reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam:) już kiedyś tu zaglądałam ale przedstawię sie jeszcze raz ania 24 lata jestem w 14 tyg ciąży obecnie mama 2 i pol letniej amelki:) piszecie ze was wszystko drażni mnie tez i to bardzo w pierwszej ciąży az taka nerwowa nie byłam teraz potrafię bez powodu sie wydzierac no i rzucać czym popadnie:p wlasnie wypilam meliske i ide wyjąć z wanny mego szkraba

reklama
Witam:) już kiedyś tu zaglądałam ale przedstawię sie jeszcze raz ania 24 lata jestem w 14 tyg ciąży obecnie mama 2 i pol letniej amelki:) piszecie ze was wszystko drażni mnie tez i to bardzo w pierwszej ciąży az taka nerwowa nie byłam teraz potrafię bez powodu sie wydzierac no i rzucać czym popadnie:p wlasnie wypilam meliske i ide wyjąć z wanny mego szkraba

Witam Cię
Ja już zmykam idę do kuzynki na chwilę posiedzieć, mąż niech sobie z kumplem pogada i te urodzinki odprawi

Witam nową mamusię.

A ja byłam w Dechatlonie i kupiłam sobie jednoczęściowy strój kąpielowy. Jutro jedziemy na basen i mam zamiar popływać, może to odciąży mój kręgosłup.

a ja mam nerwa...mój mąż zjadł mi kanapkę...zrobiłam nam kolację i w międzyczasie przyszła na chwile koleżanka więc zostawiłam jedzenie i wracam a on mi wpieprzył kolację. Mam nerwa bo mógł sobie sam zrobić a nie zjadł swoje i jeszcze moje....wiem że to śmieszny problem ale poprostu dziś on mnie wkurza i niech nawet do mnie nie podchodzi....

Ribi widzę ze ciebie także małe rzeczy wyprowadzaja z równowagi:p ide sie już położyć bo od 7 jestem ciągle na nogach no i czekałam dzisiaj z 4 godz w kolejce do ginekologa grrr na samom myśl znow mam nerwa

dzieki dziewczyny...na 100 porcent nie wiadomo do konca...ale fajnie by miec Przemusia....

dzis humrek do BANI:( wiec ide spac..buzka

Witajcie Stycznióweczki.Czy mogę się do Was przyłączyć.Ja mam termin na 15 stycznia jeszcze nie wiem co będzie,ale marzę o córeczce bo jednego urwiska 4-letniego już mam.Pozdrawiam

Mój synuś kochany

Moje Maleństwo

Witam wszystkie Mamuśki.
Z przyjemnością przyłącze się do grona Ciężarówek z terminem "wyładowania" na styczeń 2011:-) Właśnie wchodzę w 5-ty miesiąc ciązy i będzie to mój juz drugi potomek, pierwszy synus ma juz prawie 10 lat.
Pozdrawiam wszystkie Styczniówki w ten piękny słoneczny, sobotni poranek:-)

reklama
witam nowe mamuski w naszym gronie :)

ribi wierze, ze takie drobne rzeczy moga wkurzac zwlaszcza teraz jak nam hormony szaleja, ja niestety czesto wkurzam sie na moja core ale po chwili mi przechodzi. choc czasem musze przyznac jest ciezko.

ja po nocy zmasakrowana, usnelam kolo 1 a moja kochana pociecha zrobila sobie pobudke o 4 jakos przedtrzymalam do 6 z kawalkiem bo moj wrocil z nocki i pospalam do 7 30 bo szalal z nia. mam nadzieje, ze padnie w ciagu dnia i przespie sie troche. za oknem znow pada masakra i znow nici ze spaceru :wściekła/y:.

Do góry