reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Dziewczyny super ze juz wiecie jaka plec :) Ja jeszcze czekam dwa tygodnie- niby nie ma to az takiego znaczenia - najwazniejsze zeby malenstwo bylo zdrowe - ale chcialabym juz troche ubranek pokupowac :) a na razie to tylko jakies ze dwa kocyki kupilam :) takie uniwersalne.
Zmykam zaraz spac bo juz mnie sennosc lapie.
Dobrej nocki

reklama
Dzień Dobry :)

MOLAGO życzę zdrówka. Mnie coś wczoraj brzusio bolał i miałam bigunkę ale wieczorem już było OK, w nocy też.

Ja jak zwykle pod prysznic i śniadanko robię. Potem porządki, obiadek i tak zleci mi dzień :)

Cześć Dziewczyny! Klaudoos fajnie że będzie chłopczyk, a co do wielkości to duzi rodzice i duże dziecko:-), bo jakby wyglądało gdyby był mały (?);-)Co do rozwiązania to go musisz przetrzymać, bo będzie starszy o rok.

Ja wstałam i się zastanawiam co dziś?Pewnie zupkę ugotuję-dziś barszcz biały...mmmm a reszta? Trzebba chałupę ogarnąć i pranko zrobić i tak zleci dzionek.

MOlaGo biedactwo pij cole to szybciej prrzejdzie.

wlasnie nie chce przetrzymywac, bo moje 3 kolezanki rodza i urodzily w tym roku, no ichcemy miec rownolatkow, razem do szkoly poslac;) zwlaszcza ze mieszkamy w tej samej klatce, a jedna mieszka nawet na moim pietrze;)

Witam Was

Troszkę się znowu nie wyspałam. Jakoś ciężko mi się zasypiało :-(

Idę sobie główkę umyć, posmarować się kremikiem jak co rano i przygotować śniadanko.

No i powoli zaczynamy weekend.

Może niech każda z nas napisze jakie ma plany na ten weekend

Dzien Dobry!
Ja juz po sniadaniu. Cos pochmurno dzisiaj za oknem u mnie.
Jesli chodzi o weekend to poki co nie mam zadnych planow. W domu remont wiec przydaloby sie posprzatac ale z drugiej strony mam ochote pojechac do tesciow- oni maja domek z ogrodkiem i przez weekend zapomniec o tym kurzu, brudzie i zapachu farby :)
Przydaloby sie pospacerowac z mezem na swiezym powietrzu :)

Ja własnie skończyłam łazienkę i wc :) Zaraz reszta :) Jutro jadę na lotnisko po moich rodziców a potem jedziemy na wieś, będziemy robić pieczone ziemniaczki, takie w garnku na ognisku :) Uwielbiam :)a w niedzielę późnym popołudniem idziemy do znajomych :)

A ja dzisiaj zaplanowałam sobie fryzjera, ciekawa jestem czy tak z marszu mnie przyjmie czy będę musiała się zapisać zobaczymy. Mąż wyjechał do Gdyni i będzie miał niespodziankę jak wróci, ciekawe czy mu się spodoba. A ja jeszcze w koszuli siedze, aż wstyd się przyznawac , ale tak mi najwygodniej, za oknem pada deszcz więc ze spacerku nici, ale i tak malego będe musiała podrzucic do rodzicow, żeby do tego fryzjera się wybrać.

Ja na pewno planuję zrobić porządek w mieszkaniu, odkurzanie , mycie podłóg.
A co do soboty i niedzieli to może męża namówię na wypad do teściowej. Zobaczymy :-D

reklama
Do góry