reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam i powodzenia na badaniach życzę.

Jak na mnie to wstałam wcześnie, ale męczyło mnie wyjście do kibelka -to już spać nie poszłam :-D
A poza tym dzisiaj terapia

Też chciałabym już być szczerze mówiąc na półmetku ciąży, ale na to jeszcze troszkę muszę poczekać......

reklama
no dokladnie.. a ja ide spac.. maly dal mi do wiwatu nie moglam zasnac do 2 tak kopal, a nad ranem zaczal przed 7 juz.. gteraz poki spokoj musze sie wyspac poki moge, bo za 4 miesiace moge pomarzyc;)

witam po paru dniach :-)
ale naskrobałyście :-)
udało mi sie poczytac tylko kilka ostatnich stron,
ale dziewczyny przedstawicielki macie ciężką robotę...
możecie o niej gadać - czegoś nowego i ciekawego się przynajmniej dowiemy :-)
ja juz muszę trochę spasować z pracą, bo ledwo wyrabiam... wczoraj i przedwczoraj po tych 400km za kółkiem potwornie się czułam, a dziś droga powrotna...

Cześć :)
Czy można się do was jeszcze dołączyć? Mam termin porodu wyznaczony na 1.01.2011r, to moje pierwsze dziecię i już wiem, że spodziewam się dziewojki.
Jestem z Warszawy i mam 27 lat :)

marchewkowa ekstaza witam na forum, wklej suwaczek.

Dziewczyny ja dziś w nocy nie mogłam spać, zaczęłam się zamartwiać rachunkami. Podnieśli nam znowu czynsz, do tego kredyt mieszkaniowy i inne opłaty. Od stycznia bedzie dzidzia, a chciałabym żeby dzidzia poszła do żłobka, bo ja będę musiała wracać do pracy. Wczoraj byliśmy u znajomych i koleżanki synek ze stycznia tego roku od czerwca jest w żłobku prywatnym, za Pół etatu :) płacą 650 zł....i to mnie przeraża....a gdzie kasa na życie? powiem szczerze, że przeraża mnie to, muszę wszystko dokładnie przeliczyć i zacząć odkładać kaskę na urodzenie się dzidzi, bo przyda się.
A myslałyście już co zrobicie z dzidzią jak będziecie chciałay wrócić do pracy?

reklama
Do góry