reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

przyszła mama - super że u Ciebie i dzidzi wszystko w porzadku i już wróciłaś do domu :-)
spokojnych kolejnych wspólnych tygodni życzę :-)

klaudos - gratuluję dziewczynki ;-) :-)

Rzeczka - fajnie, że Wy też już znacie płeć :-) Chłopaków się fajnie wychowuje! :-) gratulacje!!!

reklama
dzieki dziewczynki za gratulacje!

pytanie do mam obecnych- jaki obwód główki maja zazwyczaj noworodki? pytam, bo patrze na komplety zimowe, a nie wiem jaki jest obwód główki! z gory dzieki

Witajcie :)
Ja juz po wizycie. Wszystko OK. serduszko ślicznie biło :) Moja córcia machała do monitora :) Lekarz twierdzi nadal, że synek ale mówi, że jeszcze do potwierdzenia bo był ułożony miednicowo co kolwiek to znaczy :) Ale ja wyraźnie widziałam dwie kulki :) hi hi hi

Przyszła mama cieszę się, że u ciebie wszystko OK.

A wam dziewczynki gratuluję również swoich maluszkó :) córeczek i synków :)
Ja mam następną wizytę 25 sierpnia :)

Gratulacje kaludoos i rzeczka- fajnie, że już znacie płeć:)

Przyszła mama - Tobie również wytrwałości, cieszę się, że udało Ci się przetrwać te ciężkie chwile:) I że wszystko ułożyło się dobrze, oby tak dalej :)

Joasiab - no to Tobie chyba też już można pogratulować chłopczyka ;) Grunt, że po wizycie wszystko w porządku:)

Ja czekam na czwartek na wizytę i już się nie mogę doczekać:) Zobaczymy, może dzidzia się ujawni:)

Witajcie :)
Ja juz po wizycie. Wszystko OK. serduszko ślicznie biło :) Moja córcia machała do monitora :) Lekarz twierdzi nadal, że synek ale mówi, że jeszcze do potwierdzenia bo był ułożony miednicowo co kolwiek to znaczy :) Ale ja wyraźnie widziałam dwie kulki :) hi hi hi

Przyszła mama cieszę się, że u ciebie wszystko OK.

A wam dziewczynki gratuluję również swoich maluszkó :) córeczek i synków :)
Ja mam następną wizytę 25 sierpnia :)

No ta fajnie, że wszystko gra, cieszę się

reklama
claudia4you u dzidzi wszystko gra, u mnie jeszcze nie do końca, mam lekkie skurcze i jeszcze po założeniu szwu boli mnie krocze ;)
Dziękuje wam za miłe słowa :-)

Do góry