reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

aga_bb2 poszukałam i znalazłam to usg z tego prawie 7 tyg:

Widzisz dlatego mi się wydaje, ze to jest tylko kwestia dobrego sprzętu;-) Więc może spróbuj iśc gdzieś idziej:tak:

zabko no to może miał jakis zły dzień...ale to i tak go nie usprawiedliwia;-) Pwenie, ze idz ja to do wtorku niemoge wytrzymać i już mnie nosi, a Ty musiałabys jeszcze te 5tyg ojjjjj to sama bym to cieniutko widziała bo to przecież za długo;-) A tym bardziej jak sie ma taką możliwośc, to wogóle nie ma się co zastanawiać tylko iść:-):-)
A co do teściowej to widze, że się popisał na całego grrrrrr Jeszcze Ty w ciązy i takie numer robi...masakra!!!!
To jeszcze raz życze słodkaśnych snów Wam:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
karolcia o tym że jestem w ciąży jeszcze nie wie ale powiem ci że od jakiegos czasu często zagaduje że przydałoby sie rodzeństwo dla Dominika bo samemu napewno mu smutno i nudno.Tylko nie wiem co jej tak zależy skoro ma już 3 swoich ukochnych wnucząt:confused:.nie moge też powiedziec że jest totalna jędzą bo od czasu do czasu małemu cos da i nawet odwiedzi ale podział i tak jest.Gorsze relacje mam z szwgierką która uważa sie za pępek świata któremu wszyscy powinni współczuc że ma 3 dzieci i najlepiej żeby te dzieci za nia wychowali albo przynajmiej zasponsorowali:wściekła/y:JA też już swojego urwisa położyłam spac i zaraz sama też ide lulu:) dobranoc wszystkim :-)

witam wszystkie przyszle styczniowe mamy....ja rowniez mam termin na 2-5 stycznia i z tego co widzialam na usg to bede miala jednego dzidziusia:) pozdrawiam serdecznie

Ostatnia edycja:
witam wszystkie przyszle styczniowe mamy....ja rowniez mam termin na 2-5 stycznia i z tego co widzialam na usg to bede miala jednego dzidziusia:) pozdrawiam serdecznie

witamy witamy:*

Wiesz karola to jest taka duzo nas teraz a zostanie 5 osob pozniej...eheh

U mnie spalam do 10...hehehe:)

Mielgo dnia

witajcie... ja mam termin na 17 stycznia 2011. nie mogę się już doczekać a to dopiero początek. w domu mam już dwójkę 13 i 14 lat,więc różnica będzie niezła :)). mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok.

aga_bb2 poszukałam i znalazłam to usg z tego prawie 7 tyg:

Widzisz dlatego mi się wydaje, ze to jest tylko kwestia dobrego sprzętu;-) Więc może spróbuj iśc gdzieś idziej:tak:

ale właśnie ona mi wcale usg nie zrobiła. dlatego tym bardziej mnie wkurzyła. Stwierdziła, że ona usg w gabinecie nie ma, a dopiero w 12 tygodniu jest sens je robić, bo się przezierność karku sprawdza od razu. Tylko że ja chciałam się przekonać, że ten kark tam w ogóle jest i że żyje, a nie czy ma przezierność odpowiednią!

ja dzisiaj się bardziej martwię o starszaka, bo w nocy gorączkę o 40 stopni miał. 4 razy! On tak strasznie reaguje na zęby, że się tego w ogóle nie da zbić. wanna z chłodną wodą, ibum i dopiero po 20 minutach zeszło do 38,5... i taki biedny jest przy tym...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny:-)

aga_bb2 biedny maluszek oby te bole mu szybko przeszły bo na pewno męczy sie teraz a Ty sie stresujesz:-(
Wspolczuje z tym lekarzem, może warto by sie zastanowic nad zmianą?Przecież naturalne, ze każda z nas przed tym 12 tygodniem chce zobaczyc jak radzi sobie maluszek czy serduszko bije...przeciez to uspokaja każda przyszla mamusię. Może idź prywatnie na usg..ginka nie musi o tym wiedziec a Ty będziesz spokojna. Z tego co wiem to jak chce sie zapisac prywatnie to mozna umowić sie nawet z dnia na dzień.

czesc dziewczyny
szczerze powiem ze ja nie wiem co sie dzieje na tym forum,kto tu jest prawdziwy a kto nie,blondi84?????podejrzane mi to jest:baffled:

Zastanów się co piszesz dziewczyno! Podejrzane?? co jest dla Ciebie podejrzane! To że ktoś jest w ciąży i siedząc na L4 z nudów zaczyna serfować po necie szukając zajęcia! Nie spodziewałabym się upokorzenia na takiej stronie! nigdy nie pisałam na żadnym forum bo nie mam czasu na takie rzeczy ! ale teraz kiedy jestem w nowym stanie do siebie szukam jakiegoś wsparcia!
Naprawde śmieszne bo nie wiem czego szukasz? w przyszłej mamie??

Nie mam czasu bo za trochę jadę po zwolnienie do lekarza bo miałam dzisiaj przyjść i odebrać kartę ciąży:)))) wreszcie będę mieć kartę ciąży :) brzmi słodko :))
Pozdrawiam:)

blondi84 zapoznaj sie z naszym forum od pierwszej strony tego watku a zrozumiesz co Kasia miala na mysli.

reklama
Witam wszystkie Styczniówki! :-)
Przyszedł czas i na ciocię Olę, więc mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć :-) o moim Groszku dowiedziałam się w zeszłym tygodniu w czwartek..zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreseczki, a całkiem się tego nie spodziewałam. Od razu pobiegłam do apteki po kolejny i to samo ;-)
Tak się złożyło, że już od 1,5 miesiąca miałam umówioną wizytę u ginekologa na następny dzień, czyli piątek. W badaniu wyszło, że to dokładnie 6.tydzień i mogłam już zobaczyć mojego Groszka na monitorze :-) ginekolog obliczył termin porodu na 7.stycznia, choć wg OM wychodzi całkiem inaczej, ale myślę, że ta data i tak będzie się zmieniać w miarę wzrostu Maleństwa..
Przejrzałam już mniej więcej wszystkie styczniówkowe tematy i mam nadzieję, że szybko nadrobię zaległości.
Pozdrawiam Was wszystkie! :-)

Gratulacje i witaj wśród styczniówek :)

kasiulek85 - również GRATULACJE

Ale nas się duzo juz robi!!! Fajnie:)

Ostatnia edycja:
Do góry