reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

dzis do poludnia padal deszcz...wiec spalam z przerwami do 12.00 az Mama nie zadzownila z zapytaniem co u nas....kochana kobitka:*...

a poloudniem spotkanko z Kolerzanka:) kotra ma terminek na 1 wrzesnia...wiec juz tuz tuz...i takii duzy brzusze miala;0 ranyyy

a co najwazniejsze z dzisiejszego Dnia to to ze Mezus...poczul....Nasza DZIDZIE jak kopie....!!!! jak worcil z pracy....polozyl raczke na brzuszku a ty...KOP......hehehhihihi Tatus oberwal heheh

slodkich snow;*

reklama
damqelle wspaniałe wieści:) gratuluje córeczki, ale najważniejsze i tak, że jest zdrowa, bardzo się cieszę:)
sic też się właśnie boję, że troche zaniedbam psiaka, zwłaszcza, że teraz jest strasznie rozpieszczany i też póki co nie mam zielonego pojęcia jak to będzie ze spacerami, klaudoos ty masz za to grafik spacerów pięknie opracowany już:)ja niestety zbyt fajnych sąsiadów nie mam i z nikim nie utrzymuje kontaktu, tak więc nie mam pojęcia co zrobimy, ciężko pewnie będzie na początku, zwłaszcza że nawet jak ja już zaczne wychodzić z maleństwem to mój pies strasznie ciągnie także będę miała wesoło z wózkiem i z ciągnącym psem;) a u siebie nie wszędzie mogę go spuścić ze smyczy, bo boję się żeby nie wpadł pod samochód.

MARTKA jak ciągnie polecam kolczatkę. ja mam labradorke- smesznie wygladalam z nią dopoki nie zakupilm kolczatki i smyczy rozciagającej sie do 8m. myslalam jakis czas temu ze moge juz zdjac kolczate i przejsc na zwykla obroze ale zapomnij- tak ciągnie ze sie sama dusi. do 3miesiaca musisz cos wymyslec a od 3 mozesz juz miec nosidelko. ja zakupuje i widze ze babeczki na osiedlu tak samo chodza nosidelko i pies..

myślałam już kiedyś o kolczatce, ale mój chłop się nie zgadza, bo twierdzi, że to go będzie boleć:crazy: ale muszę znowu poruszyć ten temat, bo powiem szczerze, że zaczynam się trochę bać jak z nim wychodzę, że jeszcze dzidziusiowi zrobi jakąś krzywdę jak mnie tak szarpnie porządnie, a z nosidełkiem to świetny pomysł:tak:

damqelle kochana gratulacje!!!! I że dziewczynka i że zdrowa. :-):-)A jak Twoje starszaki zareagowały na wieść o siostrzyczce? :-):-):-)
MOlaGo no i gratki dla Ciebie, a właściwie dla Twojego M. Musiał być zachwycony. :-D

zmykam do swoich papirów. ;-)

klaudoos ja ci jak najbardziej ufam, tylko gorzej z moim mężem, ale będę musiała go zacząć przekonywać porządnie;)
ja już mówię dobranoc, lecę pod prysznic i trochę poczytać, do jutra:)

reklama
O jejku ale pędzicie :)
Ja po tym wyjeździe dojść do siebie nie mogę :) Dzisiaj pojechalismy na wycieczkę do dinoparku ale się rozpadało i pojechalismy jednak na wieś :) Super było. Jutro rano o 7 na badanka i o 14:20 wizyta :) Już doczekać się nie mogę :)
Kurczę coś mi niedobrze się teraz zrobiło. Zgaga i jakieś mdłości mnie dopadły :(

Musze nadrobić te forumowe zaległości :)

PAPA

Do góry