reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

wiecie co u mnie zaczelo sie chyba szykowanie gniazdka;) dzis zrobilam znowu porzadek w szafach, caly dzien prasowalam(z przerwami rzecz jasna) posciele, poszewki itd. ladnie poukladalam. jutro chce posprawdzac co mam w kartonach ozdobnych i wyniose do piwnicy a co tam;) musi byc duzo miejsca na przyjecie nowego skarbusia. po wyplacie umawiam sie do fryzjera bo czuje sie nieatrakcyjna;( wlosy mam masakryczne;( do tego blada;( (zawsze chodzilam na solarium). u nas teraz lunęło deszczem ach swieze powietrze od razu;)

reklama
Dziewczyny super, że macie wizyty za soba i wszystko OK. Ja mam dopiero 25 sierpnia jak wrócimy z wczasów więc doczekać sie już nie mogę :)

A powiem wam, że moja dzidzia dzisiaj poszalała w brzuchu :) Juz wyraźnie ją czuję a dzisiaj to chyba ze 20 razy :)

sic1982 to świetnie że wszystko ok:-). Co do bóli to właśnie przed chwilą miałam strasznie silny ból prawego jajnika:szok:, a przynajmniej tak mi sie wydawało że to jajnik... Aż mnie zgięło w pół i musiałam się położyć. To takie uczucie jakby szpilę wbijać po prawej stronie:szok:!!!
Dziewczyny czy tez się Wam tak zdarza? Taki ból po prawej stronie jak niekiedy podczas owulacji (przynajmniej ja często miałam takie bolesne jajeczkowanie:-(). Poleżałam i ból trochę zelżał;-)

Dobrze dziewczyny ze juz macie kolejna wizyte u lekarza za soba. Czlowiek troche spokojnieszy zawsze :) mnie to czeka dopiero za tydzien.
Dzisiaj jakas jestem nie w humorze.. znowu hustawki nastrojow mam. juz sobie poplakalam - zupelnie bez powodu.. dlatego tez zaraz zmykam do lozka i spac.. Mialam tak mniej wiecej w trzecim miesiacu - byle glupstwo potrafilo mnie wyprowadzic z rownowagi a za chwile juz sie z tego smialam i bylo ok. Mam nadzieje ze mi to juz minelo i dzisiejszy humor to jednorazowa sytuacja :)
Dobrej nocy

malta- mialam tak ostatniom dokladnie w zeszla niedziele, w pon. miałam akurat wizyte u gine, zbadal szczegółowo i powiedział że po 1. macica sie powieksza- i wtym wypadku polozyc sie mam i wziac 3x2 no-spe (ale to sie juz nie powtorzylo), albo po 2. tak mogą pobolewac zzrosty po ciazy pozamacicznej.

malta- mialam tak ostatniom dokladnie w zeszla niedziele, w pon. miałam akurat wizyte u gine, zbadal szczegółowo i powiedział że po 1. macica sie powieksza- i wtym wypadku polozyc sie mam i wziac 3x2 no-spe (ale to sie juz nie powtorzylo), albo po 2. tak mogą pobolewac zzrosty po ciazy pozamacicznej.

:szok::szok: :szok:...nie miałam ciąży pozamacicznej a przynajmniej nic nie wiem na ten tamat...
Szok! Znowu całą noc będę myślała...:-(i analizowała. Oby wszystko było ok.:tak:
Dobrej nocki Kobietki Wam życzę- spokojnej i bezstresowej:-)

Dzień Dobry z rana :) Co tam mamuśki?Jakie plany na dziś? Ja sprzątanko i muszę jeszcze coś do pracy zrobić. Nie mam pomysłu na obiad :/ jutro chyba przyjedzie moja mama więc pewnie będzie shopping. Już mamy samochodzik z naprawy więc jesteśmy URATOWANI :):):) miłego dzionka życzę.

hej dziewczyny, kurde nawet czasu nie mam kiedy poczytac zaleglosci.
dzis caly dzien na zakupach bo trzeba pokupywac michasce rzeczy no i w koncu moze sie buty uda kupic.

sic dobrze, ze jkuz wszystko w porzadku

reklama
Do góry