reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

wejdz na swój profil, panel kontrolny i tam jest edytuj sygnaturę i tam trzeba wkleić suwaczek i zapisać

Ostatnia edycja:
reklama
Jadę z córcią na kontrolę do lekarza więc odezwę się później :) Dzięki za miłe przyjęcie mnie do waszego grona :)

Dodałam drugi suwaczek :) Może nie jest tak źle ze mną :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Dziewczyny :)
jeszcze sie nie znamy :) Mam na imie Aga i czekam na dzidziusia :)))
Mam już rocznego synka Jasia, który pytany "gdzie jest dzidzia" nauczyl sie pokazywac na brzuszek.
Ja nie mam lęków czy przypadkiem nie będę umiała rozdzielić miłości między moje dzieciaczki.
Myślę, że to samo przychodzi i mimo, że potomstwo bywa różne rodzice kochają je tak samo.

Czuje się dobrze, jeszcze pracuje i na razie w pracy nikt nie wie - mam stracha, bo jestem 8 miesiac od powrotu z poprzedniego macierzyńskiego!
To co zauważam - to duzo mniej sie soba przejmuje niz w poprzedniej ciazy :)
Sciskam!

Dziewczyny czy wydostajecie powiadomienia na e-mail o odpowiedziach na forum??

Ja czuję się inaczej niż przy pierwszej ciąży. Mam mdłości których nie miałam, zmęczona jestem ciągle, spać mi się chce!!! Narazie jestem na L4 bo miałam plamienia ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Ja tez nie mam powiadomień na maila. Może masz w ustawieniach zmienione. Nie znam się za bardzo na tym bo sama jestem początkująca.
Czuję się bardzo podobnie. Tez miałam plamienia lekko brązowe, narazie ustapiły, ale bardzo się martwiłam podobnie jak Ty i zmieniłam lekarza i teraz chodze prywatnie. Zyczę żeby u Ciebie też ustąpiło to co Cię martwi. To sobie razem siedzimy na wolnym i odpoczywamy.

Dziewczyny czy wydostajecie powiadomienia na e-mail o odpowiedziach na forum??

Ja czuję się inaczej niż przy pierwszej ciąży. Mam mdłości których nie miałam, zmęczona jestem ciągle, spać mi się chce!!! Narazie jestem na L4 bo miałam plamienia ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Moja koleżanka drugą ciążę przechodziła zupełnie inaczej niż pierwszą a i tak drugi chłopak się urodził, ale podobno się nie poddaje:))

aga_bb2 - obyś miała racje....

Thinin - ja też jeszcze pracuję i zamierzam pracować dokąd będę mogła. W pracy też jeszcze nikt nie wie, bo tak jak Ty dopiero co wróciłam z macierzyńskiego. Ciekawa jestem jak to zostanie odebrane przez mojego pracodawcę...
Poprzednią ciążę prawie całą przesiedziałam na L4 i czasami to już miałam dość, więc mam nadzieję, że z tą ciążą będzie wszystko ok i będę mogła pracować a co najważniejsze - spędzać czas z ludźmi.

Nowa - witaj! a kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniego okresu? Bo od tego dnia się liczy :-)

Blondi - ja tez myślę, że to pogoda... jest beznadziejna i depresyjna. chyba wszyscy marza o SŁOŃCU!!!!!!

feline, aga_bb - wiem o czym mówicie... ja mieszkam po jednej strronie wawy a dojeżdżam na drugą stronę do pracy... masakra.. czasami rano bite 2 godziny

no i witam wszystkie nowe styczniowe mamusie!!!

Thinin, feline - ja tak samo, niedawno wróciłam z macierzyńskiego, ze swoim szefem zobacze się za 3 tygodnie to już muszę mu powiedzieć.... ciekawe jak zareaguje, boję się...
Thinin - mój synek też Jaś :-) Kiedy Twój się dokłdnie urodził?

Joasia miejmy nadzieję że nic z tego nie wykluje!
a ja byłam bo Marcyś był mocno przeziębiony i podejrzewali zapalenie oskrzeli ale jednak to nie było zapalenie! Robię mu inhalacje i jakoś jest już lepiej!

reklama
Hej Dziewczyny
Ostatni okres miałam 6.04.2010 roku, wg obliczen mam 6 tydzien, byłam dziś na USG, wg wielkości pęcherzyka jestem w 5-6 tygodniu , niestety narazie widac jedynie pęcherzyk, brak echa zarodka, uważacie że coś jest nie tak? Mam przyjsc za 2 - 3 tygodnie do kontorli.

Do góry