reklama
C
claudia4you
Gość
Witam Was dziewczynki.
Pogoda ładna. Ja sama w domu, mój w pracy.
Dzisiaj piekę KOPIEC KRETA :-) pierwszy raz , chyba się uda.....
A jutro mamy pierwszą rocznicę ślubu
Pogoda ładna. Ja sama w domu, mój w pracy.
Dzisiaj piekę KOPIEC KRETA :-) pierwszy raz , chyba się uda.....
A jutro mamy pierwszą rocznicę ślubu
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
fogia napisałaś, że w twoim przypadku przy cc cięciu w grę wchodzi całkowita narkoza, czy to z uwagi na astmę? Pytam, bo mnie czeka cc z powodu tej samej choroby, ale lekarz nic mi nie wspominał o pełnej narkozie, a ja sama nie pytałam
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Dzień dobry, miałam niespokojną noc, często się budziłam...
A po 9tej mąż mnie obudził, czasem lubie jak on pracuje na rano bo wtedy spie i wypoczne jak trzeba :-)
Troszku czuje dziś kręgłosłup chyba się zacznie :-/ ale nie będę jeszcze narzekać bo to ból do wytrzymania
Zjadłam sniadanko, znikam do wanny :-) ŚLICZNA POGODA DZIŚ, może do rodziców skocze (mąż mnie przed praca zawiezie, a po pracy przyjedzie po mnie) także do 22ej muszę wytrzymać :-)
PRZYJEMNEJ SOBOTY ;-)
A po 9tej mąż mnie obudził, czasem lubie jak on pracuje na rano bo wtedy spie i wypoczne jak trzeba :-)
Troszku czuje dziś kręgłosłup chyba się zacznie :-/ ale nie będę jeszcze narzekać bo to ból do wytrzymania
Zjadłam sniadanko, znikam do wanny :-) ŚLICZNA POGODA DZIŚ, może do rodziców skocze (mąż mnie przed praca zawiezie, a po pracy przyjedzie po mnie) także do 22ej muszę wytrzymać :-)
PRZYJEMNEJ SOBOTY ;-)
C
claudia4you
Gość
Zabieram się za ciasto:-)
Teresiatko
[url=http://www.suwaczek.
Witam wszystkie mamusie u nas pogoda wspaniala .Milego dnia
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Weszłam jeszcze na chwilę, juz wyszykowana, za pół godzinki jadę do mamy:-) juz się zapowiedziałam, także się zbieram, z 15min trzeba jechać a mój mąż potem musi zdążyć do pracy:-)
Udanej soboty i do jutra :-) oby słoneczko zaświeciło u każdej z Was:-)
Claudia4you - z tego co pamiętam dziś z mężem macie rocznice, więc wszystkiego najlpeszego, GRATULACJE !!! ciasto napewno wyjdzie pycha :-)
Udanej soboty i do jutra :-) oby słoneczko zaświeciło u każdej z Was:-)
Claudia4you - z tego co pamiętam dziś z mężem macie rocznice, więc wszystkiego najlpeszego, GRATULACJE !!! ciasto napewno wyjdzie pycha :-)
claudia kopiec kreta to proste ciasto - nie może się nie udać. A rocznica to już się musi udać z tak kochającą żoną
Dzisiaj taka cisza w eterze wszystkie mamusie sprzątają
A ja uwielbiam wietrzysko )))) Taka wietrznica ze mnie
Dzisiaj taka cisza w eterze wszystkie mamusie sprzątają
A ja uwielbiam wietrzysko )))) Taka wietrznica ze mnie
reklama
Czesc Dziewczyny!
ja od rana sprzatanie urzadzam- ale juz nie duzo zostalo wiec bedzie czysto i pachnaco Kiepsko mi sie cos spalo w nocy wiec zla wstalam bo niby wolny dzien- mozna sie wyspac a budzilam sie chyba juz od 5 rano.. Zgaga mnie meczyla i krecilam sie tylko z boku na bok.. mam nadzieje ze to jednorazowa sytuacja i jeszcze bede sie wysypiac przez najblizsze tygodnie
ja od rana sprzatanie urzadzam- ale juz nie duzo zostalo wiec bedzie czysto i pachnaco Kiepsko mi sie cos spalo w nocy wiec zla wstalam bo niby wolny dzien- mozna sie wyspac a budzilam sie chyba juz od 5 rano.. Zgaga mnie meczyla i krecilam sie tylko z boku na bok.. mam nadzieje ze to jednorazowa sytuacja i jeszcze bede sie wysypiac przez najblizsze tygodnie
Podziel się: