reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Nowa82 GRATULACJE!!! wg. mnie jak miałaś owu 24-25 kwiecień to chyba będziesz styczniówką. Mąż bedzie miał miłą niespodziankę jak wróci. A swoją drogą to ja bym chyba nie wytrzymała tyle czasu w tajemnicy:) Ale trzymam kciuki - oby Ci się udało:)
Gdyby nie to, że go nie ma to pewnie bym mu dawno powiedziała. On wie kiedy mam dostać @ i miałam go właśnie dostać przed jego wyjazdem i już mu nawet powiedziałam "ychy...chyba się zbliża" bo zaczęłam mieć skurcze jak zwykle w takich chwilach... no ale potem nic nie przyszło a mąż nie dopytywał bo wyjechał...do tego bolą mnie piersi, ale nie pomyślałam nawet że mogę być w ciąży - wolałam myśleć pesymistycznie po ostatnich próbach - ale mnie zawsze bolały przed @
A też nic mu nie chce mówić żeby nie zapeszyć, w przyszłym tygodniu pójdę do gina (nie za wcześnie?) żeby się upewnić.

reklama
Ciocia Ola no to pare dni później tylko lekarz obliczył to jeszcze będzie, ze pomiedzy sie urodzi ;-) no jeszcze troszke i się dowiemy :-D:-D
Tak moje dzieci chodza już do przedszkola. Caspar przyjezdza busem więc zawsze musze szybciej wyjść bo nigdy niewiem kiedy przyjedzie;-) A potem idziemy razem po Nicole bo ona ma niedaleko domu przedszkole;-)

Molala to strach troche...bo jak sie nam tutaj rozleniwisz juz całkiem hahaha :cool2::-D;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
madzia022010 a nie kusi Cię żeby zrobić test ??... :-)... Jesteśmy w tym samym tygodniu i powiem Ci że mam już 2 wizyty lekarskie za sobą ( a jutro trzecia) :tak:.

Zdrówka życzę :happy2:

pewnie że kusi, ale boje sie że czar pryśnie, ale tak najdalej za tydzien wybiore sie do lekarza tylko teraz kolejny pronlem: do jakiego? przy pierwszej ciąży chodziłam prywatnie i wszystko niby było ok ale jak zbliżył sie termin porodu to lekarz prowadzacy wogóle olał sprawe. a tak ogólnie to ciesze sie że jestesmy na takim samym etapie:)

Nowa82 niewiem w którym jesteś tygodniu ale od 6tyg widac już fasolke na USG, a jak byłam wcześniej tylko miałam zrobione barania krwi... na bete przypuszczam;) Ale jak to jest z usg wcześniej niż 6 tydz. to niemam pojecia.

ale fajnie haha Ty juz się tak wogóle nie chwal;) Ja sobie dopiero w czwartek poleniu****e:) ajjjjjjjjjjjj już się doczekac niemoge:)

Dobra ja narazie zmykam bo musze sie ubierać po dziecko na busa;)

ciesze sie kochasna byle do 12 tygodnia dalej juz z gorki poleci mnie przeraza 8 tydzien bo w 1 ciazy wlasnie w 8 dowiedzialam sie na 1 usg ze serducho niebije ale 2 ciaza juz byla ksiazkowa

witamy masz podobny nick do naszego trola forumowego :-D ale witamy i cieszymy sie ze dolaczylas do nas :-)

ja szukam na necie bo u mnie w malym miasteczku niema zadnego sklepu z ciuchami ciazowymi wiec moja jedyna opcja to internet

kochana na co czekasz zrob test i sie pochwal nim :-)

a ja kochane mam dzis wizyte u gina ale bez usg dopiero dostane skierowanie na usg a od jutra mnie niebedzie bo wyjezdzam wpadne wieczorem zdac relacje z wizyty p;apapapapapap

chętnie test bym zrobiła ale mieszkam na zabitej dechami wiosce i u nas nie ma apteki, najbliższa jest 6 km odemnie a że wiatr za oknem hula nie spieszno mi do takiej wędrowki;) samochód w pracy z mężem;) wiec dopiero na weekend uda mi sie wydostac do miasta. pozdrawiam serdecznie:)

No to Molala Tobie to teraz dobrze z tym leniuszkowaniem:) i jeszcze jak dla dobra dzidzi to aż się chce tak poleżeć ...ale za długo to też się juz nudzi no nie;)
Ja juz obiadek mam i już mąż sobie zjadł bo do pracy na popołudnie pojechał więc tylko na dzieci czekam;)
mam takie pytanko: wnioskuje z twojego postu ,że jestes mamusia więcej niż jednego dziecka:) a ja tak sie zastanawiam jak to jest z uczuciami w stosunku do dzieci czy wszystkie kocha sie po równo czy jednak ma sie swojego ulubienca.Jeżeli wszystko pójdzie po mojej mysli to niedługo tez bede miała pomiedzy kim swoją matczyną miłośc dzielic i od jakiegos czasu nękaja mną takie mysli jak to bedzie.Mój jedynak kochany pewnie bedzie zazdrosny ale mam nadzieje,że szybko sie z nowa sytuacja pogodzi. pozdrawiam:)

madziu oj to faktycznie z testu teraz nici...szkoda...ale na weekend to już bedziesz sie mogła pochwalić ;) czyli jeszcze tylko pare dni;)

Madziu u mnie jest tak, ze niema czegos takiego jak faworyzowanie albo kochanie bardziej jednego dziecka!!! Oboje kocham tak samo bardzo:-D:-D:-D:-D Z trzecim też tak będzie ale teraz przyznam, ze przeszło mi to przez myśl jak to będzie szczególnie z tym rozdzielemiem czasu na wszystkich ;-):-D:-D:-D Choć znam matki co strasznie faworyzuja jedno dziecko i ja też miałam taka samą sytuacje w rodzinie... i tym bardziej u mnie takie coś wogóle nie wchodzi w gre:no: A wiem po sobie jakie to może byc krzywdzące to tez mam inny stosunek i nadal np. tutaj się mojej znajomej niemoge nadziwić, która strasznie faworyzuje swoją córke, a syn całkowicie odszedł na bok i widać, że smutno mu strasznie:no: Ale różne to bywa...ja osobiście znam tylko 2 takie przypadki ;-)
Zobaczysz w tej kwestii niemasz się co martwić;)

reklama
Witam wszystkie zafasolkowane mamusie!
strasznie was dużo ale to dobrze bo nowy rok zapowiada się fantastycznie!
ja też będę styczniową mamusią! jeszcze nie byłam u gina ale wybieram się na początku czerwca! tydzień temu robiłam test i wyszły dwie piękne kreseczki!

Do góry