reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

aga_bb2 poszukałam i znalazłam to usg z tego prawie 7 tyg:

Widzisz dlatego mi się wydaje, ze to jest tylko kwestia dobrego sprzętu;-) Więc może spróbuj iśc gdzieś idziej:tak:

zabko no to może miał jakis zły dzień...ale to i tak go nie usprawiedliwia;-) Pwenie, ze idz ja to do wtorku niemoge wytrzymać i już mnie nosi, a Ty musiałabys jeszcze te 5tyg ojjjjj to sama bym to cieniutko widziała bo to przecież za długo;-) A tym bardziej jak sie ma taką możliwośc, to wogóle nie ma się co zastanawiać tylko iść:-):-)
A co do teściowej to widze, że się popisał na całego grrrrrr Jeszcze Ty w ciązy i takie numer robi...masakra!!!!
To jeszcze raz życze słodkaśnych snów Wam:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
karolcia o tym że jestem w ciąży jeszcze nie wie ale powiem ci że od jakiegos czasu często zagaduje że przydałoby sie rodzeństwo dla Dominika bo samemu napewno mu smutno i nudno.Tylko nie wiem co jej tak zależy skoro ma już 3 swoich ukochnych wnucząt:confused:.nie moge też powiedziec że jest totalna jędzą bo od czasu do czasu małemu cos da i nawet odwiedzi ale podział i tak jest.Gorsze relacje mam z szwgierką która uważa sie za pępek świata któremu wszyscy powinni współczuc że ma 3 dzieci i najlepiej żeby te dzieci za nia wychowali albo przynajmiej zasponsorowali:wściekła/y:JA też już swojego urwisa położyłam spac i zaraz sama też ide lulu:) dobranoc wszystkim :-)

witam wszystkie przyszle styczniowe mamy....ja rowniez mam termin na 2-5 stycznia i z tego co widzialam na usg to bede miala jednego dzidziusia:) pozdrawiam serdecznie

Ostatnia edycja:
witam wszystkie przyszle styczniowe mamy....ja rowniez mam termin na 2-5 stycznia i z tego co widzialam na usg to bede miala jednego dzidziusia:) pozdrawiam serdecznie

witamy witamy:*

Wiesz karola to jest taka duzo nas teraz a zostanie 5 osob pozniej...eheh

U mnie spalam do 10...hehehe:)

Mielgo dnia

witajcie... ja mam termin na 17 stycznia 2011. nie mogę się już doczekać a to dopiero początek. w domu mam już dwójkę 13 i 14 lat,więc różnica będzie niezła :)). mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok.

aga_bb2 poszukałam i znalazłam to usg z tego prawie 7 tyg:

Widzisz dlatego mi się wydaje, ze to jest tylko kwestia dobrego sprzętu;-) Więc może spróbuj iśc gdzieś idziej:tak:

ale właśnie ona mi wcale usg nie zrobiła. dlatego tym bardziej mnie wkurzyła. Stwierdziła, że ona usg w gabinecie nie ma, a dopiero w 12 tygodniu jest sens je robić, bo się przezierność karku sprawdza od razu. Tylko że ja chciałam się przekonać, że ten kark tam w ogóle jest i że żyje, a nie czy ma przezierność odpowiednią!

ja dzisiaj się bardziej martwię o starszaka, bo w nocy gorączkę o 40 stopni miał. 4 razy! On tak strasznie reaguje na zęby, że się tego w ogóle nie da zbić. wanna z chłodną wodą, ibum i dopiero po 20 minutach zeszło do 38,5... i taki biedny jest przy tym...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny:-)

aga_bb2 biedny maluszek oby te bole mu szybko przeszły bo na pewno męczy sie teraz a Ty sie stresujesz:-(
Wspolczuje z tym lekarzem, może warto by sie zastanowic nad zmianą?Przecież naturalne, ze każda z nas przed tym 12 tygodniem chce zobaczyc jak radzi sobie maluszek czy serduszko bije...przeciez to uspokaja każda przyszla mamusię. Może idź prywatnie na usg..ginka nie musi o tym wiedziec a Ty będziesz spokojna. Z tego co wiem to jak chce sie zapisac prywatnie to mozna umowić sie nawet z dnia na dzień.

czesc dziewczyny
szczerze powiem ze ja nie wiem co sie dzieje na tym forum,kto tu jest prawdziwy a kto nie,blondi84?????podejrzane mi to jest:baffled:

Zastanów się co piszesz dziewczyno! Podejrzane?? co jest dla Ciebie podejrzane! To że ktoś jest w ciąży i siedząc na L4 z nudów zaczyna serfować po necie szukając zajęcia! Nie spodziewałabym się upokorzenia na takiej stronie! nigdy nie pisałam na żadnym forum bo nie mam czasu na takie rzeczy ! ale teraz kiedy jestem w nowym stanie do siebie szukam jakiegoś wsparcia!
Naprawde śmieszne bo nie wiem czego szukasz? w przyszłej mamie??

Nie mam czasu bo za trochę jadę po zwolnienie do lekarza bo miałam dzisiaj przyjść i odebrać kartę ciąży:)))) wreszcie będę mieć kartę ciąży :) brzmi słodko :))
Pozdrawiam:)

blondi84 zapoznaj sie z naszym forum od pierwszej strony tego watku a zrozumiesz co Kasia miala na mysli.

reklama
Witam wszystkie Styczniówki! :-)
Przyszedł czas i na ciocię Olę, więc mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć :-) o moim Groszku dowiedziałam się w zeszłym tygodniu w czwartek..zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreseczki, a całkiem się tego nie spodziewałam. Od razu pobiegłam do apteki po kolejny i to samo ;-)
Tak się złożyło, że już od 1,5 miesiąca miałam umówioną wizytę u ginekologa na następny dzień, czyli piątek. W badaniu wyszło, że to dokładnie 6.tydzień i mogłam już zobaczyć mojego Groszka na monitorze :-) ginekolog obliczył termin porodu na 7.stycznia, choć wg OM wychodzi całkiem inaczej, ale myślę, że ta data i tak będzie się zmieniać w miarę wzrostu Maleństwa..
Przejrzałam już mniej więcej wszystkie styczniówkowe tematy i mam nadzieję, że szybko nadrobię zaległości.
Pozdrawiam Was wszystkie! :-)

Gratulacje i witaj wśród styczniówek :)

kasiulek85 - również GRATULACJE

Ale nas się duzo juz robi!!! Fajnie:)

Ostatnia edycja:
Do góry