reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
Wow też gratuluje i życzę dużo zdrówka :)

Wiecie zaczęłam uczyć moją Zuźkę już tak na maksa siusiania na nocnik kupiłam jej 14 par majteczek i zamiast pieluchy w dzień jak z nią jestem zakładałam majtki.
hehe 1 dzień 5 par majtek osikanych ale za to kupa i siku na nocnik :p\
Ale nie powiedziała sama że chce tylko się prężyła więc ją szybko posadziłam.

Już nie wiem jak mam ją uczyć mówię że na majteczkach jest lala i że nie może jej posiusiać bo lala będzie płakać ale widzę że jej przeszkadza bo od razu po siusianiu przybiega i pokazuje na majteczki.

Kurcze ale powiem wam że sprzątanie po domu siuśków nie należy do najprzyjemniejszych hehe ale dobrze że kupy nie zrobiła w majtki bo wtedy było by gorzej.

A najlepsze jest to że kilka razy musiałam szukać plamy bo Zuźka przybiegała mokra a ja nie wiedziałam gdzie się zsikała :p

kasiamala się przejmujesz , ja już 3 miesiące ścieram podłogi
są dni, że Michał sam siada, woła siku itd a są dni, że gdzie pójdzie tam sika :sorry:
także dopiero na początku jesteśa co do plam , to michał mi sam pokazuje za każdym razem gdzie zrobił siku, pamięta i mnie zaprowadza, jak zrobi do nocnika jest brawo i fanfary

Hej dziewczyny, bardzo dawno tu zaglądałam ale jakoś nie mogłam się wdrążyć.
Widze, że wasze dzieciaczki też rosną jak na drożdzach, super
Moja Zuzieńka od świąt Wielkanocnych już bez pieluchy chodzi, dosłownie w pare dni załapała. A tydzień później pozbyliśmy sie smoczka.

Ulkan gratuluje i życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży
Jumabe
gratuluje.
ookatkaoo owocnych starań. My tez juz myslimy nad rodzeństwem dla naszej Małej.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, bardzo dawno tu zaglądałam ale jakoś nie mogłam się wdrążyć.
Widze, że wasze dzieciaczki też rosną jak na drożdzach, super
Moja Zuzieńka od świąt Wielkanocnych już bez pieluchy chodzi, dosłownie w pare dni załapała. A tydzień później pozbyliśmy sie smoczka.

=.

A opisz jak ją nauczyłaś załatwiać się na nocnik??/
i co w nocy i na spacerach też bez pieluchy???

Ale Ci zazdroszczę :)

cześć Dziewczyny, bardzo dawno nie zaglądalam tu i na zamkniety (tam to pewnie nie mam juz dostepu) zatem witam sie tutaj! mam urlop i właśnie wróciłam z urlopu więc mam "chwilę". jestem pełna podziwu że uczycie siusiu na nocnik :) ja nie uczę bo Szymon nie sygnalizuje swych potrzeb, dopiero jesli bedzie sygnalizowal (bez ryku ze go sadzam na nocniik) to zacznę bo w naszym przypadku poki co nie ma szans..
no i chciałam się pochwalić że spodziewam się dzidziusia:-) mam tylko nadzieje, że wszystko będzie dobrze..

pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn

klaudoos - OMG:szok: wreszcie sie odezwalas kochana!!!! GRATKI z powodu ciazy!!! super!!! a jak ma sie twoj maz? co u was? napisz cos wiecej koniecznie i zagladaj do nas.

reklama
Do góry