reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
dobry, kurder nawet nie mam czasu iedy nadrobic tyle stron a co biore sie za czytanie to zaraz cos trzeba zrobic i d.. blada.

mnie tez czeka niedlugo obciazenie glukoza dzisiaj bylam robic normalne badanie i pytalam sie o bad. glukozy wszystko maja wiec bez zmian. teraz tylko trzeba miec kartke z pieczatka lekarza na ktorej jest napisane jakie obciazenie 50 czy 75 i po ilu godz ma byc krew pobrana.

Dziewczyny nie martwcie się na zapas, ja przeszłam to badanie bez problemu, wypilam na raz cały kubek, owszem dobre to nie jest (poprostu woda z dużą ilością cukru) da sie przezyć, i co wazne to nie wolno chodzic po wypiciu nigdzie, trzeba czekać na miejscu, najlepiej siedzieć:) powodzenia i jak będziecie po to wtedy napiszcie jak się czułyście, a teraz poprostu poczekajcie do badania, bo to tylko jeden kubek, więc nawet jak nie smaczne to trzeba to przejść:) dacie radę, pamiętajcie, że nie jesteście same, kazda z Nas to wypić musi.

Ribi - bardzo Ci współczuje, kuruj sie i wracaj szybko do zdrowia:)

Ostatnia edycja:
Ribi - może spróbuj syrop z cebuli mi zawsze pomagał

martusia29 - glukometr zawsze trochę zawyża wyniki, wiem bo kiedys nie umiała mi pobrać tyle krwi ile trzeba i zrobiła w glukometrze a i tak zrobili z krwi to z glukometru wyszło więcej. Ale faktycznie 175 to dużo bo limit jest 140 ale może przy większej dawce wyjdzie lepszy cukier

joasienka1 - glukoza nie jest zła , poprostu słodka nie ma co sie nastawiać na nie bo nie jest takie najgorsze;) tylko tak jak mówiłyśmy już obowiązkowo cytrynka, być na czczo, zabrać książeczkę i poczekać godzinke :)

Molago - cześc :) co tam słychać w brzuchatkowym świecie?:)

b_iala - gratuluje małego mężczyzny :)

Carri - ja też tak mam że jak czekam na ruchy to echo;) a jak coś robie i sie nie spodziewam to bach heh

claudia4you - a może renie?

Mi po glukozie słabo było to siedziałam i jakoś dałam radę. A w nocy to masakra ja zawsze gadam przez sen ale wiecie mamrocze sobie coś a teraz w ciaży to rodzinka się zastanawia czasem czy ja o 3 czy 4 w nocy przez telefon nie gadam bo podobno tak wyraźnie i logicznie mówie że szok :D do tego doszło mi to że ciągle zapominam co mam zrobić albo powtarzam się w tym co mówie i ciągle mi mówią "ale to już mówiłaś" a ja sie zastanawiam kiedy heheh :D::D

Claudia4you- proponuję wziąść książkę, albo kogoś ze sobą:)

No chyba książkę, bo nie wiem czy mi po tym słabo nie będzie, a tak to nikt nie pójdzie ze mną

Na razie się nie martwię bo jeszcze skierowania nie dostałam od lekarza żeby robić.
Teraz w poniedziałek mam wizytę to pewnie mi powie co i jak

reklama
Do góry