reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

dzis do poludnia padal deszcz...wiec spalam z przerwami do 12.00 az Mama nie zadzownila z zapytaniem co u nas....kochana kobitka:*...

a poloudniem spotkanko z Kolerzanka:) kotra ma terminek na 1 wrzesnia...wiec juz tuz tuz...i takii duzy brzusze miala;0 ranyyy

a co najwazniejsze z dzisiejszego Dnia to to ze Mezus...poczul....Nasza DZIDZIE jak kopie....!!!! jak worcil z pracy....polozyl raczke na brzuszku a ty...KOP......hehehhihihi Tatus oberwal heheh

slodkich snow;*

reklama
damqelle wspaniałe wieści:) gratuluje córeczki, ale najważniejsze i tak, że jest zdrowa, bardzo się cieszę:)
sic też się właśnie boję, że troche zaniedbam psiaka, zwłaszcza, że teraz jest strasznie rozpieszczany i też póki co nie mam zielonego pojęcia jak to będzie ze spacerami, klaudoos ty masz za to grafik spacerów pięknie opracowany już:)ja niestety zbyt fajnych sąsiadów nie mam i z nikim nie utrzymuje kontaktu, tak więc nie mam pojęcia co zrobimy, ciężko pewnie będzie na początku, zwłaszcza że nawet jak ja już zaczne wychodzić z maleństwem to mój pies strasznie ciągnie także będę miała wesoło z wózkiem i z ciągnącym psem;) a u siebie nie wszędzie mogę go spuścić ze smyczy, bo boję się żeby nie wpadł pod samochód.

MARTKA jak ciągnie polecam kolczatkę. ja mam labradorke- smesznie wygladalam z nią dopoki nie zakupilm kolczatki i smyczy rozciagającej sie do 8m. myslalam jakis czas temu ze moge juz zdjac kolczate i przejsc na zwykla obroze ale zapomnij- tak ciągnie ze sie sama dusi. do 3miesiaca musisz cos wymyslec a od 3 mozesz juz miec nosidelko. ja zakupuje i widze ze babeczki na osiedlu tak samo chodza nosidelko i pies..

myślałam już kiedyś o kolczatce, ale mój chłop się nie zgadza, bo twierdzi, że to go będzie boleć:crazy: ale muszę znowu poruszyć ten temat, bo powiem szczerze, że zaczynam się trochę bać jak z nim wychodzę, że jeszcze dzidziusiowi zrobi jakąś krzywdę jak mnie tak szarpnie porządnie, a z nosidełkiem to świetny pomysł:tak:

damqelle kochana gratulacje!!!! I że dziewczynka i że zdrowa. :-):-)A jak Twoje starszaki zareagowały na wieść o siostrzyczce? :-):-):-)
MOlaGo no i gratki dla Ciebie, a właściwie dla Twojego M. Musiał być zachwycony. :-D

zmykam do swoich papirów. ;-)

klaudoos ja ci jak najbardziej ufam, tylko gorzej z moim mężem, ale będę musiała go zacząć przekonywać porządnie;)
ja już mówię dobranoc, lecę pod prysznic i trochę poczytać, do jutra:)

reklama
O jejku ale pędzicie :)
Ja po tym wyjeździe dojść do siebie nie mogę :) Dzisiaj pojechalismy na wycieczkę do dinoparku ale się rozpadało i pojechalismy jednak na wieś :) Super było. Jutro rano o 7 na badanka i o 14:20 wizyta :) Już doczekać się nie mogę :)
Kurczę coś mi niedobrze się teraz zrobiło. Zgaga i jakieś mdłości mnie dopadły :(

Musze nadrobić te forumowe zaległości :)

PAPA

Do góry