Hej dziewczyny
No ja cos mam mało czasu jak dzieciaczki w domciu...tylko latam i niema kiedy sobie choc chwilke odpocząć.
ariska no to widze, że apetycik jak najbardziej dopisuje
smaczki juz masz no to może bedzie chlopak bo też tak słyszałam, że jak sie kwaśne je to na chłopczyna właśnie. No zaobaczymy czy sie sprawdzi
87zabka ciesze sie, ze juz przestaje boleć
Ale jak scięgno było to musisz uważać bo lekko znów naciągniesz i zaś ból sie pojawi. Ja tak właśnie z reką mam jeszcze jak jestem sama z dziećmi to jak zwykle sobie nadwyreze bo wiadomo, a ból potem taki jakby ktoś mi ścięgno chciał wyrwać i tak uważam i potem znów wraca....już mam dosć bo i smaruje ale to chwilowo pomaga:\ Nic tylko musisy uważać i miec nadzieje, że nie wróci ten ból
aga_bb2 no nam cos ten styczeń zawsze sprzyja haha A moja mama znów sie będzie na wyjezdzie dowiadywać w pracy...ja to sie śmieje, że juz do tradycji przejdzie
No dwujeczka to u nas szybko była ale teraz to będzie 5 i 4 lata różnicy między dziećmi no ciekawa jestem jak to będzie
Ale tak 2 lata to tez super jak dla mnie w sam raz...no my tez tak drugie planowali ale samo się zaplanowało według uznania jak ja to mówie
A co do usg to na poczatku najpierw robi sie dopochwowe
Bynajmniej ja zawsze tak miałam
Później dopiero przez brzuszek
Dominika81 to juz pewnie u lekarza jesteś
ale fajowo! Daj zaraz znac jak tam dzidzia
I mam nadziej, ze gin będzie dobry i będziesz zadowolona
Molala ale szczęściara, aż Ci zazdroszcze
!!!! I sobie porzadnie poodpoczywaj
KasiaWie fajnie, że choc chwilke znalazłaś by napisać
I wogóle wspołczuje jak tyle roboty masz bo to ani sobie człowiek porządnie nie odpocznie bo wiecznie jakis stres. Wogóle wydaje mi się, ze juz tego 1.czerwca powinnaś mieć usg wogóle innej opcji nie ma no przeciez lekarz też musi zobaczyć czy wszystko jest z maleństwem ok
a jak nie zrobi to pewnie, że zmieniaj.