reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Cześć Laseczki:-D

Ja sie coś nie mogłam zebrać by napisać...jeszcze sobie tylko coś do roboty tylko cały czas wynajduje:no: Ale teraz siadłam i mówie koniec...pisze bo tez już wytrzymać niemoge bo tak tutaj u Nas fajnie:tak::happy:

Zaraz będe musiała lecieć bo synuś ma z przedszkola busem podjechać,a i tak nigdy nie wiem kiedy będzie więc czasem to 40min czekam i juz mnie denerwuje, że gdzieś ławki niema by sobie siąść:confused2:

Ach i jeszcze się dziś zdenerwowaliśmy z mężem bo dzwoniliśmy do tej Kliniki czy już znają wyniki badań biopsji bo juz miesiąc minął i cisza!!!! No a babka mówi, że to jeszcze potrwa jakieś 3tygodnie:szok::szok: No tak długo czekać to ja jeszcze nie słyszałam i potem co jak ktoś się zdecyduje usunąć ciąże to ma to w 20tc zrobić-no szok!!! Ja już mam takie nerwy bo nawet nikt znać nie da, że to potrwa i wogóle:no:

A u nas jak o pogode chodzi to fajnie chłodniutko i taka pogoda to mi jak najbardziej odpowiada:-D:-D Szkoda mi tylko dzieci bo nigdzie nad wode nie możemy pojechać.

reklama
Łooo Jezu, ale zasuwacie z tymi postami. A ja niestety póki co mam dostęp do internetu tylko w pracy i to jeszcze, jak nie ma dyrektora:p A dziś skubaniec siedział ze mną od samego rana i dopiero co wyszedł. Suwaczek wstawię, jak tylko będę miała czas, żeby spokojnie wybrać jakiś ładny (dyro w poniedziałek i wtorek ma wolne, więc na pewno coś wybiorę):p A teraz idę atakować inne tematy, bo wczoraj już się za to zabierałam i niestety miałam nalot, speszyłam się i zamiast wysłać,to co miałam napisane, to zamknęłam przeglądarkę:D

Pogoda się pogorszyła to fakt :-D

Ja uwielbiam ryby, tylko te bez ości :-)
Miałam dzisiaj nieprzyjemną rozmowę z koleżanką z pracy(zadzwoniła do mnie) - chyba się obraziła:crazy:

A o co mnie pytała - czy nie przyjdę o 17:00 żeby zamknąć sklep:szok:

A ja na to, że nie bardzo! Powiedziała tylko Aha i odłożyła słuchawkę

Sorki, ale jestem na L4 i nie będę na siebie brała odpowiedzialności :no:
Nie orientuję się w ogóle co i jak, wszystkie ceny się zmieniły.....

Myślę, że dobrze że odmówiłam - a Wy jak myślicie??

widzę, że z okazji weekendu nerwówka w pracy ... dobrze zrobiłaś. ja stwierdziłam, że muszę zdystansować do roboty, bo dziś miałam cały dzień zrąbany przez koleżankę z pracy

:-)

Wiem jak to jest.

Źle się poczułam odmawiając jej , ale nie będę tam szła - w sumie i tak już jest po fakcie, w życiu bym o coś takiego nie prosiła.

...chyba w końcu wybiorę się na te dzidziusiowe targi, wyczytałam że tam też będą producenci i dystrybutorzy artykułów dziecięcych i będą wystawiać swoje produkty, więc chętnie pooglądam jakieś pierdółki dla bobaska i może już zacznę kompletować wyprawkę:-D

To może będzie nam pisane się spotkać bo ja też się wybieram na te targi:-) namówiłam moją koleżankę która ma dwumiesięcznego synka, bierzemy nasze córy (bo są prawie w równym wieku) i robimy babską wycieczkę:-D tylko jeszcze nie wiem kiedy bardziej warto jechać czy w sobotę czy w niedzielę ale chyba raczej jutro się wybierzemy. A i szkoda że nasi mężowie nie mogą jechać bo dla tatusiów ma być konkurs w którym główną nagrodą jest fotelik samochodowy:-(

No a ja dzisiaj wybrałam się do rodziców na obiadek, bo mąż pojechał do Gdyni. Na obiadek był pyszny pstrąg nadziany masełkiem i koperkiem mniam. No ale jak wracałam tak mnie deszcz zlał, że cała zmokłam.
Acha no i byłam u fryzjera, ale trochę mnie za krótko ścieła tym bardziej ze miałam włosy za łopatki a teraz wygladam jak paź, no ale cóż odrosną.

A ja byłam znowu w coccodrillo :) Kupiłam dla małego 3 szt body z długim rękawem :) nie mogłam się oprzeć :) No i Wiktori kupiłam jeszcze kilka ciuszków i sandały :) Przecenione były z 49 na 15 zł :) ze skórzaną wkładką, super :) zamówiłam sobie jeszcze większe co by na przyszły rok miała :) a teraz siędze na ogródeczku i bujam się na huśtaweczce :)

Dziewczyny fajnie macie, że na te targi możecie iść. Ja jakbym miała bliżej to też bym poszła :)

A ja zaraz zmykam dzieci pomału kąpać bo juz mi Nicola marudzi, ze jest zmęczona:sorry: Ale wogóle ja tak sie ciesze, ze mają swoje stałe pory spania to tez ważne dla dzieci.

zielona oj to sie koniecznie musisz pochwalić nową fryzurką:tak::-D

Mi to się juzpo nocach fryzjer śni i co wizyta to katastrofa...chyba zbyt bardzo się przejmuje, ze tak dużo wlosów chce sciąć haha

dobra dziewuszki ja narazie zmykam i potem zjarze bo mąż dziś do 23:00 w pracy;-):tak:

reklama
a ja w przyszłym tygodniu idę zrobić balejage :) w końcu bo wyglądam już jak żul. Tak to jest jak ma się blond a odrosty ciemne. Ale w przyszłym tygodniu już będę wygldała jak gwiazda:-)

Do góry