reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Mój lekarz powiedział że mam brać sobie jakieś tanie polskie, bo są równie dobre a jak ktoś je kilogramami owoce i nie ma anemii to dużo witamin nie potrzeba. Jak byłam w ciąży z Anką kupiłam Prenatal i rzygałam po nim jak pies - podobno za duża dawka witamin jak dla mnie. Biorę więc sobie Falvit.

claudia polecam h&m tam sa teraz wyprzedaże i spodnie ciążowe są za 40 zł :) niestety letnie ;) cienkie ...

ja biorę dalej feminatal 400 nie powiem by to było tanio ... ale lekarz powiedział że ma dobry skład z jodem więc już chyba mieszać nie będę ;)

dodatkowo dostaje teraz magneB6 3 razy dziennie po 2 tabletki (też dość duży koszt) na twardnienie brzucha ... ale już jest lepiej a to najwazniejsze

Na razie kupiłam na allegro używane za 16,90 z przesyłką - takie dżinso podobne

A chcę sobie kupić tez na używanych ciuchach coś jeszcze takie grubsze dżinsy, bo mam jedne i teraz w nich chodzę, ale nie wiem jak długo się w nie zmieszczę. zwykłe spodnie, które kiedyś kupiłam jak byłam grubsza, a teraz super się mi przydają.

A powiem Wam, że mam duży brzuch jak na 4 miesiąc - wszyscy tak mówią :-(

pewnie ja tez uwazam. Kashyaa.A Ci znajomi co są naprawdę twoimi znajomymi bedą Cię odwiedzać i kontakt się nie urwie.Mieszkałam w Warszawie wyprowadziłam się na wieś teraz 40 minut i jestem :)A czasem przejechanie autobusami z jednego na drugi koniec miasta zajmowało mmi 2 razy dłużej.Nie żałuje ze się wyprowadziłam mam spokój ciszę,sąsiedzi nie wtykają nosa i ogólnie atmosfera jest ok.

Dziewczyny mam doła, napisałam na zamkniętym, bo niechciałabym, żeby to wszyscy czytali.
Jeśli chodzi o witaminy to ja biore Falvit Mama i za 60 tabletek zapłaciłam kolo 27 zł.
Co do znajomych to macie rację, że wykruszyli się gdy urodziłam dziecko :(

Dziewczyny nie wiem czy już pisałyście ,macie jakie smaki na coś konkretnego do jedzenia?bo ja teraz to bym pochłaniała wszystko co słodkie a kwaśnego wogule nie tykam.W ciąży z synkiem za to jadlam tylko kwaśne.

Ja biorę na razie Prevital z żelazem i kwasem foliowym bo siostrze po ciąży została prawie cała paczka. Potem pomyślę co kupić.

Ja pochłaniam kwaśne i słone :)

reklama
Do góry