reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam z rana :-)
U mnie pogoda słoneczna, poki co... Jestem poza tym niewyspana cała noc budzilam sie z myślą zeby dzidzia mnie kopała a tu w nocy było cicho :/
I znów powód by sie martwic ale nie wiem nawet czy warto bo jako tako dzidzia dawała mi znac wczoraj :)) Ehh chyba jestem przewrazliwiona

No ale wrócmy do rzeczywistosci plany na obiad mam wiec zaraz bede sie zabierała za szykowanie...

Dziewczyny taka pogoda nie sprzyja zdrowiu, trzeba bardziej uwazac na siebie No i jakos sobie pomagac by nie zachorowac, herbatki, miod itp.
Duzo zdrówka zycze tym co sa przeziebione :)))

Joasienko nie martw sie zapewne to nic zlego z tym serduszkiem, nie ma co
sie przejmowac na zapas

Biala gratuluje synusia !!

Ja nic powoli znikam, trzeba przygotwac miesko, zupka juz jest zrobiona:-)
Przesyłam Was słoneczka duzoo bo u mnie swieci i swieci :-)

Witam,

Ale z Was ranne ptaszki...Matko, ja dziś wstałam po 10.00, ale zasnęłam przed 1.00. Jeśli chodzi o wczorajsze badania połówkowe, to badania wyszły ok:) Ogromnie się cieszę:) Mała waży 484 g i lekarz powiedział,że na 100% dziewuszka, zresztą było widać broszke;) Maż tylko zawiedziony, bo mówił, że nie widział. Ale stał taki zapatrzony i oniemiały:) I powiedział, że fajnie było zobaczyć ją pierwszy raz:)
Jedyne co lekarz stwierdził u mnie, to jakąś lakunę w łożysku, ale powiedział, żeby się nie przejmować, bo to nie zagraża dziecku. Pytałam lekarza o to badanie 3D/4d, czy ma to jakąś wartość diagnostyczną, powiedział, że tylko taką, że buduje wieź emocjonalną z matka:) I w Krakowie kosztuje 300 zł, a to dlatego , bo jak sam mówił zakupienie tego sprzętu kosztuje 500 tyś zł!!!!Stąd takie ceny tego badania. Fajnie byłoby zobaczyć malutką w 3D, ale stwierdziliśmy, że wydamy pieniądze na coś innego.

Witam nowe Mamusie u nas na Forum:)

Biala i Modlicha- gratuluję syneczków:)

Joasienka- trzymam kciuki za badania:) Bedzie wszystko dobrze:)

Nie mam zupełnie pojęcia co dziś na obiad? Hmm, może czegos poszukam w necie:)

Dziękuje :):) ja dzis obiadu nie robie wczoraj zrobiłam kawałki kurczaka z warzywami na Patelnie i sosikiem "Kurczak Po Chińsku " a do tego usmazyłam dwa duze placki ziemniaczana i farsz włozyłam do srodka :) to taka moja modyfikacja Placka po węgiersku :) a dzis na obiad zostało duzo tego farszu to ugotuje tylko makaron :) zupe mam pomidorową z poniedziałku... ale jak Tomcio wstanie to pojedziemy do kolezanki na pogaduchy :) normalnie dzis mi nic dnia niezepsuje niby sie niedenerwowałam tymi badaniami a jednak jak lekarz mówił ze wszytsko dobrze to taka ulga spłyneła :) wogole pochwale sie wam ze tam gdzie rodzic bede to nawet nie musze dla dzidzi miec kombinezonu bo przy wypisie dzidziusia ubiera klinika i wszystko bedzie odnich oczywiscie nowe... fajnie jak rodziłam Tomka to musiałam miec czapeczke i rożek a teraz kompletnie nic tylko dla siebie przybory kosmetyczne, piżamke i ubranie na wyjscie

claudia4you mi na zgage pomaga mleko łyk mleka i odrazu ulga ... a jak mam silną to biore manti

Ostatnia edycja:
reklama
claudia-No ja jak narazie odpukać spokój,a z michaśkiem bralam na zgagę alugastrin:-)
Na obiadek z racji tego ze rodzina rozlożona to nastawilam rosolek,z wczoraj został mi schabik pieczony ze sliweczką ,mniam, mniam i kluseczki śląskie.Muszę męza wykurowac bo jutro musi pracować....dziś jeszcze błogie lenistwo.Mały śpi ,ale chyba gorączka mu wzrasta...bidulek.Co za paskudny wirus jakiś....wszędzie pełno tego świństwa...prawie każdy choruje u nas jeszcze wszyscy kichają.ech,,,

Do góry