reklama
C
claudia4you
Gość
Ach mój zaprosił kolegę, ja miałam oglądać "Mam talent", ale oni oglądają walki :-(
A mamy tylko jeden telewizor....
A mamy tylko jeden telewizor....
b_iala
Fanka BB :)
Ribi z tego co wiem tu juz mu wróciło jego zona zaszła w ciaze zaraz jakos po mnie i podobno tak zygała i wogole cała ciaze fatalnie zniosła... a w tym roku zatrudnili dziewczyne która tez jes teraz w ciazy i tez rodzi pod koniec stycznia ...wiec szybko im wrócilo ja mam ochote na "blok" moze jutro kupie składnik i to se zrobie
a dzis tak sie nasprzatałam ze az brzuch mi sie stawiac zaczał ale odpoczełam troche i minelo bez nospy a na obiad fasolka po bretonsku jutro jade pilnowac meza bo chce sobie ponurkowac to posiedze na brzegu bajora oby pogoda dopisała hehe bo bede siedziec w aucie odezwe sie wieczorkiem a wiec milej niedzielki
a dzis tak sie nasprzatałam ze az brzuch mi sie stawiac zaczał ale odpoczełam troche i minelo bez nospy a na obiad fasolka po bretonsku jutro jade pilnowac meza bo chce sobie ponurkowac to posiedze na brzegu bajora oby pogoda dopisała hehe bo bede siedziec w aucie odezwe sie wieczorkiem a wiec milej niedzielki
C
claudia4you
Gość
Ja dzisiaj jestem dłużej i tak nie zasnę, bo kolega co przyszedł do Mojego jest trochę wypity i głośno się zachowuje.....
julka05091985
marzenia się spełniają
Claudia pocieszę Cię bo mój też ogląda walki z moim 18 letnim siostrzeńcem, piją jakieś browary i też się głośno zachowują. W dodatku tv mamy w tym samym pokoju co łóżko więc niestety nie mogę się położyć tylko siedzę w drugi pokoju na kompie.
C
claudia4you
Gość
Claudia pocieszę Cię bo mój też ogląda walki z moim 18 letnim siostrzeńcem, piją jakieś browary i też się głośno zachowują. W dodatku tv mamy w tym samym pokoju co łóżko więc niestety nie mogę się położyć tylko siedzę w drugi pokoju na kompie.
u nas lepiej
komp i tv w jednym pokoju
a w osobnym sypialnia jak co, więc mogę iść w każdej chwili, tyle że to wszystko słychać i tak
julka05091985
marzenia się spełniają
No tak cóż poradzić jak emocje biorą górę, chłopaki muszą się jakoś wyżyć, dobrze że w domu oglądają a nie w jakimś barze.
C
claudia4you
Gość
No tak cóż poradzić jak emocje biorą górę, chłopaki muszą się jakoś wyżyć, dobrze że w domu oglądają a nie w jakimś barze.
Pewnie, mój wypił tylko 2 piwa więc oki
a powalkach wyganiamy tego kolegę bo nas oboje wkurza jego zachowanie
reklama
julka05091985
marzenia się spełniają
Ok ja zmykam idę się przyłączyć do oglądania, w sumie nie mam innego wyjscia
Podziel się: