reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Ja jeszcze nie wiem, co będę robić w weekend... my to tak zawsze spontanicznie...

Claudia - zauważyłam, że Ty bardzo lubisz sprzątać... mam dla Ciebie taką propozycję, niedaleko mieszkasz, to może byś wpadła na jakąś kawkę, ja bym Ci udostępniła kupę rzeczy w ramach Twojego hobby... ;-)
Bo ja z kolei strasznie nie lubię, robię to, bo muszę - ale nigdy się nie obrażam, jak moje facety zrobią to za mnie :-D

witam :-)
nie było mnie 2 dni - byłam w szczecinie :-) nie dam rady wszystkiego nadrobić...

w weekend jedziemy do teściów na śląsk, bo mamy wesele - kolega mojego m się żeni.
dawno nie byłam na weselu, więc już się nie mogę doczekać :-) pomierzyłam wczoraj sukienki - na szczęście jeszcze się mieszczę, tak sa skrojone, że brzuszek delikatny moge do nich mieć :-)

aha, no i od jakichś 3 dni czuję już wyraźnie ruchy, codziennie parę razy. bardzo się cieszę :-)

Hej dziewczynki, ja dzisiaj planuje w końcu posprzątać, bo zabieram się za to od paru dni i jakoś mi nie wychodzi, giovannessa tak jak ty ja też nie przepadam za porządkami;) a w weekend planowaliśmy w jeden dzień zrobić sobie wycieczkę nad jakieś jeziorko, żeby piesek mógł popływać i chyba w końcu wybiorę się na te dzidziusiowe targi, wyczytałam że tam też będą producenci i dystrybutorzy artykułów dziecięcych i będą wystawiać swoje produkty, więc chętnie pooglądam jakieś pierdółki dla bobaska i może już zacznę kompletować wyprawkę:-D

Ja jeszcze nie wiem, co będę robić w weekend... my to tak zawsze spontanicznie...

Claudia - zauważyłam, że Ty bardzo lubisz sprzątać... mam dla Ciebie taką propozycję, niedaleko mieszkasz, to może byś wpadła na jakąś kawkę, ja bym Ci udostępniła kupę rzeczy w ramach Twojego hobby... ;-)
Bo ja z kolei strasznie nie lubię, robię to, bo muszę - ale nigdy się nie obrażam, jak moje facety zrobią to za mnie :-D

To fajny sposób by wyładować emocje :-D

A u mnie ich dużo

A sprzatać trzeba u nas co dwa dni syf na tych panelach straszny ach......

przyszla_mamaa od razu lepiej

Cześć Ciężaróweczki:-) A u nas piękna pogoda i chyba czas się wybrac nad jeziorko razem z synkiem a raczej ...z synkami:-D popływać.
Dominika81 mieszkasz w zachodniopomorskim, blisko Szczecina? Można wiedzieć gdzie? Bo ja pochodze ze Stargardu Szczec;-)

To fajny sposób by wyładować emocje :-D

A u mnie ich dużo

A sprzatać trzeba u nas co dwa dni syf na tych panelach straszny ach......

przyszla_mamaa od razu lepiej
ehhh te panele to faktycznie straszny wynalazek!!! my mamy jeszcze po poprzednim właścicielu, bo nie mieliśmy pieniążków żeby wymieniać jak się wprowadzaliśmy i każdego paproszka od razu na nich widać, a przy psie to wiadomo ile sierści, więc ja w sumie odkurzać to muszę codziennie:wściekła/y: jak jeździmy do moich rodziców, którzy mają parkiet to nawet w połowie tak tej psiej sierści nie widać, chyba będziemy musieli coś pomyśleć zeby teraz przy remoncie wymienić te panele...

reklama
Sprzątaj, Claudia sprzątaj - bo jak będziesz miała już dwoje dzieciaków co ciągle wnoszą do domu piach, przebierają się co godzinę i ciągle jedzą zostawiając po sobie szklaneczki, talerzyki i papiery - to ci się sprzątanie przestanie podobać. Ale gdyby nie te moje dzieciaki to bym w domu sprzątała z nudów :)

Do góry