reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja mam wizytę jurto. Chciałam przesunąć na przyszły tydzień, ale nie umiem się doczekać. Może potwierdzi płeć w końcu - bo bardzo chciałabym wiedzieć. W dodatku złapałam jakiegoś świerzba, czy uczulenie. Drapię się jak głupia, swędzą mnie nogi, brzuch, ręce... nie mogę wytrzymać. Mam nadzieję że to nic groźnego. Jak człowiek jest w ciąży to się musi każdą pierdołą tak przejmować.

reklama
damaqelle zapytaj lekarza bo gdzies slyszalam o tym swedzeniu w czasie ciazy, wiec lepiej zapytaj bo to ma jakas nazwe ale za chimy nie moge jej sobie przypomniec.

witam poniedziałkowo!
swędzenie w ciąży może oznaczać cholestazę, zapytaj lekarza, najwyżej zleci Ci badania.
u mnie łączenie smaków to standard - ostatnio jadłam ogórki małosolne z czekoladowymi M&M-sami :-)
było super
co do zapachów to szczytem u mnie było jak mi na łące śmierdziały biedronki, moja mama mówi że nawet nie wiedziała że biedronki maja jakiś zapach :laugh2:
ja mam wizytę 16 sierpnia, a 17 sierpnia idę na usg, bo moja ginka ma słaby aparat w gabinecie i mówiła żebym poszła też osobno.
poza tym chyba zleci mi resztę badań, jakich jeszcze nie robiłam.
miłego dzionka :nerd:

Dzień dobry dziewczynki, ja dopiero wstałam, wyspałam się za wszystkie czasy, już nie pamiętam kiedy spałam do tej godziny:) trzymam kciuki za wasze wizyty, na pewno wszystko będzie elegancko:) ja mam wizyte 11 sierpnia, już nie mogę się doczekać;) czytając wasze ostatnie posty trochę się pocieszyłam, widzę że nie tylko ja chodze ostatnio strasznie nabuzowana;) lecę się ogarniać, zjeść coś, bo jestem głodna jak wilk i na spacerek z psem:)

Witam kobiktki:)

Trzymam kciuki za Wasze wizyty:) Na pewno będzie wszytko ok:) Ja mam dopiero w czw, ale się zmartwiłam, bo nie m tego lekarza, do którego chciałam pójść, więc idę w ciemno do jakiejś babki. Mam nadzieję, że mi przedłuży L4, bo mamy takie plany, żeby jechać w pt nad morze. Ok, ja zmykam, bo umówiłam się dziś z koleżanką:)

a ja wrocilam z wizyty!
z dzidzia ok- wiek rozwojowy odpowiada 20tyg, ostatnio bylo ze glowka wieksza o 2 tyg ale teraz w normie- najwazniejsze!!!!
no i lekarz powiedzial ze nic sie nie fajda między nóżkami, wiec dziewuszka do potwierdzenia jeszcze w czwartek na 3d. ciesze sie jak choerka..

polowa ciuszków z komody pojdzie zatem out, bo to typowo chlopiece;)

a klucia- lekarz pow ze to albo powiekszajaca sie macica albo cos po jedzenia- bo zbadal szczegółowo.
no i cukrzycy nie mam!!!! ale tez powtórka badan!

a ja wrocilam z wizyty!
z dzidzia ok- wiek rozwojowy odpowiada 20tyg, ostatnio bylo ze glowka wieksza o 2 tyg ale teraz w normie- najwazniejsze!!!!
no i lekarz powiedzial ze nic sie nie fajda między nóżkami, wiec dziewuszka do potwierdzenia jeszcze w czwartek na 3d. ciesze sie jak choerka..

polowa ciuszków z komody pojdzie zatem out, bo to typowo chlopiece;)

a klucia- lekarz pow ze to albo powiekszajaca sie macica albo cos po jedzenia- bo zbadal szczegółowo.
no i cukrzycy nie mam!!!! ale tez powtórka badan!

GRATULACJE!!! Ja to bym chciała chłopczyka aby dzisiaj potwierdził :)

Jesli chodzi o swędzenie w czasie ciąży to mi jakies paskudztwo wyskoczyło 2 tygodnie przed porodem i zaden lekarz nawet juz po porodzie się tym nie zainteresował a swędzonca wysypka zeszła mi dopiero 3 tygodnie po porodzie.

A ja idę z Wiki do sklepu :) A potem zabieram się za prasowanie :)

Aha, dziewczyny jak chcecie jakieś ubranka dla maluszków i macie w pobliżu siebie sklep coccodrillo to polecam. Są tam teraz bardzo duże wyprzedaże od 50 do 70% a ciuszki śliczne. Ja w zasadzie tylko tam ubieram Wiki i jestem MEGA zadowolona z tych ubrań :)

reklama
Jesli chodzi o swędzenie w czasie ciąży to mi jakies paskudztwo wyskoczyło 2 tygodnie przed porodem i zaden lekarz nawet juz po porodzie się tym nie zainteresował a swędzonca wysypka zeszła mi dopiero 3 tygodnie po porodzie.

hej zielona zapisałam się do SR :tak: a ty się zapisujesz to będziemy razem chodziły :eek:

Do góry