maleństwo. Kaszląc napinam mięśnie więc tak jakbym parła....wiecie coś o tym? Ja na dziś obiadek mam, teście chyba na kawę przyjadę więc muszę teraz ogarnąć chatę....

Dzień Dobry :)

Molago ty wiesz....jakby co to śmiało :)

Ja też niewyspana. Co chwilę sie budziłam, i już okropnie mi ciężko. Ja tezmiewam te skurcze ale zapytam lekarza w środę bo mam wizytę.
My wybieramy sie na wycieczkę na zamek do Lipowca. Miłej niedzieli.

reklama
kaszel powoduje właśnie skurcze mieśni brzucha i stad takie uczucie, dlatego ze wszystkich dolegliwości kaszel jest najniebezpieczniejszy dla ciężarnej bo wywołuje właśnie skurcze, tak mi powiedział lekarz jak byłam chora na zapalenie krtani i całą noc mnie męczył kaszel z bólu gardła.
ja też jestem troche przeziebiona ale to nic strasznego. Nocki też mam różne;/ nie pamiętam kiedy przespałam cała bez wstawania siku 5 razy, poza tym ja uwielbiam spac na brzuchu ale teraz tylko na boku mi zostało. Wczoraj długo nie spałam bo mały sie strasznie wiercił

Do góry