reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

A szkoda gadać i nerwy se psuć....
Zobaczymy jak zareagują jutro jak im powiem, że chciałabym żeby nie palili...
A do Ostravy od nas z 50 kilometrów
Tym bardziej. Taki kawałek wytrzymają, a gdyby nie - to ja zrezygnowałabym z takiej wycieczki. U mnie wszyscy wiedzą że jestem zaciekłym wrogiem papierosów i nie pozwolę truć ani siebie ani dzieci. Teściowa wychodzi palić na podwórko gdy wpadają w odwiedziny. Nie wyobrażam sobie jechać w samochodzie w takim dymie - oczami wyobraźni widziałabym jak się mój maluszek wędzi

reklama
hejka:*
dzieki Laski...za pocieszenie i w ogole....
wiem cafe ze lozko nie jest najlpesze ale wyszlo jak wyszlo....
nie wiem co dalej bedzie zobacze narazie siedze u rodzicow...
a u nad dzis tez byla burza.....wialo lalo....

i co najwazniejsze dzis poczulam 1 MOCNY!!!!!! kopniak!!!!!!
buzka slodkich snow;*

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór!:-) My już leżymy w łóżeczku i czujemy się bardzo dobrze, skurcze są ale lekkie ;) Najważniejsze, że już jest wszystko w porządku :-D
Dobranoc !:-)

MOlaGo cieszę się, że czujesz ruchy :-) ja jeszcze czekam.
przyszla_mama fajnie że już wszystko ok oby tak do końca ciąży...

ja jeszcze oglądnę usta usta i idę lulu do mężusia bo coś biedactwo chory...a u nas leje i leje...

co do palenia to u mnie na szczęście nikt nie pali jedynie teściowa ale z nią jestem rzadko i ma powiedziane że ma nie palić w moim towarzystwie ani latać do nas do mieszkanka z fajką jak to miała w zwyczaju.

Dobranocka dziewczyny i dzieciaczki :*

reklama
Witam wszystkie dziewczyny

MOlaGO gratuluje kopniaka :-D

Ja jak zwykle nie wyspana, przed chwilą wstałam. Miłego dnia życzę i więcej kopniaków

Do góry