Witam
Jeszcze raz ja;-) Właśnie dzieci położyłam i już sobie spią jak zwykle troche stresu było ale uffff wkońcu siadłam
kasiulek85 Witam gorąca i GRATULUJE fasoleczki i tych 2 kreseczek na teście
No to teraz pewnie juz się doczekac niemożesz wizyty u lekarza
Mam nadziej, ze samopoczucie jak najbardziej dopisuje;-)
Ale fakt dużo nas bardzo
Ja czasem nie ogarniam hahahahaha
Ale przynajmniej bedzie wesoło i niebędzie nudno;-)
madziu oj to faktycznie widze, że teściową masz paskudną
Moja to samo albo jeszcze gorzej wogóle od samego początku...Wnuki swoje to jak 2,5 roku nie widziała to jej wisiało nawet przyjechać niechciała
A zaś ta mała od szwagierki to raj istny ja juz po tylu latach mniej sie przejmuje ale widze jak mężowi przykro i jak probuje to ukryć:-( To jest naprawde beznadziejna sytuacja i tylko nasz rozsądek i umiejętność olania takich osób pomoże nam jakoś to przetrwać. Mi to też się wcale niechce ogłaszać jej, że w ciąży jestem bo po ostatnich sytuacjach zachowała się jak ..... przemilcze;-) i cały czas się ,,tak,, zachowuje. Ale i tak, jak tak dalej będzie to przyjdzie dzień, że dzieci sie zapytają i to będzie w tym wszystkim najbardziej przykre:-
no: Bo to nie dzieci wina, że takie babcie wstrętnę mają i to juz od samego początku
I to najbardziej mnie wnerwia
A wogóle ucieszyła się, że jesteś w ciąży?
My Was też cieplusio pozdrawiamy:-)!!!!!!!!!!!!
aga_bb2 oj to faktycznie przykro bo ja sobie myśle, ze spodziewałaś się tego co my wszystkie czyli usg i fasoleczki na ekranie oraz zapewnienia, ze wszystko dobrze. Ale usg wogóle Ci zrobiła? Ja pierwsze usg z synem miałam w prawie 7tyg. i piekne zdjęcie dostałam i było widać. Dlatego mnie troszke dziwi, że u Ciebie nic nie widziała może ma za słaby sprzęt
...może idź do innego lekarza...hmm sama niewiem dziwnie troszke bo przecież te dopochwowe usg sa bardzo dokładne w wykrywaniu wczesnej ciąży
I wogóle myśle, że wcale nie wcześnie tylko naprawde od sprzętu zależy
Aż chyba wkleje Ci te moje stare to zobaczysz, ze powinno i u Ciebie być widać!!!;-)
Blondi84 no to ty tez sobie przykładnie odpoczywaj Ale tam myśle, ze te ,,znoszenie ,, tego wolnego to raczej jak najbardziej przyjemne jest;-) no nie A przy takich korzyściach tym bardziej
No ja juz się tego czwartku doczekac niemoge ajjjjjjjj to będzie cudny dzień
KasiaWie i wcale się Ci nie dziwie mi też to przez myśl przeszło Po takich przejściach jakie miałyśmy to można tak stwierdzić;-)
Monia_86 oj równiez i Ciebie GORĄCO witamy i Gratulacje dzidzi Co do watpliwości to pytaj co tam Ci tylko do głowy przyjdzie;-) Od tego wkońu jesteśmy by sobie na wzajem pomagać i te wątpliwości rozwiewać A właśnie na tym usg w 3 tyg było juz coś widać??? No i bierz te wszystkie witaminki, a napewno bedzie dobrze i tam się niema co na zapas stresować;-)A jak wyniki dostaniesz to daj znać czy wszystko dobrze