reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Klaudoos - gratulacje synusia:)

A ja jestem też dziś po wizycie i jestem prze-szczęśliwa!!!!. Pani doktor pokazała mi dzidziusia ze wszystkich stron, wymierzyła i chyba będzie dziewczynka. Przynajmniej wszystko na to wskazuje:) A najlepsze jest to,że powiedziała, że to niezły grubasek:) Hehehe - z pomiarów wyszło, że parametry wielkościowo wskazują na 18 tydzień :-D Ale jest zdrowa i wszystko w porządku, jak na razie:) Jedyny chyba powód do zmartwienia, to taki, że może być duża, jak się urodzi:) Ale najważniejsze, że jest ok:-)

Ja już zmykam spać, bo jutro wybieramy się nad morze:) Wcześnie rano pobudka:) Pewnie odezwę się , jak wrócę:) Trzymajcie się przez ten czas ciepło:):tak:

Dziewczyny gratuluję poznania płci Waszych szkrabków. :-D:-D:-D Super Wam, ja też już strasznie przestrasznie chciałabym wiedzieć. I czuć normalne ruchy, a nie tylko domyślać się czy to bejbik czy jelita. ;-):-)
Patrzcie jak to jest, niby wszystkie mamy termin na styczeń, a jednak te 4, 5 tygodni to ogromna różnica w rozwoju naszych szkrabków.

Mój M. znowu w trasie..... i nie wiadomo kiedy wróci. :-( Ech życie...

MOlaGo zdrówka!!! Ostatnio dużo osób choruje na jelitówkę....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a wiec tak miala byc dziewczynka a jest chlopczyk.
3d przelaczal na chwile niestety mam zbyt duzo sadelka i malo bylo widac wiec pozostal przy 2d:( byla plazma i na niej wszystko widoczne. zalecil powtorke za mc jak maly podrosnie, bo u mnie jeszcze brak brzuszka- przez te faldy tluszczu.
Synek jest w normie rozwojowej tez myslalm ze 300g to duzo ale on pow ze nie! wszystko tak jak powinno byc! ale ma dlugie stopy na moje oko;) tez po rodzicach;p bo my strasznie duzi jestesmy;)

Do góry