reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ewcia nie martw się będzie dobrze z tatą. Wiem coś o tym, bo mój tatko walczy ze złośliwym już ponad 2 lata. Przez ten czas przeszedł już 2 operacje wycinania guzów a do tego jeszcze 3 na nogi bo ma chore i zakladali mu bajpasy. Najgorszy był moment, gdy sie dowiedzielismy o chorobie a zaledwie miesiac pozniej o ciązy a mialam wtedy niecałe 17 latek. No ale wszystko się ułozylo a dziadek dumny z wnuka ;)

reklama
Kurcze jednak każda z nas ma jakies ciężkie przeżycia dobrze jest wiedzieć że nie jesteśmy sami.

Przepraszam ale wracam do tematu dzieci bo mnie nurtuje cały czas to samo pytanie

Pisałam już kiedyś o wizycie u ortopedy ale przeszło echem i w sumie się nie dowiedziałam powiedźcie czy byłyście już na kolejnej kontroli ???

Tzn po tym jak dzieciaczki zaczeły chodzić???

kasiamala u nas ostatnia wizyta u ortopedy była jak Kuba zaczął chodzić. Doktorka nie kazała już przychodzić na kolejna wizyte, bo wszystko było ok ;) no chyba, że coś jest nie tak to powinna wtedy zlecić kolejną.

Hej nam jakoś nie kazali chodzić do ortopedy!
Ale mieliśmy wizytę u neurologa, u rehabilitantów, oraz u pediatry w centrum w poradni w której sie leczy dzieci bardzo ciężko upośledzone lub/i niesprawne ruchowo (więc to nie taki lekarz rodzinny..)

a że wszystko jest ok to nie chodzimy juz.,

a my idziemy dzisiaj do ortopedy. Jeszcze nie bylam z malcem jak zaczal chodzic a juz najwyzsza pora bo ma plasko-koslawe stopki i nie wiem czy nie dostanie bucikow ortopedycznych.

Nam nie kazał ortopeda przychodzić na kontrolę po badaniu bioderek ale idziemy teraz we wrześniu bo Dominik ma krzywe nóżki i jedną stópkę stawia bardziej do środka. Pewnie minie mu to jak zdejmie pampersa ale idziemy skontrolować.

No ja właśnie nie byłam z Zuzią odkąd badali bioderka jak była malutka więc tez myślę że czas najwyższy ale jakoś ciężko mi się wybrać.

A w ogóle ostatnio moja mała miała tzw. trzydniówkę.
Pierw przez 3 dni gorączka myślałam że to od ząbków ale 4 dnia gorączka zeszła i pojawiła się wysypka na całym ciele na szczęście po kolejnych 3 dniach zeszła :)

Ale trochę strachu mi mała napędziła:)

[FONT=&amp]Właśnie wróciłam do domu ze szpitala z Marysią. Urodziła się 10.08 o godz. 17.04 przez cc w 36t6d. Waga 3530g, 58 cm, 10 pkt.
Rano 10.08 stwierdziłam, że chyba bardzo delikatnie ale sączą mi się wody ale pojechałam do przychodni bo nie chciałam zostawać w szpitalu gdyby to jednak nie to. Okazało się jednak, że jednak się nie myliłam i trafiłam prosto na izbę przyjęć. Zrobili cesarkę ponieważ blizna po poprzednim cc byłą jeszcze zbyt cienka i za duże ryzyko pęknięcia macicy. Odezwę się więcej jak trochę ogarnę teraz wszystko w domu.[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
Jumabe- super wiesci, gratki:))))))
masakra, my planujemy ze odstawie tabletki w sylwestra robimy pol roku przerwy i zaczniemy sie starac o brata dla nadi, Nadusia przeszła przez tydzien walczylismy z grupą zołądkową wymiotowała, biegunka nie spalismy 4 noce, hmmm my dzis wybieramy sie na zakupy do leroy merlin, i na basen z nadzikiem do kłodzka....;)
musimy kupic lutro, kontakty, wentylator do łazienki farby i takie tam drobiazgi:))

ahhh wkoncuuuu....;p zrobie dzis zdjęcia prawie skonczonej łazienki i wkleje"___
:):):)

laski mam do sprzedania Nokie 500 któras by moze chciała?

Do góry