Ewcia nie martw się będzie dobrze z tatą. Wiem coś o tym, bo mój tatko walczy ze złośliwym już ponad 2 lata. Przez ten czas przeszedł już 2 operacje wycinania guzów a do tego jeszcze 3 na nogi bo ma chore i zakladali mu bajpasy. Najgorszy był moment, gdy sie dowiedzielismy o chorobie a zaledwie miesiac pozniej o ciązy a mialam wtedy niecałe 17 latek. No ale wszystko się ułozylo a dziadek dumny z wnuka
reklama
kasiamala
Zaciekawiona BB
Kurcze jednak każda z nas ma jakies ciężkie przeżycia dobrze jest wiedzieć że nie jesteśmy sami.
Przepraszam ale wracam do tematu dzieci bo mnie nurtuje cały czas to samo pytanie
Pisałam już kiedyś o wizycie u ortopedy ale przeszło echem i w sumie się nie dowiedziałam powiedźcie czy byłyście już na kolejnej kontroli ???
Tzn po tym jak dzieciaczki zaczeły chodzić???
Przepraszam ale wracam do tematu dzieci bo mnie nurtuje cały czas to samo pytanie
Pisałam już kiedyś o wizycie u ortopedy ale przeszło echem i w sumie się nie dowiedziałam powiedźcie czy byłyście już na kolejnej kontroli ???
Tzn po tym jak dzieciaczki zaczeły chodzić???
klaudia_mama
Fanka BB :)
Hej nam jakoś nie kazali chodzić do ortopedy!
Ale mieliśmy wizytę u neurologa, u rehabilitantów, oraz u pediatry w centrum w poradni w której sie leczy dzieci bardzo ciężko upośledzone lub/i niesprawne ruchowo (więc to nie taki lekarz rodzinny..)
a że wszystko jest ok to nie chodzimy juz.,
Ale mieliśmy wizytę u neurologa, u rehabilitantów, oraz u pediatry w centrum w poradni w której sie leczy dzieci bardzo ciężko upośledzone lub/i niesprawne ruchowo (więc to nie taki lekarz rodzinny..)
a że wszystko jest ok to nie chodzimy juz.,
Nam nie kazał ortopeda przychodzić na kontrolę po badaniu bioderek ale idziemy teraz we wrześniu bo Dominik ma krzywe nóżki i jedną stópkę stawia bardziej do środka. Pewnie minie mu to jak zdejmie pampersa ale idziemy skontrolować.
kasiamala
Zaciekawiona BB
No ja właśnie nie byłam z Zuzią odkąd badali bioderka jak była malutka więc tez myślę że czas najwyższy ale jakoś ciężko mi się wybrać.
A w ogóle ostatnio moja mała miała tzw. trzydniówkę.
Pierw przez 3 dni gorączka myślałam że to od ząbków ale 4 dnia gorączka zeszła i pojawiła się wysypka na całym ciele na szczęście po kolejnych 3 dniach zeszła
Ale trochę strachu mi mała napędziła
A w ogóle ostatnio moja mała miała tzw. trzydniówkę.
Pierw przez 3 dni gorączka myślałam że to od ząbków ale 4 dnia gorączka zeszła i pojawiła się wysypka na całym ciele na szczęście po kolejnych 3 dniach zeszła
Ale trochę strachu mi mała napędziła
[FONT=&]Właśnie wróciłam do domu ze szpitala z Marysią. Urodziła się 10.08 o godz. 17.04 przez cc w 36t6d. Waga 3530g, 58 cm, 10 pkt.
Rano 10.08 stwierdziłam, że chyba bardzo delikatnie ale sączą mi się wody ale pojechałam do przychodni bo nie chciałam zostawać w szpitalu gdyby to jednak nie to. Okazało się jednak, że jednak się nie myliłam i trafiłam prosto na izbę przyjęć. Zrobili cesarkę ponieważ blizna po poprzednim cc byłą jeszcze zbyt cienka i za duże ryzyko pęknięcia macicy. Odezwę się więcej jak trochę ogarnę teraz wszystko w domu.[/FONT]
Rano 10.08 stwierdziłam, że chyba bardzo delikatnie ale sączą mi się wody ale pojechałam do przychodni bo nie chciałam zostawać w szpitalu gdyby to jednak nie to. Okazało się jednak, że jednak się nie myliłam i trafiłam prosto na izbę przyjęć. Zrobili cesarkę ponieważ blizna po poprzednim cc byłą jeszcze zbyt cienka i za duże ryzyko pęknięcia macicy. Odezwę się więcej jak trochę ogarnę teraz wszystko w domu.[/FONT]
Ostatnia edycja:
julka05091985
marzenia się spełniają
Moje gratulacje jumabe dużo zdrówka życzę dla Ciebie i maleństwa
reklama
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Jumabe- super wiesci, gratki)))))
masakra, my planujemy ze odstawie tabletki w sylwestra robimy pol roku przerwy i zaczniemy sie starac o brata dla nadi, Nadusia przeszła przez tydzien walczylismy z grupą zołądkową wymiotowała, biegunka nie spalismy 4 noce, hmmm my dzis wybieramy sie na zakupy do leroy merlin, i na basen z nadzikiem do kłodzka....
musimy kupic lutro, kontakty, wentylator do łazienki farby i takie tam drobiazgi)
ahhh wkoncuuuu....;p zrobie dzis zdjęcia prawie skonczonej łazienki i wkleje"___
laski mam do sprzedania Nokie 500 któras by moze chciała?
masakra, my planujemy ze odstawie tabletki w sylwestra robimy pol roku przerwy i zaczniemy sie starac o brata dla nadi, Nadusia przeszła przez tydzien walczylismy z grupą zołądkową wymiotowała, biegunka nie spalismy 4 noce, hmmm my dzis wybieramy sie na zakupy do leroy merlin, i na basen z nadzikiem do kłodzka....
musimy kupic lutro, kontakty, wentylator do łazienki farby i takie tam drobiazgi)
ahhh wkoncuuuu....;p zrobie dzis zdjęcia prawie skonczonej łazienki i wkleje"___
laski mam do sprzedania Nokie 500 któras by moze chciała?
Podziel się: