reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Cześć Laseczki:-D

Ja sie coś nie mogłam zebrać by napisać...jeszcze sobie tylko coś do roboty tylko cały czas wynajduje:no: Ale teraz siadłam i mówie koniec...pisze bo tez już wytrzymać niemoge bo tak tutaj u Nas fajnie:tak::happy:

Zaraz będe musiała lecieć bo synuś ma z przedszkola busem podjechać,a i tak nigdy nie wiem kiedy będzie więc czasem to 40min czekam i juz mnie denerwuje, że gdzieś ławki niema by sobie siąść:confused2:

Ach i jeszcze się dziś zdenerwowaliśmy z mężem bo dzwoniliśmy do tej Kliniki czy już znają wyniki badań biopsji bo juz miesiąc minął i cisza!!!! No a babka mówi, że to jeszcze potrwa jakieś 3tygodnie:szok::szok: No tak długo czekać to ja jeszcze nie słyszałam i potem co jak ktoś się zdecyduje usunąć ciąże to ma to w 20tc zrobić-no szok!!! Ja już mam takie nerwy bo nawet nikt znać nie da, że to potrwa i wogóle:no:

A u nas jak o pogode chodzi to fajnie chłodniutko i taka pogoda to mi jak najbardziej odpowiada:-D:-D Szkoda mi tylko dzieci bo nigdzie nad wode nie możemy pojechać.
o moj boze a co to za badanie??co ma niby wykryc???:szok: skoro jest takie wazne to niepowinni sie ociagac tylko ekspresowo miec wyniki ach ta polska sluzba zbrowaia brrrr...:baffled:

witam dziewczynki teraz bede juz z wami czesciej pisac i bede sie starala byc na bierzaco :-)

zielona takie piękne kasztanowe loki ściełaś? To to zdjęcie jest już nie aktualne - nowe poprosimy
Ja się też wybieram do fryzjera, ale uwaga... umyć włosy! he,he,he... tak - bo u nas do 15 nie będzie ciepłej wody - a w zimnej umyć nie poradzę. Ja mam tyle włosów że żeby je umyć musiałabym nagrzać wannę wody, to już wolę mieć luksus że ktoś to zarobi za mnie ;)

kurde dziewczyny ale macie tempo, ile czytania. niestety nie poczytam bo burza idzie :( a w week jestem u rodzicow i az sie boje ile czytania bedzie po 2 dniach :).

zielona takie piękne kasztanowe loki ściełaś? To to zdjęcie jest już nie aktualne - nowe poprosimy
Ja się też wybieram do fryzjera, ale uwaga... umyć włosy! he,he,he... tak - bo u nas do 15 nie będzie ciepłej wody - a w zimnej umyć nie poradzę. Ja mam tyle włosów że żeby je umyć musiałabym nagrzać wannę wody, to już wolę mieć luksus że ktoś to zarobi za mnie ;)
Nie wstawie nowego bo wygladam nieciekawie. Mąż jak mnie zobaczył to powiedział, że wygladam jak w liceum i sie ze mnie śmieje, wole jak macie wizje mnie tamtej heheheh

hejka babeczki:*
Mnie juz disiaj lepiej...
ale ulewa byla u mnie ranyyy....grzmialo lalo....masakra...ale za to sie troszke oziebilo....
Jade w Niedziele poza Krk z rodzicami na nasza dzialeczke i do naszego Domeczku pod laskiem---troszke inny klimat przyda mi sie,....

a MOJ brzusio na watku brzuchastym hehe

reklama
Do góry