reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Dzień dobry, dziewczyny :-)

Aleście tu natrzaskały, a tylko parę dni mnie nie było... i przybyło mamusiek styczniowych, widzę, super :-) Oby nam miejsc w szpitalach nie brakło ;-)

Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku i nikomu nic złego się nie przydarzyło :-)

U mnie wszystko gra po za licznymi siniakami o guzami na głowie, w domu może być bardzo niebezpiecznie.

reklama
No, bo jak Ty w kółko coś sprzątasz, wieszasz, pierzesz, prasujesz... ;-)

Ja na razie leżę i nie wolno mi robić nic - to siniaków i guzów na razie nie mam :-D

No napiszę tak
we wtorek oglądałam ciuszki dla dziecka, jak wstałam z podłogi to tak przywaliłam kręgosłupem w szafkę, że z powrotem usiadłam na ziemi - mam zdartą skórę na plecach i siniaka

w środę wyciągałam przyprawy z szafki i przywaliłam głową - mam guza

w czwartek gotowałam obiad i o piec zadarłam ręką - mam czerwoną szramę do mięsa

wczoraj prasowałam, i jak się schyliłam żeby wyłączyć żelazko to walnęłam głową w starego guza !!!
zlosc2_%28www.e-gify.pl%29.gif

tak to wszystko wyglądało. W DOMU JEST NIEBEZPIECZNIE

No napiszę tak
we wtorek oglądałam ciuszki dla dziecka, jak wstałam z podłogi to tak przywaliłam kręgosłupem w szafkę, że z powrotem usiadłam na ziemi - mam zdartą skórę na plecach i siniaka

w środę wyciągałam przyprawy z szafki i przywaliłam głową - mam guza

w czwartek gotowałam obiad i o piec zadarłam ręką - mam czerwoną szramę do mięsa

wczoraj prasowałam, i jak się schyliłam żeby wyłączyć żelazko to walnęłam głową w starego guza !!!
zlosc2_%28www.e-gify.pl%29.gif

tak to wszystko wyglądało. W DOMU JEST NIEBEZPIECZNIE

Ty guzy nabijasz a ja z kolei tłuke wszytko :) mam na koncie 3 pojemniki na przyprawy, dzbanek i pare szklanek :D

witajcie u nas straszna duchota coś tam przed chwilą zaczęło grzmieć ale już się rozeszło ... i dalej nie ma czym oddychać nie wiem czy Wy też tak macie że jak jest duszno to wam się zaraz kręci w głowie ... wszystkie siły ze mnie uciekają
ogólnie kocham lato ... ale w ciąży wolę chłodniejsze dni :-D

claudia Ty uważaj na siebie :-D

co do firanek ja miałam jedną na 12m x 3m ;) na całą ścianę rok temu się wściekłam i pociełam ją na 3 części ;) od razu lepiej prasować ;)

a w zeszłym tygodniu kupiłam sobie zasłony
miałam je wczoraj wieszać to mi żabek zabrakło ... dzisiaj dokupiłam ale jest tak gorąco ze nie mam siły włazić na krzesło ... poczekam na męża ;)

Hehe u mnie tylko mąż jest od wieszania firanek.

Ja już szykuję obiad na jutro, bo mam mi się rodzinka na głowę zwalić. przyszła chrzestna z mężem i dziećmi
Robię rosołek, a na drugie mizerię, ziemniaki i kotlety z karczku. No i jeszcze trzeba ciasto upiec dzisiaj
zlosc22_%28www.e-gify.pl%29.gif

Mam pytanko. Czy wychodzą Wam ogórki i ciasta. Bo ja ostatnio dwa razy robiłam małosolne i musiałam wyrzucić takie były okropne, a jak mąż zrobił wyszły super (zawsze mi wychodziły :-)) A jak chciałam upiec ciasto to straciłam 10 jajek i nie mogłam ubić białka a tłukłam z 30 minut. Często się mówi że jak kobieta ma okres, ciążę to nie powinna kisić ogórków. Ja przy okresie kisiłam i były super a teraz kicha. A jak u Was. Pozdrawiam

Właśnie wróciłam znad jeziorka. Naprawdę suuuuuper :-) Pływałam i siedzialam w wodzie non stop 2 godz. Naprawdę bosko!

Kobietki, powiedzcie czy czujecie juz ruchy maleństwa?
I jeszcze jedno czy gin moze juz stwierdzic w 17 tc płeć dzieciątka? We wtorek mam wizyte i usg, ale to zwykłe, więc może????:-D.

[FONT=&quot]
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie mam doświadczenia z ogórkami:) A ciasta ostatnio rzadko piekę, bo jakoś mnie nie nachodzi na słodkie:) Robiłam tylko raczej takie desery z truskawkami i sernik na zimno, ale to chyba raczej nie należy do kategorii ciast pieczonych;) I chyba należą do takich, co zawsze wyjdą :-D

I witam nowe mamusie:)

Claudia- Ty to może przystopuj z tym sprzątaniem, bo się dziewczyno cała poturbujesz ;-)

A jeśli chodzi o mnie , to mnie dzisiaj wzięło na sprzątanie:) Z M umyliśmy okno i generalnie porządki w szafach porobiliśmy :-), także na jakiś czas będzie spokój. A mój mężuś nawet, to upragnione tiramisu zrobił!!! Jeszcze nam została cała piwnica do sprzątania, po poprzednich właścicielach, od których kupiliśmy mieszkanie, ale w zasadzie to juz bajka małżona :tak:

Do góry