reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

witam.
Ja dzisiaj cały dzień w łóżeczku spędziłam. Przeziębiłam się okropnie ;/
Co do brzuszka to też coraz ciężej mi się wstaje, nie wspomnę o przekręcaniu z boku na bok w nocy ;/

reklama
Ach mój zaprosił kolegę, ja miałam oglądać "Mam talent", ale oni oglądają walki :-(

A mamy tylko jeden telewizor....

Ribi z tego co wiem tu juz mu wróciło jego zona zaszła w ciaze zaraz jakos po mnie i podobno tak zygała i wogole cała ciaze fatalnie zniosła... a w tym roku zatrudnili dziewczyne która tez jes teraz w ciazy i tez rodzi pod koniec stycznia ...wiec szybko im wrócilo :) ja mam ochote na "blok" moze jutro kupie składnik i to se zrobie :)
a dzis tak sie nasprzatałam ze az brzuch mi sie stawiac zaczał :( ale odpoczełam troche i minelo:) bez nospy :) a na obiad fasolka po bretonsku jutro jade pilnowac meza bo chce sobie ponurkowac to posiedze na brzegu bajora oby pogoda dopisała hehe bo bede siedziec w aucie :) odezwe sie wieczorkiem a wiec milej niedzielki

Ja dzisiaj jestem dłużej i tak nie zasnę, bo kolega co przyszedł do Mojego jest trochę wypity i głośno się zachowuje.....

Claudia pocieszę Cię bo mój też ogląda walki z moim 18 letnim siostrzeńcem, piją jakieś browary i też się głośno zachowują. W dodatku tv mamy w tym samym pokoju co łóżko więc niestety nie mogę się położyć tylko siedzę w drugi pokoju na kompie.

Claudia pocieszę Cię bo mój też ogląda walki z moim 18 letnim siostrzeńcem, piją jakieś browary i też się głośno zachowują. W dodatku tv mamy w tym samym pokoju co łóżko więc niestety nie mogę się położyć tylko siedzę w drugi pokoju na kompie.

u nas lepiej
komp i tv w jednym pokoju
a w osobnym sypialnia jak co, więc mogę iść w każdej chwili, tyle że to wszystko słychać i tak

reklama
Do góry