reklama
Dominika81
Fanka BB :)
oj... Molala trzymaj się!
witaj Dragon!
Musisz wejść w swój profil, sygnaturę i tam w edycji sygnatury wkleić ten suwaczek
u ginka wczoraj było OK fajny lekarz.
powiedział że wyniki mam rewelacyjne, potwierdził ciążę, wypisał kartę ciąży i kazał się pojawić za 2-3 tyg. ale jadę na wakacje pierwsze 2 tyg czerwca, więc nas. wizyte ustaliłam na 18 czerwca.
pozaq tym chyba w tym tyg pójdę na usg - to będzie 7 tc
no a poza tym jakos jestem zdołowana i mam kiepski humor.
pozdrowienia
witaj Dragon!
Musisz wejść w swój profil, sygnaturę i tam w edycji sygnatury wkleić ten suwaczek
u ginka wczoraj było OK fajny lekarz.
powiedział że wyniki mam rewelacyjne, potwierdził ciążę, wypisał kartę ciąży i kazał się pojawić za 2-3 tyg. ale jadę na wakacje pierwsze 2 tyg czerwca, więc nas. wizyte ustaliłam na 18 czerwca.
pozaq tym chyba w tym tyg pójdę na usg - to będzie 7 tc
no a poza tym jakos jestem zdołowana i mam kiepski humor.
pozdrowienia
witam, jestem tu calkiem nowa i nie wiem co i jak. ja mam termin na 1 stycznia 2011 i juz nie moge sie doczekac:-) gratulacje dla wszystkich przyszluch mam ale takze dla tych, ktore juz zostaly mamami!!!
aha i mam male pytanko, mam gotowy suwaczek a nie wiem jak go wstawic pod moj wpis. moze ktos by mi doradzil?
w profilu masz opcję sygnatura. Tam wstawiasz. Witaj!
szarcia
06.2009/01.2011
Trzymaj się Kochana, myśl pozytywnie.dziewczyny Trzymajcie Kicuki zaczelam krwawic i jade na Pogotowie:
Witam serdecznie!!!
Chciałam nieśmiało przywitać się na wątku ciążowym. Dzisiaj zrobiłam Beta-Hcg i wyszło 98 miu/ml:-), a jestem jeszcze przed spodziewanym terminem @.
We wtorek mam wizytę u lekarza.
Jestem po ciężkich przeżyciach, bo w grudniu straciłam fasolkę, ale gorsze jest to ,że tydzień później zmarła moja najkochańsza mama. Ciężko dochodzi się do siebie po takich przeżyciach. Do tej pory nic równie przykrego nie zdarzało sę w moim życiu
Aby jakoś wrócić do życia, postanowiliśmy z mężem postarać się o następną pociechę i udało się za pierwszym razem
Mam już cudowną córunię, która niedługo skończy 3 latka i przydałoby się jej rodzeńdstwo Mam nadzieję ,że tym razem się nam powiedzie :-)
Pozdrawiam serdecznie.... i gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom
Chciałam nieśmiało przywitać się na wątku ciążowym. Dzisiaj zrobiłam Beta-Hcg i wyszło 98 miu/ml:-), a jestem jeszcze przed spodziewanym terminem @.
We wtorek mam wizytę u lekarza.
Jestem po ciężkich przeżyciach, bo w grudniu straciłam fasolkę, ale gorsze jest to ,że tydzień później zmarła moja najkochańsza mama. Ciężko dochodzi się do siebie po takich przeżyciach. Do tej pory nic równie przykrego nie zdarzało sę w moim życiu
Aby jakoś wrócić do życia, postanowiliśmy z mężem postarać się o następną pociechę i udało się za pierwszym razem
Mam już cudowną córunię, która niedługo skończy 3 latka i przydałoby się jej rodzeńdstwo Mam nadzieję ,że tym razem się nam powiedzie :-)
Pozdrawiam serdecznie.... i gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom
Dziekuje Dominika81 i aga_bb2 za porade. Bardzo pomoglyscie a tak poza tym wczoraj dostalam wezwanie do szpitala na poznanie mojej poloznej. Data przypada na 29 maja a ja akurat w tym czasie nie moge i musze przelozyc. Mieszkam w Anglii i niestety opieka nad kobietami w ciazy nie jest tak dobra jak w Polsce wiec do 11 tygodnia (oby) bede miec dopiero pierwsze usg. A ja tak bardzo juz bym chciala zeby upewnic sie, ze wszystko jest ok. No i zobaczyc to bijace serduszko pozdrawiam!!!
Karolcia1125
Molala jak będziesz tylko magła napisz co u Ciebie!!!!!!!!!! Bardzo się martwie i mam nadzieje tylko, że wszystko dobrze!!!!!!!!
Dragon z całego serca Gratuluje i witam w Naszym gronie Mam nadziej, że będzie Ci tutaj przyjemnie No i trzymam kciuki żeby do tego 11tygodnia ten czas Ci szybko i spokojnie minol!!!!
Dominika81 to tylko takimi wiadomościami się cieszyć Poprostu super A wogóle w Polsce szybko dają karte ciąży tutaj tak niema, a szkoda. No, a humorek to mam nadziej, ze dziś znacznie lepszy
sylvi81 Witam serdecznie i GRATULUJE Bardzo mi przykro tego co Cie spotkałao. Zdaje sobie sprawwe, że ból musi być niewyobrażalny!!! Ale teraz naszczęście masz się z czego cieszyć ja mam nadzieje, ze tym razem wszyściutko bedzie dobrze Trzyymaj sie cieplusio i myśl tylko pozytywnie
Mam nadzieje, że niedziela miją Wam spokojnie i przy pieknej pogodzie
I mam nadzieje, że u Molali wszystko dobrze i się niedługo odezwie!!
Dragon z całego serca Gratuluje i witam w Naszym gronie Mam nadziej, że będzie Ci tutaj przyjemnie No i trzymam kciuki żeby do tego 11tygodnia ten czas Ci szybko i spokojnie minol!!!!
Dominika81 to tylko takimi wiadomościami się cieszyć Poprostu super A wogóle w Polsce szybko dają karte ciąży tutaj tak niema, a szkoda. No, a humorek to mam nadziej, ze dziś znacznie lepszy
sylvi81 Witam serdecznie i GRATULUJE Bardzo mi przykro tego co Cie spotkałao. Zdaje sobie sprawwe, że ból musi być niewyobrażalny!!! Ale teraz naszczęście masz się z czego cieszyć ja mam nadzieje, ze tym razem wszyściutko bedzie dobrze Trzyymaj sie cieplusio i myśl tylko pozytywnie
Mam nadzieje, że niedziela miją Wam spokojnie i przy pieknej pogodzie
I mam nadzieje, że u Molali wszystko dobrze i się niedługo odezwie!!
artystka92
Witam i wszystkim wam bardzo bardzo gratuluje!!!
Może któraś z was chciałaby spodnie ciążowe kupić?
Bo mam prawie nówki, ja miałam ciąże zagrożoną i z domu nie wychodziłam więc nie miałam kiedy ich zakładać. Ale wygodne, naprawde super! TANIO je sprzedam!
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro <- tutaj macie link do moich aukcji, ciuszki dla dzieci, obraz, spodnie ciążowe...
Może któraś z was chciałaby spodnie ciążowe kupić?
Bo mam prawie nówki, ja miałam ciąże zagrożoną i z domu nie wychodziłam więc nie miałam kiedy ich zakładać. Ale wygodne, naprawde super! TANIO je sprzedam!
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro <- tutaj macie link do moich aukcji, ciuszki dla dzieci, obraz, spodnie ciążowe...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam i pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki ,ktore maja termin na styczenzycze Wam spokojnych miesiecy ciąży,nie dajcie sie hormonom i samych przyjemnośći-juz niedlugo przed Wami pierwsze usg gdzie zobaczycie Wasze milimetry szczesciaz kilka tygodni dzidzie Wam pomachaja-cudowny czas przed Wami;-);-):-)
SYLVI- tule Cie mocno-tez przezylam strate maluszka(to byla pierwsza ciąża w 9 tyg.:-(),ale Ciebie spoktalo jeszcze cięższe nieszczescie:-( pielegnuj w sercu pamiec o mamie i przekaz jaka bylo kobietą swoim dzieciomdzieki temu bedzie z Wami-scikam Cie mocno i rowniez gratuluje 2 kreseczek na tescie
wspierajcie sie dziewczyny-raz jeszcze wszystkim gratuluje
SYLVI- tule Cie mocno-tez przezylam strate maluszka(to byla pierwsza ciąża w 9 tyg.:-(),ale Ciebie spoktalo jeszcze cięższe nieszczescie:-( pielegnuj w sercu pamiec o mamie i przekaz jaka bylo kobietą swoim dzieciomdzieki temu bedzie z Wami-scikam Cie mocno i rowniez gratuluje 2 kreseczek na tescie
wspierajcie sie dziewczyny-raz jeszcze wszystkim gratuluje
reklama
KAROLCIA dzięki za miłe przyjęcie. Jak tam samopoczucie?? Fajnie ,że będziesz miała trzecego dzieciaczka Gratuluję !!!
Molala trzymam kciuki i czekamy na wiadomości od Ciebie!!! Ach ten 7 tydzień, tak bardzo się go boję .
Mama jesteś kochana i niezastąpiona. Dobry duszek forum Pozdrawiam
Molala trzymam kciuki i czekamy na wiadomości od Ciebie!!! Ach ten 7 tydzień, tak bardzo się go boję .
Mama jesteś kochana i niezastąpiona. Dobry duszek forum Pozdrawiam
Podziel się: