reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam! Dawno mnie tutaj nie było.;( Ale mam dobre wiadomości. ;)
Założyli mi szew na podtrzymanie, i dzisiaj wypuścili do domku ;)
Rozwarcie jest na 4cm, ale najważniejsze, że szyjka się wydłużyła, mam lekkie skurcze, ale lekarz powiedział, że to nic poważnego ;);-)

reklama
widze, że same dobre wieści dzisiaj na forum:) przyszła_mamaa wspaniale, cieszę się, że wszystko w porządku, oby tak dalej:) Rzeczka super gratuluje chłopczyka, klaudoos a tobie dziewczynki, też po cichutku liczę, że w brzuszku rośnie dziewczyneczka, mam nadzieje, że już w przyszłym tygodniu się okaże :-) idę zrobić obiadek, a właściwie to kolacje, na szczęście mam zamrożone klopsiki więc się nie namęcze, bo strasznie mnie zmęczyła ta dzisiejsza duchota, masakra! a byłam dzisiaj odwiedzić w szpitalu koleżankę, która w sobotę urodziła ślicznego chłopczyka, jak zobaczyłam te wszystkie maluszki to wzruszyłam się jak głupia hihihi

Jak macie fajnie, dziewczyny, że już wiecie, zazdroszczę i gratuluję :-)
U mnie ciągle nic nie widać, chociaż dzisiaj miałam kolejne usg. Ale może za dwa tygodnie się dowiem...

Przyszła mama - cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku :-) Będzie dobrze, ja też od tygodnia jestem pocerowana :-)

Przyszła mama - jeszcze nic się nie stało, ale szew mam założony właśnie po to, żeby ten stan trwał jak najdłużej :-)
Bo ja już mam trójkę dzieci (w Twoim wieku mniej więcej :-D) i już od pierwszej ciąży miałam takie same problemy jak Ty, tylko troszkę później. Drugie dziecko to wcześniaczek właśnie dlatego, że nikt wtedy o tym nie pomyślał, żeby mnie pocerować wcześniej. A trzeci przyszedł na świat 8 dni po terminie.
Dlatego mówię Ci jak stara doświadczona babcia, że będzie dobrze, skoro pocerowana jesteś, szew będzie trzymał :-)
Właśnie dzisiaj pytałam lekarza, czy to może spaść - bo jakoś nigdy wcześniej mnie to nie interesowało - a on mi na to, że u nas w mieście byłabym pierwszym przypadkiem, jakby spadło... a w małym mieście nie mieszkam ;-)

Mam nadzieje, że reszta ciąży obejdzie się bez żadnych komplikacji ;)
Chłopak i rodzice wspierają mnie jak tylko mogą.
Jutro idę na kontrol do lekarza, ponieważ chce sprawdzić czy wszystko w porządku ;)
Mój brzuszek rośnie w oczach, jest już ogromniasty jak na ten tydzień ;))
givannessa pochwal się swoim brzucholkiem :-)

reklama
Witam! Dawno mnie tutaj nie było.;( Ale mam dobre wiadomości. ;)
Założyli mi szew na podtrzymanie, i dzisiaj wypuścili do domku ;)
Rozwarcie jest na 4cm, ale najważniejsze, że szyjka się wydłużyła, mam lekkie skurcze, ale lekarz powiedział, że to nic poważnego ;);-)

Kochana martwiłyśmy się o Ciebie.
Spróbuj wkleić suwaczek do sygnatury ;-D

A jak dzidzia wszystko gra??
A Ty ?
Dobrze się czujesz?

Do góry